BAWSY

Soraya Hashim 12:43 19 Jan 2013

Hehe, min Nase är så skojig!! (BEHÖVER INGEN ANNAN PGA ROLIGAST SJÄLV)

Nu ska denna chei tvätta av gårdagens smink (hon stängde av oklar anledning Spybar för 7 timmar sedan.. JAG VAR JU PÅ VÄG HEM!) och sen göra sig redo för att spela skivor på Vardagsrummet ikväll. Kom och dansa med oss!

Kom bara ihåg att osa dig och dina snygga vänner så att ni kommer in!

Gilla:
upp
27 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Kattvideofestival Oh meow God!

Soraya Hashim 15:19 20 Aug 2014

Detta är så sjukt! As in sjukt fantastiskt asbra spektakulärt!!!!

Södra teatern ska ha en kattvideofestival den 9 oktober där de visar kattvideos i 70 minuter. KATTVIDEOOOS I SJUTTIO MINUTER!!!!!

Jag är inte direkt tokigast i världen i kattvideos, men jag är tokig i tanken att nån startar en himla kattvideofestival. Det är genialt!

Utöver videosarna kommer de ha ett samtal om internetkattens roll i samhället - Dööööör!

..och sen ha en kattnattklubb. Vad är det ens?

Åh Södra teatern detta är för bra! Om nån vill gå med mig så kostar det 150 pix och 10% av intäkterna går till Stockholms katthem

Gilla:
upp
25 röster

Snarkar ihjäl mig

Soraya Hashim 18:50 16 Aug 2014

Såååååååååååååååå uttråkad på att vara sjuk nu! Asså när det är så trist att inte ens Buffy hjälper och kroppen är så trött på att ligga ner att det sticker i fötter och händer när man håller på att somna men man inte klarar att ens ställa sig upp. När man redan har lagt några timmar på att göra kul grejer med naglarna men överväger att ta bort och göra om bara för att ha nåt att göra. Är så bitter och ledsen över allt kul som händer i Stockholm precis just nu medan jag ligger hemma i min säng och leker Rorschachtest med näsdukar. Ja, jag är kroniskt FOMO-biten på gränsen till att vilja rada upp alla "vuxna" som säger att det är nyttigt att vara uttråkad och göra mitt med deras fejs.

Längtar till att börja jobba på måndag så att nåt händer (plus att jag ju faktiskt har världens roligaste jobb). Förresten, om ni inte hört när Seher var med i Klassresen så kan ni höra den här. Fatta mina kollegor - bara bäst i världen!!!

Gilla:
upp
25 röster

Rimlig översättning

Soraya Hashim 22:06 15 Aug 2014

Ligger hemma och är vrålsjuk efter wow. Och framför allt vråluttråkad. Har försökt jobba men orden flyter bara ihop. Började kolla om Vänner. Utöver hur jobbigt sexistisk, funkfobisk (den när Chandler dejtar en tjej med en benprotes), megahomofobisk och rasistisk den är (alltså häpnar av VARENDA avsnitt, inte ett enda är till exempel fritt från att killarna inte vill nudda varandra pga SÅJÄVLASTRAIGHTAGUDFÖRBJUDEOMNÅNSKULLETRONÅTANNAT!!! Och hur kul kan det va med killkompisar som ständigt kommenterar ens utseende och gör en påmind hela tiden om att allt de egentligen vill är att se en naken eller att de vill se en hångla med sina tjejkompisar pga deras fantasier? Hur kul kan det va att vara den killen?) så dök den här gamla goa översättningen upp. Hade glömt av den:

"Just once I wanna beat you when you can't blame it on the broken nose or the buzzer or the fact that you thought that you might be getting mono (körtelfeber)"

Gilla:
upp
22 röster

Finn 1 fel

Soraya Hashim 15:16 14 Aug 2014

Gick in på sf.se och den här dök upp och tog över skärmen. Ser ni missen?

Det var rätt lätt att fixa till:

Allt i sin ordning igen:

Puh, blev lite så här först:

Men nu känns allt bra igen. NORMALT liksom.

*hoppsastegar iväg*

 

Gilla:
upp
23 röster

Tbt

Soraya Hashim 12:20 14 Aug 2014

Under Way out west var vi några som pratade om drömbokningar till festivalen. En av mina drömmigaste är Lauryn Hill. Hittade ett klipp där hon som 13-åring är med i en talangjakt och blir utbuad (men till slut lyckas vända publiken).

Älskar hur hon bara kör på som att de är luft, men allvarligt - hur fan är man funtad när man buar ut en 13-åring? Och hur cool är man inte som 13-åring när man inte skiter på sig av skräck av en sån sak? Aja, gick ju inte asdåligt för henne till slut.

Gilla:
upp
18 röster

Robin Williams

Soraya Hashim 03:01 12 Aug 2014

Robin Williams är död. Det verkar som att han har tagit sitt liv. Fan, jävla usla värld där vi inte pratar mer om depressioner och där människor måste lägga den lilla kraft de har på att hålla upp fasader.

Jag har ju nämnt ca örtitusen gånger hur populärkulturella gubbar har varit helt nödvändiga att ty mig till under min uppväxt pga hade ingen egen farsa = kan ej hantera när de dör. Robin Williams var en stor del av det. Ett av mina tidigaste barndomsminnen är hur mamma jämt sa Nano Nano från Mork and Mindy för att muntra upp mig.

Eller hur den här fula bilden var den jag valde när videobutiken hade utförsäljning av filmaffischer för att jag tyckte så mycket om honom. Vilken ca 10-åring har den på väggen i sitt flickrum. Jag.

Hur jag brukade drömma om den här perfekta matscenen i Hook (åh Rufio!)

Hur mitt aldrig sinande Pierce Brosnan-hat kommer från Mrs. Doubtfire

uääh

Hur detta var ca hela anledningen till att jag redan i sexan visste att jag ville berätta om saker och har fortsatt att på ett eller annat sätt stå framför folk och prata resten av mitt liv

Åh fy fan. Pissiga pissvärld vad det här är trist.

Ta hand om varandra plz.

Gilla:
upp
23 röster

Ladies first

Soraya Hashim 19:06 9 Aug 2014

Den här konserten var värd alla konserter jag har missat på alla festivaler någonsin. Revolution Poetrys del var värd alla förminskande statusuppdateringar någonsin om hur de som känner sig exkluderade och utsatta av Outkastkonserten igår bara är "okunniga". Tänker så ofta att jag inte pallar, att min enorma tröttma tar över min lust att kriga. Men så kommer dessa tjejer och ger mig en smäll på käften och säger -Fan heller! Res dig upp, vi är inte klara här! Så jag ställer mig upp, ruskar av mig och bränner på igen. Tack tack tack alla som har varit involverade i det här projektet och till er som behöver den där käftsmällen, kolla in Revolution Poetry. De tjejerna kommer att förändra allt.Skickat från min DeLorean

Gilla:
upp
38 röster

Snarkade ihjäl

Soraya Hashim 00:09 9 Aug 2014
Det är så ooooobeskrivligt jävla deppigt att ett band man gillar så himla mycket visar sig vara de tröttaste sexisttråkmånsarna på länge. Under Outkasts spelning var det en sån snarkig mängd bilder på nakna tjejer i bakgrunden (hej vad zpennande att hon tar av sig trosan, nämen oj har tjejer rövar? Faan va coolt!!!) att jag blev helt ledsen. Jag gillar ju verkligen dem!! Efter ett tag sa Andre 3000 "kan jag få upp lite snygga tjejer" och sen körde han helt väntat Hey Ya! medan tjejerna dansade på. Och jag somna ihjäl. Ååååh jag somna ihjäl. Hejdå.
Gilla:
upp
37 röster