1kmloppis

Soraya Hashim 19:44 6 May 2012

Idag var det 1kmloppis längs med Karlbergsvägen. Cassandra ville vara där senast kvart i, vi kom dit typ tjugo över..

Mattias, Cassandra och Malmen mitt i gatan som var enda platsen där man inte fick andnöd av allt folk som trängdes på trottoarerna. Jag hittade en gråvit trenchcoat och ett grönt nagellack.

Vi träffade på Olle som är ihop med Sara som har arrangerat loppisen. Olle tar kort.

Efteråt gick vi fram och tillbaka längs med Rörstrandsgatan för att hitta platser på första bästa uteservering. Till slut bad vi om att få dela med några andra som hade rätt mycket plats över. Efter en stund sa de "alltså kan vi inte gå in och se om det finns andra platser, jag hör faktiskt inte vad du säger.." LOL!

Foto: Cassandra

Här bestämmer jag mig för att det är dags att testa en ny färg än "naturlig" på håret så jag gick till Åhléns med Malmen efteråt och köpte den enda toningen som inte var blond eller färgen jag redan har. Återkommer med resultat.

Gilla:
upp
40 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Varenda himla gång

Soraya Hashim 12:16 16 Apr 2014

Den när man i två dagar känt sig megasvullen, hatat alla sina kläder, avskytt sin kropp och varit helt säker på att man är på väg in i en djup depression och nånstans börjat accepterat att det kommer bli riktigt tufft ett par månader fram över och sen ba:

och sen:

Gilla:
upp
17 röster

Disneykaraktärer att ligga med

Soraya Hashim 10:23 15 Apr 2014

Döm mig inte nu, men en fråga som jag ständigt återkommer till är vilken Disneykaraktär man helst vill ligga med. Alltså egentligen är det en helt rimlig fråga, ni kanske bara inte ha fattat det ännu. Kolla bara:

Eller:

Eller:

Fast ännu bättre, kanske allra bäst:

Jag tycker huvudkaraktärerna är lite... eh inte min smak. Så min topp 5-lista är:

 

Plats nr 5:

Pongo/ Roger. Alltså egentligen inte, speciellt inte tråk-Roger, men de är så brittiska att jag tänker att detta är det närmsta jag kommer att få ligga med Sherlock Holmes sååå... Eh okej då?

 

Plats nr 4:

Behöver jag ens förklara? Denna mäktiga, förbannade, dubbelspelande, jävliga, hämndlystna, snikna ankhäxa MED MAGISKA KRAFTER. Magica de Hex, om jag vore anka skulle jag göra allt för att vara som hon. I andra hand göra allt för att ligga med henne.

 

Plats 3:

Pocahontas och Jasmine: Här går jag visserligen emot min egen idé om hur trista huvudkaraktärerna är, men.. Vad ska man säga. Jag behöver inte säga nåt va? Nä okej. *swoon*

 

Plats 2:

Ursula är allt det Magica De Hex är fast bara ännu elakare, ondare och farligare. Kan knappt föreställa mig ett one night stand med den här galningen. En skulle ha tappat rösten, förnedrats till småbitar och ändå vara rätt nöjd på sin walk of shame hem på stranden tänker jag?

 

På första plats:

Han har alltid och kommer alltid vara min nummer ett på ligglistan över Disneykaraktärer. Vet inte om det är de gröna ögonen, den svarta manen, attitydproblemen, Rikard Wolffs röst (med största sannolikhet, jag menar OMG!), kränkta syskonet-grejen eller vad. Men ja, där har ni det. Det ultimata beviset på hur trista jag tycker huvudkaraktärerna är: Jag vill ligga med Scar.

 

Okej så don't leave me hanging här efter att jag outat att jag vill ligga med lejon, bläckfiskar, hundar och ankor (när jag skrev ut nu det blev det.. eh.. ja). Vilken Disneykaraktär vill ni ligga med?

Gilla:
upp
28 röster

Världens bästa tips någonsin. NÅGONSIN!

Soraya Hashim 10:22 13 Apr 2014

Såg att Expressen gjort en Så här hittar du balla "dolda" funktioner på din iPhone-artikel:

 

Asså, No hate på Caps lock-knappen eller så men.. Jag kände inte att jag pinkade på mig av pepp direkt. SÅ här kommer istället ett iphone-knep jag kom på för några dagar sedan (ja alldeles själv!) som kommer förändra era liv, hehe:

 

MAN KAN KOPIERA IN GIFAR I SMS-KONVERSATIONER!!!!!!!!!!

betyg: 6 betyg: 6

Jag veeeeeeet!!! Det här fick mig på riktigt att skrika, hoppa, kissa på mig och dö i några sekunder!

Jag vet inte om det måste vara just iMessage-konversationer, men whatever - det funkar när det funkar och det är så kul! Som igår när jag pratade med Pauline om att jag ska till Mallis och frågade henne hur det gick hos frisören:

Ja, nu är ju det här en skärmdump så ni ser inte att de rörde sig:

Iiiih, så kul!!! Okej, hur gör man då? Jo, för att inte råka ut för detta (jättevanliga):


 

Så måste man (efter att man hittat gifen man vill ha på google bilder i telefonen) klicka på bilden så många ggr att man kommer till platsen där den ligger från början. Alltså tills du har de här två alternativen att välja på när du ska kopiera den:

Då väljer du kopiera och kopierar in gifen i din konversation:

 

TADAAA! och Varså himla goda för livsförändrande tips!

 

Gilla:
upp
33 röster

A-märkt filmhelg

Soraya Hashim 10:43 12 Apr 2014

Håll i er nu för här kommer helgens bästa tips:

Bio Rio (i Stockholm) har en liden filmfestival i helgen där de bara visar A-märkta filmer. A-märkta filmer är alltså filmer som klarar Bechdeltestet (filmen innehåller minst två namngivna kvinnliga karaktärer som vid minst ett tillfälle i filmen pratar med varandra om något annat än män <--- mer sällsynt än man kan tro!).

Den började såklart redan igår, men även om du ser det här nu så finns det mycket kvar att ta del av:

Lördag den 12 april

15.00 Film & samtal: Tusenstjärnorna och samtal med Feministisk Filmfasta - Zita
18.00 Film & samtal: The Battle of the Sexes i samarbete med Rättviseförmedlingen - Salong 4
20.00 Klubb & festligt: Femtastic  - Salong 4

Söndag den 13 april

11.00 Filmfrukost: The Virgin Suicides och samtal kring - Vad hade hon på sig? Arrangeras av Beyond Retro - Bio Rio
15.00 Paneldiskussion: Making Room for Women in Film - Bio Rio
18.00 Film: The Quiet Roar - Zita

 

Idag kommer jag vara där från Rättis och snacka lite kl 18 (<-- kom och säg hej!) och imorgon tänkte jag gå på filmfrukosten innan jag armbågar mig fram (med kärlek) på Vårloppisen.

Gilla:
upp
10 röster