Huvudmeny

Rockad

Nanna Johansson 11:38 24 Jan 2013

Förra året gick jag ut med att mitt nästa seriealbum skulle heta Naturen är ond, handla om djurriket och komma ut  till hösten 2013. Men nu har det blivit ändring i planerna.

Djuralbumet skjuts upp ytterligare något år och istället blir det en helt annan sorts bok som släpps till årets bokmässa. Vad den kommer innehålla går jag inte ut med riktigt än, men det kommer bli jävligt fett.

Puss och kram!

/ Nancelot

Lämna en kommentar, bild eller gif här

9 kommentarer

 1. Bild för Larin
  Larin

  Nanna! Gud vad jag skrattade åt ditt inlägg om dejting haha du är ett geni!!!
  Söt är du också i din nallemössa. Man skulle vilja se dig på TV! Du kan detta med humor. Kram på dig ps har sträckläst din blogg nu och nu läser jag fem bilder. Bäst!! Haha

 2. Bild för Luke
  Luke

  Kul men tråkigt att "Naturen är ond" dröjer. Din kalender för förra året var grym...

 3. Bild för dront-suvi
  dront-suvi

  Hej Nanna! Synd att det inte blev någon bok om naturen. Om du vill ha mer inspo kan du ju kolla in vårt program Dront som handlar just om kul om djur och kultur!

 4. Bild för Tyra Blomster
  Tyra Blomster

  WOOOOW!!!

 5. Bild för joanna
  joanna

  Nanna!
  Du är så himlans rolig. Och du peppar mig så mycket att jag pallar ta fighten lite till.
  Tar mig därför friheten att utnämna dig till min önskebästis (hoppas att det positiva överväger det smått obehagliga i det påståendet).
  Kram!

 6. Bild för Wiggy
  Wiggy

  En sökning på "Nanna Johansson" i Eskiltunas bibliotekskatalog ger förutom de tre befintliga albumen träff på något som heter "Det vilda köttet". Är det den vi går och väntar på, och hur fick isf Eskilbibblan fatt i en förhandskopia???

Fler blogginlägg från Nanna Johansson

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

Meny