What about the FUCKING muslims?!

Parisa Amiri 08:50 18 Apr 2012

"People don't notice minorities usually until one of them has a hit song or does something horrible.", Jon Stewart. Det är alltså Bill Maher som säger att muslimer är ett medeltida folk i klippet.

Som en del av en minoritet känner man den ständiga pressen av att man ofrivilligt representerar sin..."grupp" och får svara för den, oavsett sammanhanget. Som feminist ska man också ha Den Färdiga Lösningen till hands och klar att presentera närsom. Här har vi några som försöker göra det bästa av det pissiga faktumet genom att försöka vända den islamofobiska, IGNORANTA trenden i USA. Propaganda är antagligen den mest lönsamma affärsidén i vår tid och det som betalar ut lönerna till lallarna på FOX News, så det är en jävla uppförsbacke de ska ta sig an. 

Ärligt talat har jag börjat, tror det eller ej, tänka i termer av "hur når man bäst oliktänkande?", mest pga Soran och Lina Thomsgård. Soran lunchar med Sverigedemokrater, det skulle jag personligen inte klara av, och Lina sitter i paneler och försöker få mossiga styrelsegubbar att FATTA. All kudos till er!

Gilla:
upp
29 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

13 kommentarer

 1. Bild för Nilla
  Nilla

  Det är Bill Maher som säger "a culture that is in its medieval era" om islam, inte Jon Stewart.

 2. Bild för Parisa Amiri
  Parisa Amiri

  Haha! "All y'all white people look alike." Ändrar, tack!

 3. Bild för Nilla
  Nilla

  Haha tycker faktiskt detsamma!

 4. Bild för FEE
  FEE

  Muslimer har inget att göra i västlandet. Däremot så är USA och Israhell de största terroristerna i världen just nu.

 5. Bild för Parisa Amiri
  Parisa Amiri

  ...varför har de "inget att göra i västlandet"? 

 6. Bild för Thomas
  Thomas

  Bill Maher är ju emot alla religioner och skulle säkerligen kalla kristendom/judendom för medieval också. Vilket jag anser är helt rätt. Böghat, kvinnoförtryck och gravida oskulder känns sååå 1000-tal.

 7. Bild för nina
  nina

  därför att då sviker alla kvinnor sina hjältar till fornnordiska män och börjar föda icke-blonda barn (ETNISK UTRENSNING!!!!!). detta kommer leda till världens undergång då ingen enda icke-vit individ någonsin bidragit med någon enda detalj som på något sett fört samhället/tekniken/kulturen/miljön framåt (källa: flashback.org). ps. ibland e japaner ok, men bara om dom stannar på sin ö, håller käften och bliver vid sin läst: utveckla billiga prylar o laga sushi. ps2. även så hatar alla muslimer kvinnor o bögar och detta passar inte in i svea rike! dem våldtar och stjäl!!!! pk-eliten kan säga vad de vill om behring-breivik men han har rätt! anti-intellektuell marxist-media CENSURERAR pga vill inte att FOLKET ska få veta SANNINGEN!!!!! ps3. men det var inte bra att döda unga i sitt eget folk :,(

 8. Bild för TILL FEE från en iranier
  TILL FEE från en iranier

  Hej Fee, jag håller med dig, inte för att dem är från mellanöstern, det är för att Islam är en våldsam religion med en våldsam profet!
  Googla, robert spencer, pamela geller, michael coren & mark steyn. utbildade författare, aktivister osv. som har skrivit avhandlingar om Islam som tar det direkt från Koranen. detta handlar inte om rasism det handlar om fakta om Islam & Koranen. Sen att det finns muslimer som lever deras liv och gör sitt, självklart, by all means keep calm and pay your student loans men och låta en religion som islam att krypa in i västvärlden ÄR ETT STORT NEJ. KOLLA BA VAD ALLA ARABER GJORT MED IRAN!

 9. Bild för från en iranier
  från en iranier

  RELIGION OCH DEFINITIVT INTE "ISLAM" HAR PLATS I ETT LOGISK, FAKTA BASERAT OCH FORSKNINGS ORIENTERAT LAND SOM SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  FRÅN EN IRANIER, HAJAR NI! JAG FLYTTADE INTE FRÅN ETT RÅTT INFESTERAT IRAN SOM DEM ÄCKLIGA BARN KNULLANDE MULLORNA FÖR ATT SEN BEHÖVA SE DESSA HORER I SVERIGE! TA ERAN ÄCKLIGA SHARIA LAG
  OCH DRA TIBAX TILL MEDELÅLDERN OCH STENA ERAT EGET FOLK!

 10. Bild för The Wicked One
  The Wicked One

  Ser en stor fara framöver. Det "vita" västerländska hatet mot muslimer ökar i takt med att Reinfeldt och hans polare i EU drar undan mattan för de fattigaste i sina länder. Vår cyniske landsfader gör det för att vinna val framöver, medan Grekland lägger sparbördan på de som nästan inte har något. De fattiga vita i Väst håller på att radikaliseras skrämmande fort. Att kastas på soporna gör den tokiga av aggressivitet. Hursom. Den som blir hatad kommer att dra sig undan och likt den där onda norrmannen bli allt mer fundamentalistisk. Frågan är hur få de muslimer i kalla Sverige med ideer som går på tvärs med allt Upplysningen stod för att leva riktigt jämställt och demokratiskt? För hat föder hat.

 11. Bild för Parisa Amiri
  Parisa Amiri

  Men lilla perverterade hjärtat, ingen tror att du är iranier. 

 12. Bild för Sarah
  Sarah

  Allah! Vad ledsen jag blir över orden här. Ouuuuuf! Älskade och kloka islam. Islams sanna och inre kärna är allt annat än våldsam och kvinnoförtryckande. Om folk bara kunde bilda sig själva lite mer (och I N T E utgå från internet) - läsa Koranen, umgås med muslimska tjejer (vi är för jävligt roliga, starka och smarta) och bilda sig korrekt. Islam är fredens och kärlekens religion. En religion som förespråkar respekt, kärlek och förståelse. Islam är idag 2012 världens snabbast växande religion. Smaka på det. Världens snabbast växande religion! Det är den religon i världen folk konverterar till mest och majoriteten av folk som konverterar till islam är kristna - så jag antar att all publicitet är bra publicitet. Att hatar Islam har endast gynnat islam. Visste ni att det existerar citat i Koranen som rakt igenom är feministiska? Och att mord är totalt förbjudet: "Om någon dödar en oskyldig människa, så är det som om han skulle ha dödat hela mänskligheten. Och om någon räddar en människa så är det som om han skulle ha räddat hela mänskligheten.” – Koranen 5:32. Islam är som en studsboll, ju hårdare de kastar, desto högre kommer den studsa. Islam är trots allt världens snabbast växande religion och det är naturligtvis väldigt provocerande. Se bifogade video!

  http://www.youtube.com/watch?v=BtZeupWT9pg&feature=fvsr

Drakes töntighet regerar vidare

Parisa Amiri 16:52 23 Apr 2014

Samtidigt som han är så uppslukad av matchen, som pågår någon halv meter ifrån honom där han sitter på en absurt dyr klappstol courtside, att han knappt kan slita blicken ifrån spelarna finner han tid för det här:

 - dra upp en liten, medhavd klisterborste. 

 - använda borsten för dess främsta användningsområde: rulla den noggrant upp och ner över klädesplagg i hopp om att fånga upp oönskade dammpartiklar. 

Han slår ena dagen rekord i töntighet. För att sen få oss att älska honom. Om och om igen. Min kluvna relation till Drake fortsätter för nu känner jag faktiskt att det här var så ängsligt och töntigt att det nästan var gulligt?

Föreställer mig och hoppas nu att han alltid tar med sig ett litet kit när han går hemifrån. Kanske som han t.o.m. fäster i bältet? Liknande det J Lo briljerade med i min favoritfilm The Wedding Planner, minns ni? Där hade hon något acetonliknande, bomull, sax och sykit. Tänker mig att han har nagelbandsolja och en sån liten gummibit man fäster på pekfingret för att kunna bläddra motståndslöst när man läser böcker.

Gilla:
upp
4 röster

Post-påsque

Parisa Amiri 13:39 22 Apr 2014

Hej! Bestämde mig för att vara riktigt fuck the police-ledig i helgen på ett sätt som jag aldrig varit. Var inne på internet i ett par timmar allt som ALLT. Kämpade emot det det dåliga samvetet med en självgod "du förtjänar det här"-inställning, slukade Inside Amy Schumer och började läsa min Wes Anderson-bok. 

Nu ses vi här igen. 

Gifen to rule all gifs från vad som måste vara den mest beräknande människan på jorden. 

Gilla:
upp
4 röster

Hade Esquire satt Lake Bell på omslaget om hon inte även fick fungera som avklätt ögongodis?

Parisa Amiri 16:18 17 Apr 2014

...ja, det vi sa sist. Eller varför inte gången innan det

Det enda som kan etiketteras som det småroliga i sammanhanget, för nu har jag nästan tröttnat på att ens ironisera över det trötta faktumet att kvinnor bara får utrymme om det dels eller framförallt sker i egenskap av sexobjekt, är underrubriken. 

De poängterar att hon mycket väl kan vara sin generations viktigaste skådis/regissör/manusförfattare, men behöver ändå sälja in henne med ett löfte om mer hud. 

WAIT. Är du rättshaverist på väg att trycka Kommentera här nedan för att dra en obegåvad poäng om Tom Hardys parallella omslag?

Hejda dig, jämför bilderna och tänk efter. Min, uttryck, symbolik, pondus. 

Aja. Nu när ni ändå är lediga ett par dagar kräver jag att ni inte kommer in här igen förrän ni unnat er Lake Bells underbara, älskade film "In A World". Är så ledsen för att jag inte kan få se den för första gången igen och att jag kanske aldrig kommer att bli så uppfylld av en film igen.

Gilla:
upp
20 röster

Hjältinnorna som Spider-Man får oss att längta till

Parisa Amiri 15:21 17 Apr 2014

Okej.

Nivån på humorn i kommande Spider-Man - senaste i raden av en sammantaget löjlig siffra - fastställd! 

Har svårt att föreställa mig att en rebootad Spider-Man glädjer någon annan än familjer och box offices, vad hände med kvinnliga superhjältar?

"Att döma ut Catwomans karaktärskrut och Halle Berrys skådespelartalang utifrån ett enda misslyckande…? Det vore lika orättvist som att låta de styva bröstvårtorna i Batman & Robin illustrera George Clooneys skådespelarkarriär."

Texten om fem hjältinnor - alltifrån cyborgs till undeads - vi hellre ser på bio än ännu en Spider-Man läser ni här!

Medan vi väntar kan vi ju avnjuta fler bilder av Paul Giamattis skurk Rhino. 

...

Gilla:
upp
15 röster

Leonardo Dicaprios Coachella-dans sker i en tvåstegsraket, vilket säger oss att...?

Parisa Amiri 14:22 16 Apr 2014

Avnjut klippet där Leo, poorly maskerad, dansgungar till MGMT i Coachellas pubikhav i gubbkeps för att plötsligt börja låtsasslåss med sin polare. Det är beklämmande. Men rätt gulligt!

Klippet, och deras beteende, ger helt andra vibbar om man tvingat sig igenom till sjuttio procent outhärdliga Wolf of Wall Street och därför blivit bekant med Quaaludes, filmkaraktärernas epokenliga pillerpreferens.

Filmen är egentligen en enda, plågsamt lång, informationsfilm om just Quaaludes och dess ups and downs. Eller down and up, som gäller för just det här. Med information jag absorberat för att jag vid tre gånger försökt se klart filmen trots ekande ointresse (har alltså lämnat biografer) kommer här en analys av Leos dans i relation till ludes. 

Detta under "just saying"-avdelningen:

1. Svajandet från sida till sida

 • De 15-20 första minuterna efter att ha tagit ludes går ut på att försöka hålla sig vaken (återigen: detta vet jag enbart pga att jag tvingat mig själv att se klart filmen) då det egentligen är tänkt som ett starkt lugnande, sövande medel.

Klippet öppnar med att vi får se Leo digga med hela kroppen, på ett sätt som påminner om det okontrollerade rörelsemönstret hos någon som går i sömnen. 

2. Plötsligt aggressiva moves

 • Lyckas man stå emot den starka, pillerskapade impulsen att somna under de första tjugo minuterna efter att ha tagit ludes uppstår ett falskt, euforiskt tillstånd. 

Det klipps till att Leo gör ett lekfullt utfall mot sin kompis, den sortens kärleksfullt grabbiga beteende som för tankarna till hur alla killar var övertygade om att de kunde bemästra kampsport i tonåren och att det var acceptabelt beteende att gå runt och visa upp dessa inbillade kunskaper. Simultanhoppande snubbdans följer. 

Återigen: just saying. 

Gilla:
upp
18 röster

Pharrell når ännu en milstolpe i sin karriär: att gråta hos Oprah

Parisa Amiri 14:27 15 Apr 2014

Pharrell brast häromdan i gråt hos Oprah av det överväldigande mottagandet när han premiärade sin nya gröna hatt. 

Om ändå så vore. 

Den riktiga gråtkatalysatorn var faktiskt att Oprah visade ett rörande klipp där Pharrell får se hur människor världen över jammar till hans pestvirala "Happy". Att fälla tårar över sin egen omåttliga framgång <- den enda gråt jag ännu inte ägnat mig åt. 

Vet inte vem som är gladast när Oprah inser vad som håller på att hända och lutar sig fram för att lägga en tröstande hand på Pharrell: marknadschefen för OWN-kanalen eller Pharrells manager? Ingen hade svårt att sova den natten. 

Bara att bli räckt en servett av Oprah har säkrat din fortsatta karriär livet ut. 

RÄCKT. EN. SERVETT. Av världens mest välförtjänt absurt rika kvinna. 

"Why am I crying on Oprah?

Först kände jag att den meningen måste vara den mest sagda på Oprah någonsin, men han verkar verkligen uppgiven över att ha släppt till, som vi kan kalla det. 

Varsågoda, se hela härligheten här:

Gilla:
upp
27 röster

Don Drapers 8 bekymrade ansiktsuttryck i säsongspremiären

Parisa Amiri 11:34 15 Apr 2014
Se alla artiklar om: 

Säsongspremiär betyder att återigen få hänga med i diverse svängar som den tyngde huvudkaraktären Don Draper genomlider. Ständigt plågad i livet som högbegåvad möter han världen med hans ansiktsuttryck som skiftar mellan beklämd, nedlåtande och äcklad.

1. "Förpassad till passagerarsätet av sin kända fru"-prövad.

2. Finna sig i att vara stay at home drunk-nederlaget. 

3. "Är det bara jag som fattar vilka idioter alla är?"-tveket.

4. "Svårighet att avgöra om den här skiten verkligen händer"-misstron. 

5. Genuint illa berörd. 

6. "Återigen, är det BARA jag som ser det här?"

7. Roat avvaktande. Kan folk verkligen vara såhär vidriga?

8. Slutligen, illa dold avsky.

Passa på att läsa Elias recap av säsongspremiären.

Gilla:
upp
20 röster

Filippa Reinfeldt VS DN Lördags skribent

Parisa Amiri 12:32 13 Apr 2014

The happening den här helgen har - fastän jag varit i Köpenhamn - varit DN Lördags overkliga intervju med riksfenomenet Filippa Reinfeldt. Judith såg intervjun som ett bra tillfälle att överanalysera Batman:

"Filippa Reinfeldt berörs inte av blåsten. Hon blickar ut över sin stad."

"Welp, de är båda rika, välklädda, samt arbetar med att "rädda" folk från ett system som de eg. bevarar och gynnas av? /Mvh överanalyserar Batman"

Läs hela Judiths hilarious inlägg om intervjun här.

Jag är mest amazed över att Filippa lyckades få korrfascistiska DN att sätta en smiley på bilagans omslag:

Och så börjar det. Boxningsmatchen mellan skribenten och Filippa själv där de turas om att utdela slag i att vara den mest provocerande för stunden. 

1-0 - Filippa öppnar starkt med intervjucitatet som vi kan vänta oss som en framtida slogan för Moderaterna och den första poängen är plockad!

1 - 1 Skribenten hämnas med sin rekordkladdiga, reducerande beskrivning av en av Sveriges största politiker. 

2-1 - Filippa återhämtar sig med hennes get to work-pik till alla flummiga idealister där ute!

3-1 - Wow, Filippa levererar the mother of all självrättfärdiga arbetsintervjusvar på klassiska frågan om eventuella negativa sidor och vinner hela skiten. 

DOCK. Instagram-genomgången måste någon sajt rippa omedelbart? Vill få den här statistiken på mitt eget konto!

Gilla:
upp
18 röster

Låt mig svara på slentrianfrågan en fredag, om helgstämningen infunnit sig?

Parisa Amiri 13:21 11 Apr 2014

betyg: 2 Löjlig arbetsbelastning, regnsaboterat icke-rakt hår, sovmärken som fortfarande vägrar lämna mitt rekordbleka ansikte ifred (fyller 24 i sommar, nu vet ni vad som väntar er), vädermedförd serotoninbrist och en jobbhelg som börjar med att gå på ett tåg 06:20 på Stockholms Centralstation imorgon bitti. 

betyg: 6 Förutom att jag får jobba med några av Sveriges roligaste, mest begåvade människor på min favoritsajt så så ingick kaffet på lunchen och en Red Bull väntar på mig i kylen. Dessutom råkar jag ha på mig min första inköpa fangirl-tröja i livet som jag aldrig slutar älska och ska snart hoppa på bussen mot två timmars terapeutiskt populärkulturssnack i PP3. Idag kommer Timbuktu bland annat, och det ska pratas om att Colbert tar över Letterman. 14-16, puss. 

Gilla:
upp
18 röster

Veet varnar för vad en dags stubb på dina ben innebär (hint: du är en man)

Parisa Amiri 11:47 10 Apr 2014

"Yeah, I know, I'm a little prickly. I shaved yesterday."

Jaha. Vi kan bara anta att Veet, med vad som måste vara ett rent provokationsförsök, har anlitat American Apparels PR-strateg

Med sin nya reklam "Morning" reder Veet äntligen ut vad några hårstrån på dina ben innebär!

 - Din endagsstubb äcklar din pojkvän. Vill du verkligen skräcka honom på det sättet, när han ligger där nyvaken och bräcklig?

 - Din endagsstubb hindrar dig därför från din person och kropps syfte, att behaga män. Är det därifrån den ursäktande tonen i klippet kommer från?

 - Din endagsstubb innebär att du inte är kvinnlig

 - Din endagsstubb gör dig till en snubbe

 Alla transmän som kämpar med hormoner och så vidare dag ut och dag in, det enda som behövdes var ju att raka dig lite slarvligt och för sällan? Tydligen. 

Av alla produkter ämnade för kvinnor tror jag att kvinnohatet är som mest koncentrerat i just hårborttagningsindustrin, hela dess affärsidé och fundament lutar sig mot att underblåsa ditt fortsatta självförakt förklätt till ren omtanke. 

Företaget gick ut med en icke-ursäkt som kan översättas till "Vi ber om ursäkt ifall någon tog illa vid sig" istället för den önskade "Vi ber om ursäkt för att vi gjort något idiotiskt". Även det kreativa teamet har uttalat sig:

"Hi…this is the Veet marketing team in the US. We just wanted to let everyone know, we get it – we're women too."

...faktumet att det var just kvinnor som adresserade kvinnor på det här sättet, ska det vara en förmildrande omständighet? Snarare tvärtom. 

"My legs were hairy. Not just a little bit hairy, but like, animal hairy."

Venus t.ex. har insett att de måste börja tidigt med att ingjuta skräck i form av goda råd. När förändringarna i din kropp är som mest förvirrande och du fortfarande räknas som ett barn. 

Aldrig för tidigt att börja hata sig själv, hörni. 

Gilla:
upp
63 röster