Huvudmeny

Kim och Kanye: mina two cents.

Margret Atladottir 12:40 8 May 2012

Jonna Sima frågade mig om jag inte kunde skriva en analys av Kim Kardashian och Kanye Wests "relation" (märk väl citationstecknena). Och ja, visst kan jag väl det. Jag vill först lägga alla kort på borden: Jag tycker väldigt mycket om Kim. Och jag tycker väldigt mycket om Kanye. Jag tycker att båda två är genier, på olika sätt visserligen, men jag gillar dem var och en för sig.

Varför jag gillar Kim så mycket? Alltså jag ser mig själv i henne. Gud, det kanske låter helt stört, men jag är ärlig nu. Kim Kardashian är vacker, hon är förmögen (hahah okej dessa två grejer identifierar jag mig inte i direkt) och hon är framgångsrik. Hon jobbar mycket, hon driver jag vet inte hur många företag och såklart, sig själv som ett "varumärke". Alla har åsikter om henne, ALLA. De flesta människor som respekteras i samhället tycker att hon är trash. För att hon är känd för att vara känd. Lite som att man hatar Paris Hilton. Jag hatar ingen för att den är känd för att vara känd, det är beneath me. Men kul att ni kör.

Kim har problem med kärlekslivet. Inte så att hon inte kan hitta män, hon har varit gift två gånger. Andra gången i hela 72 dagar. Hon har haft långa förhållanden, hon var ihop med Reggie Bush on/off i massor med år innan hon gifte sig med vad hon trodde var Den Stora Kärleken, Kris Humphries. Hennes pojkvän i yngre år, Ray J, släppte ett sex tape som spreds för vinden (egentligen det som gjorde henne till ett household name i USA). Kanske något av det mest vidriga man kan göra mot någon. Ta det mest intima man kan dela med sin partner, och visa upp det för hela världen mot personens vilja.

Hon har helt enkelt blivit behandlad som skit av snubbar. Skål alla medsystrar som känner igen sig!

Det är även där jag känner igen mig hos Kim. Jag har inga problem egentligen, jag är begåvad, jag jobbar hårt (i princip hela tiden), folk "vet vem jag är" (<---LOL förlåt) och jag måste "ta" massa saker i och med det. Till exempel att det står på internet att jag är "en hejare på att suga kuk" (signatur: lantisjävel). Och massor med andra grejer. Äckligt jävla skitsnack, men också massor med hyllningar. Människor som tycker jag är en förebild och cool och det ena och det andra. Jag har inga problem att "träffa män" (<---LOL igen), jag har haft långa förhållanden, men de har alla gått i stöpet och det blir drama, konflikter och sorg.

Kanye West älskar jag för att han gör bra musik. Men också för att han är emo. Hans 808s & Heartbreak handlar uteslutande om hur mycket han hatar sitt ex, i autotune. Han har någon slags messiaskomplex. Alla vi som såg honom på Way out west blev påminda om detta, han höll något slags föredrag, typ livscoachade oss i publiken. Att han vet hur det är att vara missförstådd, behovet av att man ska kämpa och stå på sig. Att man kan bli vad man vill.

Jag tror inte att Kim och Kanye är kära i varandra. Alls. Jag tror att det är två brända jävlar som har nära till gråten som tycker OM varandra. Och kanske är det så det ska vara, att två emos finner varandra och bara accepterar att tja, vi får väl leva ihop. Båda två vet ju hur det är att vara känd, och de badar i flos. Det kommer aldrig att gå för någon av dem att träffa någon som är normal.

Jag tror faktiskt inte ens att de har sex.

Men de behöver varandra just nu.

Lämna en kommentar, bild eller gif här

9 kommentarer

 1. Bild för Grannen
  Grannen

  Förlåt, men är det här skrivet på fyllan?

 2. Bild för Margret Atladottir
  Margret Atladottir

  grannen: nej, va tyvärr helt spiknykter när inlägget skrevs.

 3. Bild för Laban
  Laban

  Haha nice att jämföra sig själv med Kanye och Kim. Nöjesguido-rekord i brist på självdistans. Keep it up!

 4. Bild för alva
  alva

  hej margret!
  jag lyssnade på din värvet-intervju idag och vill bara hälsa att du är så himla fin och intressant och intelligent! tycker folk oftast delar med sig av allt dåligt de tycker om folk och håller det braiga för sig själv, när det är så lätt att ge beröm. ha en fin kväll!

 5. Bild för Vit, medelålders, arbetarklass och en vanlig man
  Vit, medelålders, arbetarklass och en vanlig man

  Men, hur går det för Grahn i ÖSK i år?

 6. Bild för emelie
  emelie

  varför har du gjort din twitter privat? :(((

 7. Bild för N
  N

  Har du fått höra att du har en lookalike i platinum hit? kanske bara var jag som såg den skiten igår på trean vad vet jag, men men... typ som project runway fast med låtskrivare istället för designers. Karen heter din lookie iaf!

 8. Bild för Suss
  Suss

  Tycker du har en underbar humor och verkar vara en extremt bra person Margret! Fortsätt skriva på det här sättet, skit fullständigt i alla distans- och humorlösa idioter som har mage att hacka (anonymt) på dig. Du utgör en otroligt bra förebild för många unga! Heja heja!

 9. Bild för Mimm
  Mimm

  Kanye west älskar sex och stora rumpor, att han skulle avstå från att ligga med Kim, skämt el? LOL

  Ps Man gillar inte Kim för att hon tjänar pengar på att säga korkade saker i tv, inte för att hon är känd för fel saker tex sexfilm.Ds

Fler blogginlägg från Margret Atladottir

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

21/10
Talar Hannibal Buress sanning när han kallar Bill Cosby för en våldtäktsman?
21/10
Had the club going up on a Tuesday
21/10
Happy Socks x Snoop Dogg(!)
21/10
#minhemmaplan avslöjar bara Aftonbladets självgodhet
21/10
Jag kan inte sluta titta på det här
21/10
Fira att det är tisdag med Drake och Makonnens nya musikvideo Tuesday
21/10
Blondinbellas nya parfym
21/10
Addera lite fräschör och lyx här i livet
20/10
Roma dag 3!
20/10
NYTT PODCASTAVSNITT: "52. Vår rasse till podlyssnare"
20/10
Trailer: Jönssonligan återvänder nästa år och vi fruktar redan resultatet
20/10
Gubbsvamp
20/10
Malou von Sivers broccolidans
20/10
Yves Saint Laurent via Roxanne Lowits lins
20/10
Förlåt för the never ending story (WANGxHM) men...
20/10
Drönarrejsa som i Star Wars
20/10
Som bloggare får jag ta del av riktigt intressant information
20/10
PODCAST: Avsnitt 73
20/10
Vad pågår?
20/10
Ta ert ansvar TV4!
20/10
Drake är återigen bitter över ett ex med nya låten How About Now
19/10
Feministisk filmsöndag; Ann-Sofie Back
19/10
Håret kan kännas som ett fängelse
19/10
Lyssna på mä
19/10
Rom dag 2!
19/10
Anna Book och Så Mycket Bättre
19/10
En lördag dårå
19/10
Så mycket bättre med Ola Salo i fokus #såmycketbättre
18/10
Så mycket bättre - Ola Salos kväll
18/10
Tour de Frans - Facit
Meny