Beatrice Mask

Pelle Tamleht 13:34 5 Mar 2013

Apropå REVA har nu internet tagit fram en pappersmask för de papperslösa.

Äntligen kan du åka kommunalt utan paranoia eller ångest! Låt ingen döma dig för hur du ser ut eller jaga dig på grund av din annorlunda accent. Med nya Beatrice Mask undankommer du varje misstänksam ordningsman. 

Läs mer och ladda ner pdf här

Gilla:
upp
66 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Förhandsbetyg på startfältet i Så mycket bättre 2014

Pelle Tamleht 11:05 24 Apr 2014


Foto: TV4

Idag släppte TV4 den sista artisten inför årets säsong av Så mycket bättre, och startfältet är därmed klart. Det blev Johan T Karlsson (Familjen) som knep den sjunde platsen. Här följer förhandsbetyg på samtliga artister. 

 Thomas "Orup" Eriksson - Min största idol när jag var cirka 12, då han signerade min keps. Har tillräckligt med självdistans för att kunna "bjuda på sig själv". 

betyg: 6 Amanda Jenssen - Älskar henne, och "man vet aldrig vad hon kan hitta på". 

betyg: 3 Ola Salo - Onekligen bra sångare. Men jag är lite rätt att alla låtar kommer att låta likadant. 

betyg: 4 Carola Häggkvist - Samma här, grym sångerska men samma farhåga.

 Kajsa Grytt - Låg för er som minns faktiskt på min önskelista redan innan förra säsongen. 

 Love Antell - Roligt val! Love har ju om inte annat med Vårby Gård-plattan bevisat att han kan hantera det här med covers. 

betyg: 5 Johan T Karlsson - Roligt med en annan genre, Familjen kan nog göra störst magi med de andra deltagarnas låtar. 

Totalbetyg

betyg: 4 Roliga val individuellt, men saknar lite mer nyansering i startfältet. 

Gilla:
upp
3 röster

Love till Så mycket bättre

Pelle Tamleht 10:39 23 Apr 2014

Nåddes precis av den fantastiska nyheten att Love "Florence Valentin" Antell är klar för årets upplaga av Så mycket bättre. Ser extremt mycket fram emot att höra de andra artisternas tolkningar av Haninge Punks, Mitt Allt och Hoy! Johnny Boy - och inte minst Loves tolkning av Carola. 

Bjuckar dagen till ära på en topp 10 Love Antell, varsego. Läs gärna också om de sju givna Så mycket bättre-karaktärerna, antar att Love kvalar in som "den svåra". 

Gilla:
upp
10 röster

Lars Ohlys instagrammande

Pelle Tamleht 13:38 22 Apr 2014

Vi minns väl alla Ohlys förra instagramfadäs när han "råkade" lägga upp en bild på sin snorre? Denna känns dock aningen mer uträknad. Ett inlägg i knarkdebatten? En kommentar till svenskarnas konsumtionsvanor? Eller kanske bara ett sätt att visa att även Ung Vänster kan ha näsa för det här med affärer. Oavsett känns det lite för bra för att vara omedvetet.


Ohlys tidigare fadäs.

Undrar för övrigt vad detta gör för Ohlys placering på Tobias Boströms lista över favoritpolitiker på Instagram.

Gilla:
upp
14 röster

Den gamle och svanen

Pelle Tamleht 20:26 21 Apr 2014

Efter en veckas jobb utfört på tre dagar, en kontorsrenovering samt spelningar tor-fre packade vi bilen och drog till Hudiksvalls skärgård i lördags för två dygn av mental istid. Bilden togs utan filter. 

Gilla:
upp
5 röster

Let's get social

Pelle Tamleht 12:28 17 Apr 2014

Tänkte bara meddela att påskhelgen börjar om cirka 30 minuter, kul. Ikväll spelar jag återigen musik för vuxna öron på Strandvägen 1, tillsammans med Devi faktiskt. 

Imorgon är det dags för Vassa Eggen och sånt. Let's get social. 

I helgen? I helgen tänkte jag fiska.

Gilla:
upp
6 röster

En lyckad kväll på Svartengrens

Pelle Tamleht 10:06 15 Apr 2014

Besökte Svartengrens igår för provning av ofiltrerat Pilsner Urquell samt köttskola i regi av Göran Svartengren. Först gick vi loss på ett 25-liters kärl med välkyld öl. 

Sedan gläntade Göran på kylskåpsdörren bakom det gömde sig hängmörade stycken med grön- och vitmögel. Så jävla gott. 

Förrätten bestod av lövtunna bitar innanlår som hängt sedan i december, avrundat med en mjuk tequiladrink. Tackolov hade jag ett GoT-avsnitt som väntade hemma så det blev trots allt inte på tok för sent. Ger kvällen 5 starka hej av lika många möjliga.

Gilla:
upp
10 röster

Jag är död

Pelle Tamleht 19:53 12 Apr 2014

Det här är något av det finaste jag sett på mycket länge. Stig Kernell visar att dödsannonser inte nödvändigtvis behöver vara gravallvarliga.

Gilla:
upp
25 röster