Huvudmeny

De 10 intressantaste sidorna man hittar om man skriver sökordet "flickvän" på Facebook

Nanna Johansson 14:33 7 Dec 2012

Efter succén De 10 intressantaste sidorna man hittar om man skriver sökordet "kvinnor" på Facebook, och de lite mindre (läs: mycket mindre) virala "tjejer"-sökningarna del ett och två, kommer här det tredje och sista inlägget i denna sökordstrilogi. Den här gången fördjupar vi oss i vad Facebook-användarna har att säga om flickvänner. Hoppa in! *pekar mot folkabuss med destination Crazy Fun Land*

Plats 10:

Det första jag undrar är vad man egentligen diskuterar på den här sidan. Men min undran överskuggas snabbt av en gnagande oro för att nätverket "Alla vi som har flickvänner med stora bröst" är lite för löst. Jag menar, kittet som binder samman deras vänskap är ju inte direkt jättestarkt. Vad händer till exempel om en medlem plötsligt dumpas av sin storbystade flickvän och träffar en A-kupa? Förlorar hen kontakten med sina "Alla vi som har flickvänner med stora bröst"-vänner? Blir hen utfryst ur pattfie-partnernas gemenskap, likt en Simba som stöts ut ur lejonflocken? Det får bara inte hända :(

Plats 9:

Om Din Pojkvän Startade Gruppen "Om Din Flickvän Sa 'Det Är AIK Eller Mig' Skulle Du Sakna Henne Då?" Skulle Du Sakna Honom Då?

Plats 8:

Om detta inte bara syftar på gammalt hederligt nätdejtande så är det här det mest fantasieggande som skrivits på hela internet. Faktum är att jag slungas ut i ett svart, metafysiskt hål när jag försöker greppa innebörden. Tid och rum upphör att existera, jag hör ljudet av en melodi som aldrig spelats, jag känner ett starkt behov av att en äldre kille i sidbena ska förklara universums beskaffenhet för mig och himla med ögonen när jag fortfarande inte fattar. Den känslan.

Plats 7:

Guuu' va spännande med tävling – jag ÄLSKAR tävling! Men just den här måste jag ha missat. När gick den av stapeln? Och framför allt: vilken gren tävlades det i? Jag försöker liksom hitta ledtrådar i gruppnamnet men är lika hjälplöst förvirrad som om där stått "Real Madrid vs Björn Borg 1-0".

Plats 6:

Det här måste vara den mest ambitiösa sidan på hela Facebook. 1 miljoner saker liksom! 1 miljoner! Upphovsmannen till den här sidan har alltså inte bara gjort ett hästjobb på klassificeringsfronten, likt en heterorelationernas svar på Carl von Linné. Nä, hen måste dessutom ha tvingats tänka rejält jävla mycket utanför boxen för att få ihop till hela 1 miljoner (1 000 000er) tankar. Då duger ju inte bara de mest uppenbara tankarna en pojkvän tänker när han är med sin flickvän ("Jag är med min flickvän" / "Jag är en pojkvän" / "Jag tänker"). Nä, för denna uppgift krävs Advanced Creativity Skillz ("Kan man spjälka wolfram?" / "6 x 8 = 48" / "o_0"). Hatten av.

Plats 5:

Hej hederskulturdoftande svartsjuka! Vad kul att du letat dig in i sammanhang där det är kutym att "sitta i knät på varandra". Alltså högstadiet. Och vad kul att dina små sedlighetspoliser brinner så mycket för monogami att de till och med manifesterar det på Facebook. Great job there!

Plats 4:

Om den här sidan retar mig? Okej, guilty as charged. Men det är framför allt för att personen som startat sidan skriver "flickvännen", inte "min före detta flickvän". Det här är alltså ett förhållande som FORTFARANDE PÅGÅR. Ett förhållande där den ena parten går hem till sin flickvän, "öppnar" hennes BH och sedan försvinner som en skugga. Vad är det för liv, frågar jag mig. Vad är det för liv? (Och varför verkar 137 personer identifiera sig med det?)

Plats 3:

Ja, hahaha, jag förstår att det blir konstig stämning när man precis är på väg att stjäla smörkniv och tekoppar men plötsligt ertappas av sin tjej. Pinigt!

Plats 2:

Vid en första anblick verkar medlemmarna av de här olika grupperingarna vilja samma sak, men tittar man närmare inser man att inget kunde vara mer fel. Bara för att man vill "umgås" med flickvännen betyder det väl för helvete inte att man vill "mysa" med henne! Och vad är "umgås" förresten, kan man inte bara "vara" med varandra? Men även i "vara"-gänget hittar vi en splittring – en utbrytarfalang tycker bestämt att "vara" ska stavas "va".

Gruppen "Umgås med flickvänner vänner och min hund" är för de riktiga jävla finsmakarna. För att få vara med där ska man inte bara ha en flickvän, utan även vänner och hund. Frimurarorden har fan enklare inträdeskrav!

Plats 1:

Mmm. Låt oss tänka oss ett typiskt sammanhang där en flickvän har våtdräkt och snorkel på sig. Jag tänker osökt på havet, kanske en kurs för att ta dykarcertifikat. Låt oss nu tänka oss flickvännen i vattnet, där hon snorklar. Och sist men inte minst: låt oss föreställa oss den runkande pojkvännen som simmar bredvid.

Lämna en kommentar, bild eller gif här

28 kommentarer

 1. Bild för caya
  caya

  mnåååh! det verkar ju så jävla svårt att simma & runka samtidigt. sitter han inte i en liten jolle och runkar tro?? nästan samma lika, och säkrare att starta facebookgrupp samtidigt.

 2. Bild för Tom Het
  Tom Het

  Gillar valet av versaler på ordet "OKEJ" istället för "inte" på plats 5.

 3. Bild för Saga
  Saga

  Haha, åh vad jag älskar din kommentar till trean! Och bilden jag fick i huvudet av ettan, haha!

 4. Bild för Rebecka A
  Rebecka A

  "Gick till flickvännen, öppna bh:n" osv osv osv - kategori: athlete. Huh?

 5. Bild för carn
  carn

  Alltså. Man kan säkert runka samtidigt om man tycker om att simma i cirklar... lite New Age över det hela! ;D

 6. Bild för Åsa
  Åsa

  Haha fantastiskt underhållande!

 7. Bild för Micke
  Micke

  "Kan man spjälka wolfram?"

  Dagens skratt. Tack för det =)

 8. Bild för Vitma
  Vitma

  Internet. Det bästa/sämsta som hänt mänskligheten.

 9. Bild för Zapp
  Zapp

  Plats 4: ";ppp" betyder typ munprutt, d.v.s. efter att ha öppnat behån dök han rakt ned och, ja, ni fattar. Alltså inte "sen drog jag" utan "sen drog jag ;ppp"

 10. Bild för Inkognitomannen
  Inkognitomannen

  Men vänta här.. Menar du att det här är de grupper som kommer upp när man söker på "Flickvän" på Facebook? Du kan ju inte mena det eftersom det inte stämmer, eller? Många av de här grupperna finns ju inte ens...

 11. Bild för Tusselover
  Tusselover

  Ännu en anledning att inte finnas med på Facebook!!

 12. Bild för Bolobolka
  Bolobolka

  Jag älskar att öppna min behå i trapphuset utanför flickvännen. Jag är förstås inte säker på om det är hans eller hennes flickvän, men det bortser jag ifrån. Jag föreställer mig att hon står och kniper med ögat vid kikhålet hela dagarna för att se om hennes pojkvän eller flickvän kommer snart. Det ögat som inte är närmast hålet, ni fattar. Har flickvännen fattat misstankar? Finns hon? Jag ringer på och drar igen kappan om mig i en enda svepande rörelse och frustar mig nerför trappan. Ibland kissar jag nästan på mig, så roligt är det.

 13. Bild för ...
  ...

  Neeeeej! De har lagt ner "Umgås med flickvännen vänner och min hund"!
  Jag gillar ju också att hänga med den där hunden'

 14. Bild för Cepe
  Cepe

  Femenazi strikes again, seriously, vem fan bryr sig om att det finns facebook-sidor som fruntimmer kan störa sig på, finns fruntimmer som jag kan störa mig på, låt oss radera dem för att herpderp offended.

 15. Bild för Trollet
  Trollet

  Cepe - din grumpyness made my day ;-)

 16. Bild för Ordpolisen
  Ordpolisen

  Fy för bövelen! Lär man sig inte stava i skolan längre? Öpnna bh:n?! Var den redan öppen, eller heter flickvännen "Öppna bh:n", som någon sorts indiannamn, typ "Spruckna gummit"? Det heter "öppnade bh:n"! Sedan gör det absolut ingenting om man ger F i att särskriva! Säger du "gummianka", så skriv "gummianka"! Inte "gummi" "anka"! Grrrr!

 17. Bild för Smeklitt
  Smeklitt

  Tänkte bara informera om att gruppen med hunden inte är en grupp utan ett "intresse", så har en person fyllt i det under intresse-kategorin, exempelvis ett barn som haxxat sig in på Facebook, så kan det komma upp som förslag om någon annan skriver början på det. Men det är ingen grupp som någon startat och värvat folk till.

 18. Bild för sara brännholm
  sara brännholm

  Du har så sjukt sköna inlägg. Inte bara att komma på att söka på det där utan också kommentarerna...wow

 19. Bild för Herp
  Herp

  Mycket morgonskratt här! En fundering bara - under punkt 6 förekommer en mening där ordet "upphovsman" ingår, en mening som följs av en mening där "hen" ingår. Vi får nog alla vara överens om att det är grabbar som startat de här grupperna ändå.

 20. Bild för Linda
  Linda

  Hahaha, älskar 3:an, du är grym!

 21. Bild för Kanyl
  Kanyl

  Väldigt rolig post! En fundering bara om plats nummer två: Det är inte så att gruppen "Va med flickvännen" är orienterad mot personer med en partner med nedsatt hörsel?

 22. Bild för Juseless
  Juseless

  Jag finner att många av dessa sidor präglats med en bit humor av den sarkastisk undertonen. Jag ser nu två riktningar från den käre skribenten som så tvunget tagit intresse i detta: Inkapabel att se den typ av humor vi just bevittnat eller ett fruktansvärt begär att få sin röst hörd i detta poänglösa inlägg.

 23. Bild för Titti
  Titti

  Men vad gör du, människa!? Tar du disken?!

 24. Bild för Linnea
  Linnea

  Genialt

 25. Bild för Rosselur
  Rosselur

  Man kan väl inte spjälka grundämnen heller. Tok-Fia.

 26. Bild för Ellen
  Ellen

  Alltså gud. Du är bäst. Helt fantastiskt kul.

 27. Bild för Tomas
  Tomas

  I "Plats 2" tror jag det är "nya" Ansiktsbok som råkat tappa bort kommatecken och frågetecken när de bestämde sig för att automatiskt göra grupper av allt man skrivit in under "intressen".

  Gruppens riktiga skall alltså vara "Va, med flickvännen?".

Fler blogginlägg från Nanna Johansson

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

24/10
3 x rött
24/10
Förlåt för the never ending story (WANGxHM) vol.2 men...
24/10
Come away with me
24/10
Sex problem när jag ska måla naglarna (lista!)
24/10
En förmiddag i svt's kostymförråd
24/10
Gästinlägg av _kvinnlig_ gamer.
24/10
11 matvaror du inte ska stoppa i kylen
24/10
Konflikter och förtryckets fördelar som turist
24/10
Tre sätt att fucka ur i helgen
24/10
Jury duty
23/10
Det är bara elände.
23/10
Kan chihuahuor vara intelligenta?
23/10
The F-bomb
23/10
Estelles prästdebut
23/10
Detta med kondomer
23/10
Heråå
23/10
Är det här framtiden?
23/10
Tendensmannen
23/10
mens mens mens mens mens
23/10
Grattis på födelsedagen Kim Kardashian
23/10
Här är årets underligaste tillkännagivande av ett album
23/10
Sonár Stockholm presenterar sina första akter för 2015
23/10
Hej hösten!
23/10
Se första trailern till nästa års största film — Avengers: Age of Ultron!
23/10
Exorcisten i Svenska Hollywoodfruar
23/10
5 år av Summerburst!
23/10
Har gjort en sååå snygg kille på sims
22/10
Kort om en förlossning som ägde rum för nio år sen
22/10
Roma sista dagen!
22/10
Jaden Smith kärlek för Kylie Jenner är fokuset i ny musikvideo värd att ta på allvar
Meny