Näedu Lena D

Rebecka 18:11 23 Jan 2013

Via Jezebel: Lena Dunham appeared on Alec Baldwin's podcast, Here's The Thing, and said some stuff about Rihanna and Chris Brown:

"[Stardom] an amazing thing and it's like, it's a platform that you have to take seriously. Which is why sometimes, it's like, I used to be really into Rihanna, that pop star, and then it's like again, I don't want to ever throw stones from my glass house, but I follow her on Instagram and I just think about how many little girls beyond what I could even comprehend are obsessed with Rihanna.

Like you know, she left Barbados, she's had this amazing career, she's won a Grammy... She's talented. And then she gets back together with Chris Brown and posts a million pictures of them smoking marijuana together on a bed. And it cracks my heart in half in a way that makes me feel like I'm 95 years old."

 

... Jag vill inte heller kasta stenar från mitt gigantiska glashus men, Lena, mitt hjärta brast också lite när du lät dig fotograferas av Terry Richardson, ökänd för sina sexuella trakasserier mot unga modeller. Om vi ändå ska hålla på menar jag. Jag inbillar mig också att det är otroligt mycket lättare att begära en annan fotograf, än att hantera relationer som Rihannas och den onämnbaras. Såååå...

 
Gilla:
upp
63 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

10 kommentarer

 1. Bild för clara
  clara

  BOOM! puss

 2. Bild för filippa
  filippa

  Hej!
  Vi är några som håller på med ett projektarbete och vi undrar om du skulle vilja vara med på en intervju om bostadsbristen i Stockholm? Är du intresserad och hur kommer vi då i kontakt med dig?

 3. Bild för Brita Zackari
  Brita Zackari

  Förutom +1 på ovanstående talare: A-men.

 4. Bild för Karinn
  Karinn

  Lena Dunhams bästa kompis Audrey Gelman är tillsammans med Terry Richardson :C

 5. Bild för j-bird
  j-bird

  Karin: !!!!!! Bra info. googlar nu denna mänska

 6. Bild för Gustav
  Gustav

  Tack för detta

 7. Bild för thelma
  thelma

  preach sista preach

 8. Bild för Jasmin
  Jasmin

  lenas kompis/terrys flickvän är f.ö. även hon som spelar charlies nya tjej i girls! o ja, kanske rätt svårt att begära nån annan när det är ens väns kille. även om jag tycker att det i sig är märkligt hehe, aja, relationer/glashus osv.

Recension: Jhené Aiko - Souled Out

Rebecka 12:58 11 Sep 2014

Vem 

Jhené Aiko har varit i musikindustrin sedan hon var ung tonåring men uppmärksammades stort först för något år sedan i samband med debut-ep:n och hennes samarbete med Drake, som hon också turnerat med.

Vad

Souled out är Jhenés debutalbum och släpptes i veckan. 

Vibb

Att lyssna på Souled out är som att guppa runt i det coolaste vattenfyllda meditationsägg du kan tänka dig.

Teman

Kärlek och relationer, mindfulness, livsläxor och motivation.

När lyssna

Souled out gör sig bäst om du lyssnar själv, albumet är ganska mellow och introvert och passar perfekt på en bakfull söndag en solig höstdag. 

Bästa låtar

Wading

Spotless mind och

The pressure

Gilla:
upp
58 röster

TAYLOR SWIFT I ROLLING STONE

Rebecka 10:41 9 Sep 2014

Älskar go långläsning med popstjärnor! Igår publicerades Rolling Stones stora intervju med Taylor Swift, och den finns här. Swift pratar om vänskap, kändisliv, sina bostäder etc etc. Läs, det var kul. Nu lite citat:

- Swift's iPhone, which is white and silver and covered in kitten stickers.

- I don't like it when headlines read 'Careful, Bro, She'll Write a Song About You,' because it trivializes my work.

- There's this whale – I think Adrian Grenier is making a documentary about it. It swims through the ocean, and it has a call unlike any other whale's. So it doesn't have anyone to swim with. And everybody feels so sorry for this whale – but what if this whale is having a great time?

- "When your number-one priority is getting a boyfriend, you're more inclined to see a beautiful girl and think, 'Oh, she's gonna get that hot guy I wish I was dating,'" she says. "But when you're not boyfriend-shopping, you're able to step back and see other girls who are killing it and think, 'God, I want to be around her.'" As an example, she cites her pal Lorde, whom she calls Ella. "It's like this blazing bonfire," Swift says. "You can either be afraid of it because it's so powerful and strong, or you can go stand near it, because it's fun and it makes you brighter."

Gilla:
upp
96 röster

EXTRA! Jimmie Åkesson misshandlar hund

Rebecka 14:46 8 Sep 2014

Ok, val på söndag, och precis som många andra känner jag en ökad frustration. Jag längtar som faaaan efter att supervalåret ska ta slut, men paniken över ett ökande SD e... fyfan.

Idag kom nya avslöjanden om SD-toppar från Researchgruppen och Expressen och de gör ett fantastiskt jobb, allt som på något sätt kan splittra det där pisspartiet är bra. Men de som röstar på SD bryr sig inte om såna avslöjanden, de blir säkert bara glada, de flesta. Så nu känns det som att det enda som skulle kunna få SD:are att rösta på något annat parti vore en groooov skandal som inte överhuvudtaget har med rasism att göra.

Vi behöver en film på när Jimmie Åkesson misshandlar en hund eller antastar ett barn. Snälla fixa det?

 

Gilla:
upp
102 röster

B*Day

Rebecka 13:31 4 Sep 2014

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BEYONCÉ!!!

Vi har hållit ihop i sexton år nu, och jag önskar oss minst sexton till *bugar mig*

 

Gilla:
upp
78 röster

YOGA BAE HOTEL

Rebecka 14:43 3 Sep 2014

Ah hur gick det med min träningssatsning, undrar ingen? Mm det gick bra, i några månader sen blev det juni, juli och augusti och jag har inte varit på friskis sedan i slutet/mitten av maj. Aja.

Idag var jag iaf på yoga där, eftersom jag 1. e frilansare och måste aktivieras utanför hemmet för att inte bli sinnesjuk och 2. min rygg dödar mig. den ställer till med ett sånt jävla liv.

Där är jag, överst.

Det var great dock, jag låg på en fuktig lånematta och hörde varenda kota i ryggen knaka samtidigt som jag försökte slå bort alla tankar utanför min egen andning. 

Dags att köra igen nu alltså. Det här lärde jag mig förra rundan:

- Jag hatar spinning. Det är djävulens motion och gör dessutom så ont i röven att.

- Det är sjukt svårt att inte börja se sig i spegeln efter resultat efter första passet. Men värt att försöka låta bli. Jag kommer aldrig ha livsstilen träning, men jag vill slippa ont i ryggen iaf. Det räcker.

- Jag vet att många hatar grupp-passen och känner sig uttittade etc. Jag älskar passen eftersom någon annan har tänkt ut en hel rutin som jag bara går in och försöker hänga med på. Med varierande resultat, vilket e okej. Men en annan grej som är bra med grupp-passen är att de också är en övning i non fuck givery. Det är rätt bra att gå in och skita i prestigen. 

- Allt hänger på musiken! 

 

Gilla:
upp
93 röster

Boats and hoes 2014

Rebecka 13:36 27 Aug 2014

Det är höstväder i Stockholm och regnet och den grå kuliss som nu kommer vara med oss fram till april är tillbaka. Rihannas instagram är fortfarande missing in action, men på twitter postar hon fortfarande bilder. Tur för oss, för nu är det nämligen tid för den årliga "Boats and hoes"-resan, då Riri med vänner åker lyxbåt, festar och flabbar. 

Njut! och om du inte gör det, följ hennes bästisar på insta: @LELEBOO_PHUCKU, @JENNNROSALES och @MDOLLAS11

Gilla:
upp
111 röster

NORTH WEST THE FUTURE

Rebecka 11:28 15 Aug 2014

En uttråkad men oengagerad kväll i juni låg jag och bläddrade genom Netflix på jakt efter något "lagom" att titta på. När jag känner för att bara ha på något i bakgrunden och slappa till för att känna mig mer aktiv när jag slösurfar (:D) brukar jag alltid välja realityserier, och nu valde jag att se Keeping up with the Kardashians, från början. Sedan såg jag allt Kardashian som fanns där, och sedan började jag ladda ner.Såg allt upp till säsong 8, då den där värmeböjan kom emellan.

Men hela min sommar har på något sätt ända handlat om Kardashians. Från LA till Miami och New York och genom hela vägen upp till A-listestatus i Kims Kardashians spel. Jag har lärt mig att min kamp för att nå toppen i Kims spel är väldigt lik hennes egen, förutom att jag aldrig läckt ett sextape så består vägen av fotograferingar för lokala magasin, ändlösa appearances på svintråkiga events och när det börjar gå bättre får jag vara talesperson för en energidryck. Det är manager Kris Jenners arbetslinje för att hålla sig aktuell som gäller, och Kim är den som framställs som besatt av sitt jobb (hon är också den enda som får en massa photoshoots så…).

Hur som helst; varken Kim eller Kanye har, trots vansinnig längtan, blivit riktigt accepterade av finmodebranschen, något som iaf Kanye talat mycket om under konserter och i intervjuer. Det är möjligt att Vogueomslaget har förändrat det något, men ännu bättre är att det finns en ny liten person att inte bara projicera drömmar på, men som också är tillräckligt avantgarde för den onda modebranschens gatekeepers.

-        It's never to early to care about fashion / Karl Lagerfeld.

-        Det är aldrig för tidigt att börja leva på sitt utseende / Kris Jenner school of life mvh älskar de sötaste barnen mest yuuum pengar.

Så är alltså North West 15 mån, den som får representera THE FUTURE under temat LEGENDS, i Carine Rotfields Fashion book no 5, i Chanel, diamanter och blöja.  

Vacker tuggleksak från Chanel. 

Om klanen Kardashian-Jenner hade varit bosatta i Sverige hade Kim Kardashian kallat sin familj för arbetare i intervjuer, på samma sätt som Ebba Von Sydow gjorde den där gången för hundra år sedan. Vi_arbetar_ju_hela_tiden!! Om Kimye/ Kris Jenner inte varit världstjärnor hade North varit med i Toddlers and tiaras och modellat blöjor och barnmat. 

Nu är det alltså dags för Kim att sätta allt hon lärt sig av Kris Jenner i arbete. Välkommen till A-listan North, men vad har du i väskan?

Gilla:
upp
124 röster

En dikt om IBS

Rebecka 18:19 17 Jul 2014

IBS

Generella kostråd

Regelbundenhet
lagom portioner
ät i lugn och ro
tugga ordentligt
var försiktig med fett, kryddor, kaffe och alkohol
om du röker eller snusar bör du överväga att sluta för magens skull

Vid problem med gaser
tugga med stängd mun
undvik kolsyrade drycker
undvik sötningsmedel
undvik att tugga tuggummi
undvik gasbildande livsmedel

Fiberrik mat är inte alltid gynnsamt

Mat som relativt ofta ger besvär enligt olika studier
mjölkprodukter
vetemjöl
kaffe/te
ägg
lök
ärtor
potatis
frukt
paprika
soja
fläskkött
Framförallt kolhydratrik föda och fett kan förvärra symtomen (men även kaffe, alkohol och starka kryddor)
Det kan vara en mängdfråga eller kombinationsfråga om ett födoämne ger symtom eller ej
Symtomfrihet vid kostförändringar är alltså inte detsamma som att ha en specifik överkänslighet

Gasbildande grönsaker och frukter
Kål: vitkål, brysselkål, broccoli, kålrot
Baljväxter: framförallt torkade ärter och bönor
Paprika
Svamp
lök
Fryst majs

Frukt framförallt omogna frukter
rått Äpple
rått Päron
torkad frukt
All frukt i måttlig mängd max 2 st per dag

Mindre gasbildande
sallad
skalad gurka, inlagd gurka
squash, succini
morot
tomat
avokado 
oliver
spenat
Konserverad majs 
kokt palsternacka
rödbetor
sparris
svartrot

Kokta frukter
Melon
Banan
Mjuka frukter såsom persika, aprikos, nektarin etc
ananas, 
citrusfrukter
Bär

Gilla:
upp
93 röster