Mailkorrespondens med tidningen Connoisseur

Nanna Johansson 19:21 28 Oct 2012

Gilla:
upp
295 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

60 kommentarer

 1. Bild för Åsa
  Åsa

  Du är fenomenal!

 2. Bild för alma
  alma

  älskar dig

 3. Bild för Philip
  Philip

  Fenomenal var ordet.

 4. Bild för Lisa
  Lisa

  Klockrent Nanna! Erik hade ju rätt i en sak iaf, det angående miniserien.

 5. Bild för Sandra
  Sandra

  Otroligt roligt!

 6. Bild för Björn
  Björn

  Tack.

  Du fick mig att garva så att tårarna rann och nu har jag tydligen lyckats få kortslutning i tangentbordet också av saltvattnet ....

 7. Bild för Oskar
  Oskar

  Nanna blir ju fett ägd. Vad är det som är alla tycker är roligt? ... eller OK, det kanske var det som var kul.

 8. Bild för Oskar Kullander
  Oskar Kullander

  LOL!

 9. Bild för Anna
  Anna

  Jag håller med Oskar - Erik är ju den vettiga personen i denna mailväxling!

 10. Bild för Fredrik
  Fredrik

  Vill inte vara en glädjedödare, men jag tycker inte att du lyckas ta en enda poäng?

 11. Bild för Robin
  Robin

  Haha, Klockrena svar från Erik! känns som denna "lustiga" provokation inte riktigt gick som planerat. Borde nog arkiveras bland (vad jag kan anta) de hundratals Hassan-telefonsamtal där den som svarade inte riktigt tog betet.

 12. Bild för JK
  JK

  feministtokan/henfreaket var ju den som blev ägd. och då ansträngde sig inte ens Erik för att vara ägare. Han svarar ju sunt och inte det minsta drygt.

 13. Bild för Erik Sunden
  Erik Sunden

  Du försökte plocka billiga poäng och han smular sönder dina 'argument' (dvs. din högst personliga uppfattning att om man får tidningen connoisseur så är man överklass - GODDAG YXSKAFT) med vettiga svar. Förstår inte riktigt humorn i det hela, mer än att du åkte på pumpen? Är detta någon form av meta-ironi som ligger före sin tid?

 14. Bild för Erik
  Erik

  När kommer din serie: Billiga poäng gone wrong?

 15. Bild för IS
  IS

  Tack till Erik för den uppenbara poängen. Uppenbarligen går det inte in mycket mer än pöbelmentalitet hos hen:arna. De ger sig på allt, bara det är åt det socialistiska eller marxistiska hållet. Oavsett om avsändaren (Nanna) "äger" honom eller inte. Sorgligt att se denna avsaknad av intelligens, men den är ännu större på Twitter.

 16. Bild för JK
  JK

  kvinnor och humor: en kombination som aldrig blir särskilt vacker. hen borde ägna sig åt att skriva kokböcker eller annat som passar den kvinnliga biologin bättre. humor ska hen inte ge sig hän hur mycket hen än uppmuntras i sin studiecirkel.

  hem och koka lite bönor med dig och skvallra lite om hur dumma dom är på den där tidningen för folk med hög inkomst.

 17. Bild för David Lindqvist
  David Lindqvist

  Hej!

  Jag tycker båda var duktiga. Nanna på att komma på idén och Erik på att svara klatchigt. Båda fick fram sin ståndpunkt jättebra. Nanna att hon är sur på samhället och idealet att konsumera så mycket och så dyrt som möjligt och Erik fick fram sin grej att hans läsare inte alls är några rika knösar som lever på räntor utan en massa strävsamma konsumenter som önskar att dom var det. Den ena tycker miljön är viktig och den andre tycker inte den är så viktig. Jättebra ju!

 18. Bild för batman
  batman

  bomb has been planted.
  bomb disarmed.
  counter-terrorists win.

 19. Bild för Stringer Bell
  Stringer Bell

  Hatar adjektivet "brilljangt" (sic) som sönderexploaterats av svenska kulturarbetare 2012, så jag väljer att istället använda adjektivet "enastående" om den här texten.

  Enastående.

 20. Bild för Miriam
  Miriam

  Ljuvligt! Och allvarligt! N. Johanssons serier i Connaiseur - ännu ljuvligare! (eftersom jag fördomsfullt nog gissar att de flesta av läsarna där inte får sig så mycket Nanna till livs, som de skulle behöva)

 21. Bild för M
  M

  Min lust att läsa Connoisseur = Större än någonsin.
  Min lust att läsa Nöjesguiden = Lika sval som alltid.

 22. Bild för JK
  JK

  Miriam: du måste vara en kvarleva från kommunismen; vad är det läsarna av connoisseur går miste om som du så von oben aktigt vill förse dom med? Har dessa läsare ingen egen kapacitet att fritt välja vad dom ska läsa? Är det samhall som ska utbildas av hen-fröknarna? Det fria valet, inget för dig va? Alla måste läsa samma genusartikel som du läst för att nå samma intellektuella nivå som dig ,miss kommunist.

  Nja, gå och rädda världen, starta en twitterrevolution nånstans vetja.

 23. Bild för l_g
  l_g

  Jämför 4,4 klockor med hundra billiga toppar från H&M.

  Jag har mig veterligen en bekant som får Connoisseur. Hon gick DK (googla!) på gymnasiet, började som receptionist på Volvo men är numera chef. Hennes syster är undersköterska och kommunist (blir så i Göteborg).

  För övrigt står flyg för 12% av transportsektorns CO₂-utsläpp och 2-3% av de totala CO₂-utsläppen.

  Lustigt med en gratistidning som hackar på en annan gratistidning.

 24. Bild för Donald Broady
  Donald Broady

  Ser fram mot att Nanna Johanssons serier införs i Connoisseur, ett generöst erbjudande. I sin kommentar har tidningens ägare (eller kanske delägare) Erik Leander nog rätt i att den egentligen inte riktar sig till den mest bemedlade överklassen. För några hypoteser om vilken målgruppen kan tänkas vara se http://bruk.broady.se/#post17 och http://bruk.broady.se/#post18

 25. Bild för Donald Broady
  Donald Broady

  Ser fram mot att Nanna Johanssons serier införs i Connoisseur, ett generöst erbjudande. I sin kommentar har tidningens ägare (eller kanske delägare) Erik Leander nog rätt i att den egentligen inte riktar sig till den mest bemedlade överklassen. För några hypoteser om vilken målgruppen kan tänkas vara se http://bruk.broady.se/#post17 och http://bruk.broady.se/#post18

 26. Bild för Peter
  Peter

  Hur blir Nanna "ägd"? (Det känns som pun intended med tanke på att det rör sig om människor som äger väldigt mycket men ja...)

 27. Bild för lovajuni
  lovajuni

  Meh, vilket smått otrevligt kommentarsfältsrabalder.

  Ingen av dem är dum! Hon är syrlig och han är söt. Tillsammans blir det en trevlig mailstund som jag inte blir obekväm av att läsa. Båda tycks nånstans förstå att livet är en enda gråskala.

 28. Bild för Bazarov
  Bazarov

  Tillägnar följande passage av Fredrik Strage till kommentatorn JK:

  "Kommentarerna på dags- och kvällstidningarnas sajter är, för att citera brittiska The Word, ”det bästa argumentet mot demokrati sedan Platons ’Staten’”. /.../ Tänk om tekniken döljer ett chauvinistiskt cybervirus som, likt monstret i en gammal David Cronenberg-film, letar sig upp från tangentbordet till huvudet, infekterar hjärncellerna och gör den sjuke övertygad om att världen styrs av en socialist-feminist-hbt-pk-heja-mångkulturen-islamist-judisk lobby?"

  För övrigt en klock/ren korrespondens mellan Nanna och Erik. Båda har huvudet på skaft.

 29. Bild för Plain-jane.net
  Plain-jane.net

  "Och att de är väldigt duktiga på något". Hahahahahahahahaha. HA!

 30. Bild för JK
  JK

  Tack turrebazarov. då vet jag att jag har en foliehatt på huvet. vet inte hur jag ska kunna tack dig nog! får jag gå med i din studiecirkel? eller börja på din folkhögskola? snälla, upplys min arma själ. jag behöver veta mer om livet, om världen. ty jag är bara en fattig bonddräng.

  själv gillar jag öppna kommentarsfält och öppna samhällen. ser inte alls hotet mot demokratin här inne. men du suktar nog efter lite kommunism ändå, som alla dina henpolare, starkt konservativa bakåtsträvare. där har vi det riktiga demokratihotet.

 31. Bild för Hanna
  Hanna

  Åh Nanna, jag älskar dig!!
  (har velat säga det många gånger förut men nu kunde jag helt enkelt inte hålla mig längre)

 32. Bild för Bazarov
  Bazarov

  JK: Alla som inte håller med dig är kommunister?

  För ett tag sedan drog ett antal liberala tidningar in kommentarsfälten på sina hemsidor. Ett beslut som i min mening berikar demokratin. Folkstyre är inte att låta rättshaverister verka med fullt blås.

 33. Bild för JK
  JK

  turren:
  ja att tysta obekväma har ju länge varit kommunisternas specialgren, tråkigt att du hyllar en sådan samhällsordning..

  om du sticker ut näsan utan för ditt hipsterkollektiv så märker du att alla inte är gräsätande feminister. och motsatsen behöver inte vara rättshaverist. men det där med att folk har olika åsikter, det skyr ju ni kommunister likt pesten.

 34. Bild för JK
  JK

  kom ihåg bazze; olika berikar. något nytt för dig, men prova, det skulle göra dig gott.

 35. Bild för Bazarov
  Bazarov

  JK: Jag och Sveriges alla större dagstidningar är egentligen kommunister. Mycket skall man höra.

  Att olika berikar är sant. Att den som skriker högst skall ha sin vilja fram är något helt annat. Därför har vi parlament och insändarsidor med redaktion. Det är fortfarande möjligt att torgföra dina starkt misogyna åsikter på din egen blogg för de tolv personer som vill ta del av detta.

 36. Bild för Tove
  Tove

  Fantastiskt Nanna och Erik Leander!

 37. Bild för JK
  JK

  alla sveriges större dagstidningar har kommentarsfält. kpmlrs tidning räknas bara som större i ditt kollektiv.
  wow, du kunde ett svårt ord. sluta styla.

 38. Bild för Bazarov
  Bazarov

  JK: Det är faktiskt rätt att de större dagstidningarna har kommentarsfält. My mistake. Expressen, SvD m.fl. tog däremot bort realtidskommentarer och införde förhandsmoderering. En lösning som ligger nära den redaktörsförsedda insändarsidan. Newsmill och flera andra tog bort kommentarerna helt.

  Sedan måste man begrunda fakta: Sveriges största parti, s, och dess stödpartier är uttalat feministiska. Däremot finns det inget parti i riksdagen som skulle skriva under på de saker du säger om kvinnor, JK.

  Att kalla alla till vänster om sd för kommunister är ungefär lika begåvat som att kalla alla som vill ha ett fungerande polisväsende för fascister. Men i princip har du aldrig gett mig sakargument, bara raljerat i dina egna fördomar.

 39. Bild för Janne
  Janne

  Snyggt svarat av herr Leander!
  Jag fattar bara inte det roliga i den här mailväxlingen. :/
  Nanna försöker göra sig lustig över Connoisseur och dess läsare men misslyckas rejält.
  Jag vet inte om ni tänkte på det när ni la ut det här men det gör att ni ser smått avundsjuka ut.

 40. Bild för l_g
  l_g

  Bazarov: du kanske borde kolla dina källor? SvD har vanliga realtidskommentarer som granskas (extremt snålt) i efterhand. Expressen vet jag ingenting om eftersom jag inte läser tramstidningar.

 41. Bild för sara
  sara

  när du skrev om bics tjejpenna vart jag lite förälskad i dig. och när du skrev om kungens matlagning. men nu har jag från förälskelse till kärlek - nanna johansson, du är det bästa som hänt internet på mycket mycket länge. TACK.

 42. Bild för Casablanca
  Casablanca

  Jag förstår verkligen inte de som tycker att NANNA är fenomenal eller fantastisk i denna konversation. Hon försöker göra sig lustig och Erik låter sig inte provoceras utan svarar sakligt och faktiskt väldigt trevligt.

 43. Bild för Anonym
  Anonym

  Erik Leandet – otroligt begåvat svarat, hatten av! NJ generar mig bara.

 44. Bild för Helen
  Helen

  Du är BÄST<3

 45. Bild för love
  love

  Tycker att Artikeförfattaren ifråga har gjort bort sig totalt. Helt otroligt att Erik är så lugn och varje gång äger ut Nanna så fundamentalt..

 46. Bild för Peter
  Peter

  Men snälla människor, kan ni inte förklara på vilket sätt Nanna blir "ägd"?

  Nanna tar upp ohållbar konsumtion och klassklyftor som representeras av reklamer i tidningen varvat med statistik om läsarna.
  Alltså, att flyga 4 ggr eller mer per år + bli uppmanad till att flyga mer via reklam är inte vettigt ur ett miljöperspektiv.
  Detsamma gäller bilar. Har man redan 2 eller fler bilar så borde man väl inte uppmuntra till ännu fler? OM man tänker på miljön alltså.

  Sedan så var "och att de är väldigt duktiga på något" kopplat till "hög inkomst" mest en spark på alla de som möjliggör denna höga inkomst. När arbetaren bygger stolen tillförs ett värde som sedan nivåerna över arbetaren tar del av. Arbetaren är inte sämre på sitt arbete för att denne inte får hög inkomst för att de ovanför ska ha en större del av kakan än arbetaren.

  Ni behöver inte tycka det är fel men det blir lite genomskinligt att låtsas att Nanna blir "ägd" bara för att vissa älskar att äga.

 47. Bild för ebba
  ebba

  Fan vad bra du är Nanna. Men hade så himla gärna velat se svaret du ger honom på hans sista mejl. Vad är tex din replik på att rika betalar mest skatt = mest effektiva klassutjämnaren? Snälla svara, får ibland sådana argumentationssvar själv och kan inte riktigt svara...

 48. Bild för En som tipsar JK om att tipsa en tidig Tisdag morgon
  En som tipsar JK om att tipsa en tidig Tisdag morgon

  Jk: Känner du dig hotad av ett samhälle där brudar gör precis vad de har lust till?Nu är det dags att säga ifrån?
  Dina hjärtefrågor verkar vara tjejers brist på vacker humor och att kokböcker är bättre för oss att satsa på rent biologiskt.En tanke bara; Vad sägs om att tipsa istället,så kanske någon nappar,vem vet? Det finns många fiskar i havet,och det finns många kokböcker som väntar på att bli skrivna;)
  "Det fria valet, inget för dig va?" Den som sa det va det, inte
  Kanske ville du bara provocera för att det var måndag, hursomhelst Lycka till!
  ps:Kan du säga till mig när du ser en Vacker Humor?Jag vill så gärna veta hur en sån ser ut.ds

 49. Bild för Daniel
  Daniel

  1 - 0 till Erik :D

 50. Bild för Diana
  Diana

  Jag vill hänga me Erik, han verkar skön!

 51. Bild för Joachim
  Joachim

  Är Erik släkt med Zarah?

 52. Bild för Jonas
  Jonas

  Varför ska hippa "vänstermänniskor" alltid göra bort sig och visa hur okunniga de är i grundläggande ekonomiska frågor? Jag skäms. Vissa kanske har fem miljoner i nettoförmögenhet eftersom de inte konsumerar skit, som cigaretter, utan sparar och investerar. Jag är själv långt ut till vänster på vissa sätt, väldigt liberal på andra. Om du vill diskutera mer med mig så får du gärna mejla mig. mvh

 53. Bild för Anna
  Anna

  Detta var ju bland det härligaste jag läst. Nanna jag älskar din blogg, du är en fantastisk människa. (Ja, jag kan uttala mig krign detta trots att jag inte känner dig eftersom jag känner kärleken spira genom min kropp av att läsa dina blogginlägg.)

  Puss och kram

 54. Bild för Amalia
  Amalia

  Så fruktansvärt briljant!

 55. Bild för c
  c

  du är så jävla bra och rolig!

 56. Bild för Mio
  Mio

  Seriestrippen fick mig att på en halv sekund skratthosta upp slem som jag direkt satte i halsen, och nu gör det ont att andas. Tack!

 57. Bild för Alexandra
  Alexandra

  "SÅHÄR!" HAHAHA

 58. Bild för Tomas
  Tomas

  Intressant hur Erik (och hans groupies) totalt ignorerar fakta som är plockade rakt av från deras (tidningens, inte groupiesarnas) hemsida.
  Förstår inte riktigt vad som är "felaktigt" med att klassa (no pun intended) någon som reser privat MINST 4 ggr om året och äga MINST 2 bilar som överklass.

  2-1 till Nanna.

 59. Bild för Tomas
  Tomas

  Wow, representanten för en tidning som är så fancy att man inte kan VÄLJA att bli prenumerant (utan istället blir utvald och får tidningen hemskickad vare sig man vill eller inte), väljer att lägga någon minut på att vara lite diplomatisk (istället för att svara något i stil med "Jag har ett jobb åt dig...på min KUK!", göra en utskrift och hänga upp den i lunchrummet).

  ...inte konstigt att så många läsare blir så till sig att de i sin upphetsning glömmer bort det mesta av innehållet i mail #2 (från Nanna) och konverterar till Leanderismen snabbare än en lönnfet VD hinner säga "lilla gumman" till en kvinnlig medarbetare.

På G

Nanna Johansson 12:23 2 May 2014

Tänkte passa på att skamlöst puffa för några jag-relaterade grejer som kommer dyka upp under sommarhalvåret.

Först kommer det en fortsättning på semisuccén Quizza med P3, en frågesport i radio som jag och Kringlan Svensson programleder. Säsongsstart nån gång i juni.

Sen kommer jag att teckna en ny seriekalender för Galago, den här gången på temat skönhet.

Och därutöver har jag skrivit en roman tillsammans med nämnda Kringlan, Drottningen av Rottnevik. Den kommer lagom till bokmässan (tror jag) och handlar om så aparta saker som socialdemokrati, Hollywood, småstadsliv, storhetsvansinne och ond bråd död. 

Det var allt som ligger i pipen. Vill man se mig göra debut i mediet "rörlig bild" kan man göra det här.

Häj häj så länge!

Gilla:
upp
125 röster

Den kreativa medelklassen

Nanna Johansson 10:08 27 Apr 2014

Den kreativa medelklassen (ej att förväxla med den icke-kreativa medelklassen, som bor i typ radhus) är den allra härligaste samhällsklassen! I alla fall om man ska tro marknaden. Jag menar, varför skulle DKM annars vara den grupp som oftast porträtteras när det ska säljas saker?

Källa reklam är alla i den kreativa medelklassen lyckade, lyckliga och skönt avslappnade. Det låter väl åtråvärt? Men hur vet du ifall du själv tillhör den kreativa medelklassen? Gör det här testet!

Ser du dig själv som "lekfull"? (Ja/Nej)

Har du en syateljé/musikstudio/whatever i ditt hem? (Ja/Nej)

Äger du så mycket böcker att din bokhylla kräver en stege? (Ja/Nej)

Smyckar du ditt kök med frukt? (Ja/Nej)

Smyckar du ditt vardagsrum med levande (och/eller trendigt uppstoppade) djur? (Ja/Nej)

Smyckar du ditt vardagsrum med barn (och/eller barns saker)? (Ja/Nej)

Är du superbekväm med att vara barfota på bild? (Ja/Nej)

Jobbar du överlag ganska hårt med att se avslappnad ut på bild? (Ja/Nej)

Har du yrkesfärdigheter som inte skulle öka dina överlevnadschanser på en öde ö? (Ja/Nej)

Och slutligen...

När Fredrik Lindström använder ordet "vi", känner du dig inkluderad? (Ja/Nej)

Om du svarat ja på hälften eller fler av frågorna tillhör du med största sannolikhet den kreativa medelklassen.

Grattis till att vara marknadens lilla kelgris!

Gilla:
upp
376 röster

Så jävla skämmigt!

Nanna Johansson 13:59 19 Mar 2014

En svamp av arten skäggriska la ut en selfie på internet.

Reaktionerna från resten av naturen lät såklart inte vänta på sig.

Djur och växter ville veta:

1) Får svampar verkligen se ut hur som helst?

2) Varför rakar den sig inte bara?

(Vissa kände inte ens till att svampar kan HA hår!)

Efter en stund var hatet i full gång:

Skäggriskan fick ta emot hundratals hot. Men det fanns även de som stöttade den.

Flera arter som enligt normen ska vara hårlösa la upp egna bilder, som en solidarisk handling. Däribland hårigt bältdjur och arten "yeti crab".

Än har vi nog inte sett det sista av hårsvampgate.

Nu väntar vi med spänning på att SVT Debatt plockar upp ämnet.

Gilla:
upp
292 röster

Tema: Djur

Nanna Johansson 14:25 28 Feb 2014

Under mars månad kommer ni inte få läsa politiskt s.k. "tyck" på den här bloggen*, för jag kommer uteslutande ägna mig åt mitt andra stora intresse  djur (och till viss del natur)!

Den som hatar alla arter som inte är människan behöver alltså inte titta in här på en månad. Och för den som inte kan få nog av politiskt tyckande rekommenderas istället: resten av internet.

Tjing!

* = Det är ingen public service-anpassning eller så, utan bara att jag känner att jag åsiktat lite för mycket de senaste åren. Trött på mig själv, osv.

Gilla:
upp
157 röster

Fyra blogginlägg som aldrig blev av

Nanna Johansson 01:16 17 Feb 2014

Jag mjukstartar den nya bloggperioden med ett slags metainlägg. Kollade nämligen igenom min hårddisk och insåg att jag påbörjat flera blogginlägg som det aldrig blev något av. I vissa fall berodde det på tidsbrist, men i de flesta fall höll grundidéerna helt enkelt inte måttet. 

Tänkte gå igenom fyra av de här ofärdiga inläggen nu, så ha en skämskudde i beredskap.

1. Tänkt titel: "Hur jag önskar att Avpixlat var"

Det här skulle bli ett inlägg där jag saxade artiklar från Avpixlat och ändrade rasistiska nyckelord så att budskapen blev helt harmlösa. Skrattfest i teorin, men pissesvårt att få till i praktiken. Det här var det närmsta jag kom:

Betyg: 1,5/5

2. Tänkt titel: "Sökord: gubbar"

För något år sedan skrev jag en inläggstrilogi om vad man får upp om man söker på "kvinnor", "tjejer" och "flickvän" på Facebook. I ett svagt ögonblick tänkte jag komplettera de här tjejsökningarna genom att även söka på "gubbar" (och sedan jämföra resultaten). Men tyvärr blev det inte särskilt intressant. Det här var de enda anmärkningsvärda grejerna jag fick upp:

3. Tänkt titel: "Katt hjälper katt"

Facebook igen. Jag hittade sidan "Katt hjälper katt" (som i skrivande stund har 94,598 (!) likes). I korthet går konceptet ut på att läsare räddar tigerbeståndet genom att typ posta bilder på sina katter (om jag förstått det rätt). Det var den här annonsen som fångade min blick:

Är jag en av vadå? Var fjärde levande vild tiger eller en fadderkatt? (<--- Ungefär hur jag skulle ha formulerat det, om jag nu hade bloggat.)

När jag klickade in på själva sidan upptäckte jag ännu fler festligheter:

"Vägrar gå ur skålen tills jag räddat alla tigrar"

Ganska roligt: det absurda i tanken att katter skulle vara solidariska, och att de skulle manifestera denna solidaritet genom att sittstrejka i en skål. Också ganska roligt: den gravallvarliga svartvita katten som tittar fram och manar till aktion, likt en "your country needs you"-gubbe.

Roligt: att Lasse Kronér lyckats hitta en katt som ser slöare ut än vad han själv gör.

MEN varför blev det aldrig ett blogginlägg om katthjälparkatterna då? För att det kändes taskigt och onödigt att håna en sida som brinner för utrotningshotade djur. Så vilken tur att jag inte gjorde det...

4. Tänkt titel: "Vad styrelser borde lära av Spice Girls" (typ)

En dag slog det mig att bolagsstyrelser och andra homogena grupper skulle tjäna på att tillämpa det gamla Spice Girls-tricket "klä dig (och uppkalla dig efter) ett utmärkande personlighetsdrag".

Såhär: alla gubbar i valfri styrelse ser alltid identiska ut. Skillnaderna handlar på sin höjd om huruvida glasögonen är rundade eller fyrkantiga, eller om kostymen är havsblå eller gråblå. Min idé var att kräva att styrelsegubbsen skaffar en personlig klädstil, precis som Baby Spice, Scary Spice, Sporty Spice, etc.

För att illustrera det rimliga i mitt krav tänkte jag ta en bild på en 100 % manlig och vit styrelse...

... och hotta upp den genom att ge varje person en unik image, en accessoar som skiljer honom från mängden. 

Men mitt tålamod tröt tyvärr redan efter en gubbe.

Det här var allt jag tänkte visa. Hejdå för nu.

Gilla:
upp
178 röster

Hej igen alla raringar!

Nanna Johansson 18:31 6 Feb 2014

Efter att ha hängt på Politism i några månader är jag nu tillbaka på moderskeppet Nöjesguiden. I brist på andra bilder får vårt kära återseende illustreras av ett stämningsfullt möte mellan mig och min kompis katt:

Vill ni att jag ska blogga om något särskilt den närmsta tiden får ni gärna hojta till i kommentarsfältet, annars planerar jag att tuta på som vanligt (d.v.s. publicera inlägg i snigelfart). 

Puss! 

Gilla:
upp
244 röster