Huvudmeny

Sunshiiiiine

Sonar-bloggen 19:31 3 May 2012

* här har jag i 30 min försökt lägga upp en bild där jag gör tummen upp i solglasögon och är rätt lik stevie wonder men d ville inte funka så att eh...*

*FÖRESTÄLL ER DENNA BILD*

Aja. HEJ ALLA GLADA SOMMARBARN!!

Ahmen gud vad jag teasade er förra inlägget, mailen har  ju fullkomligt RASAT in, telefonsvaran är full, det har kommit horder av männsker till mitt jobb och vrålat - alla vill ju veta vad det var ni skulle stay tuned för.  Det är på g, misströsta icke! Kan lova att ni inte kommer bli besvikna direkt ... 

Tills dess kan ni götta er på en av mina favoritlåtar i hela livet alltid always 4 eeever tills jag dör som är den enda låt som alltid får mig att plötsligt tro att jag befinner mig på en asvarm klubb i ett utomländskt land och så runt 03:48 ( i låten, inte i "livet") så bara öppnas taket på denna fantastiklubb och  så är det SOLUPPGÅNG och mojiton är kall och jag kisar upp och är lycklig (och snygg).

Seriöst. Den här låten förändrade typ mitt liv. Lyssna - med BRA lurar vänligen. Eller ännu bättre, hemma , högt, på din musikmaskin.

Vet helt ärligt inte om det KAN bli mer feelgood än såhär.  Och framförallt är det så extreeemt värt hela buildupen och långa introt. Som bubblande cava för öronen varje minut. Slut på musikrecension.

Och OOOBSSSSSSS om  42 dagar får jag se den LIVE då va så att säga. Puss.

Lämna en kommentar, bild eller gif här

4 kommentarer

 1. Bild för john tallakott
  john tallakott

  älskar!!

 2. Bild för john tallakott
  john tallakott

  älskar!!

 3. Bild för Hanna
  Hanna

  Åh , tack för en ny favoriiiiit. La till den på min vårlista!
  BÄSTA BLOGGEN <33

 4. Bild för Sonar-bloggen
  Sonar-bloggen

  John talakott - <3 <3 <3

  Hanna - Men åh!!! TACK. DURÅ! Puss puss. Vad glad jag blir!!!!!!!!!!

Fler blogginlägg från Sonar-bloggen

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

Meny