Matveckan har börjat bra

6:26 7 Apr 2015

Det finns två sätt att ta sig vidare från en långhelg bestående av stora mängder mat. De är antingen att gasa eller att bromsa. Vi valde det första, och såhär har således matveckan börjat. 

Måndag: Babette. Sicken pizza! På bilden dressad med själva hjärtat av Burratan. Förvånansvärt lätt att få bord just nu. 

Tisdag: Woodstockholm. Ny och superfin matstudio på Mosebacke Torg. Öppet tis–lör från 17 från och med idag. Många drop-in-platser. 

Varsågod för tips. Nu ska jag träna. Återkommer med rapporter längre fram hur resterande delen av matveckan artar sig. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG