dagens

Natalie Karlsson 17:05 24 Jan 2013

jeans/cheap monday - jacka/mango-aaaaasgammal - skor/zara. 

Gilla:
upp
17 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

1 kommentarer

  1. Bild för Adèle
    Adèle

    feta skor

BLOGGBYTE -> FRESHNET

Natalie Karlsson 16:05 18 Mar 2013

HEJ! Nu är det dags för mig tacka fantastiska Nöjesguiden för den här tiden och hoppa vidare mot nya äventyr. Jag är oerhört tacksam och glad över den här tiden på NG pga så ägig tidning och gött gäng!  Men nu är det som sagt dags för nya festligheter, hoppas ni följer med mig för det kommer bli grymt!!!! 

-> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE  -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE  -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE -> HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE  - > HTTP://NATALIEKARLSSON.FRESHNET.SE 


Gilla:
upp
214 röster

vi blekte lite kläder.

Natalie Karlsson 22:43 17 Mar 2013
men alltså så nice. jag och christofer började bleka lite kläder igår när vi hade varit och handlat klorin + snören och här har ni resultatet. knyt snören runt små partier där du vill ha mönster på din tröja/jeans/strumpa/whatever och låt det sedan ligga i en balja med varmt vatten + ca 5 dl klorin i många timmar. tishan längst ner tog ungefär 6 timmar medan jeansen tog 12. lät det ligga över natten. 

ps! tänk på att allt bleks. jeansen var helsvarta från början och tishan likaså. vilken färg ni får fram beror helt och hållet på tyget ni väljer att bleka. 

Gilla:
upp
251 röster

lörday.

Natalie Karlsson 15:34 16 Mar 2013tjeba. började dagen med en frulle i solen på con leche och gick sedan vidare till emmaus, hittade en tuff spegel som vi köpte. sedan vidare för klor och rep-shopping, ska bleka ca allt jag äger nu. blev så nöjd med tishan! grym dag i stan btw, ut med er! 

Gilla:
upp
226 röster

bleker tisha.

Natalie Karlsson 14:54 15 Mar 2013hey you. håller på att bleka en tisha i klorin. har kört trådar runt vissa delar. resultatet kommer sen! hoppas det blir bra. ingen aning, aldrig testat förut. 

Gilla:
upp
225 röster

dagens kläder.

Natalie Karlsson 14:23 13 Mar 2013

gick upp dödstidigt för att skriva prov idags om gick sämst tror jag. men här har ni mig ändå, glad för tillfället! jeans från american apparel, jacka second hand, tröja our legacy, skor dr. martens. 

Gilla:
upp
234 röster