Två XTREMT larviga hundar

Kristin Zetterlund 15:18 24 Apr 2012

som jag träffat idag!!

Den ena ville man knåda som en tigerrandig deg där hen låg utslagen och dreglade.

Den andra hade den kaxigaste uppsynen i den minsta lille kröppen.

Länggggtar så efter att skaffa hund!!

Gilla:
upp
31 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

2 kommentarer

  1. Bild för Anna
    Anna

    När tänker du skaffa hund?

  2. Bild för sofia
    sofia

    vad är det för hund på andra bilden, assöt!

Bäst med bästa

Kristin Zetterlund 21:45 31 Aug 2014

Hemma i Stockholm igen efter den bästa helgen på läääänge. Som sagt var jag utanför Ockelbo i en bästa väns stuga, med två till bästa vänner + bästa killy, hela helgen och vi hade kräftis, käkade marängswiss stor som en gratäng och lyckades på nåt jävla vänster dricka upp den skrattretande mängd alkohol vi köpt med oss. "Bättre att det blir över än att köpa för lite!!" öööööhhh visst vi kämpade på till sex på morgonen men nog fan tog den slut ändå................................. Nedersta bilden är den sista jag tog inatt och ni ser ju modet där hahahahha. 

Vi spelade brädspel (jag har utvecklats till en ok förlorare men vinner jag är jag HELT olidlig tyvärr), lärde killarna discodans och skreksjöng Whitney tills rösterna inte orkade med längre. Och idag är tröttman beyond okej, jag kommer sova som en bebis inatt!!! Det är tur att jag sällan går in så här hårt längre, det KÄNNS betydligt mer nu än det gjorde för några år sen om vi säger så.  Och nu ska tanty kolla Big Brother tills ögonlocken slår igen...............................

PUSS O KRAM hoppas ni haft en ägig helg <3

Gilla:
upp
16 röster

Ockelbo

Kristin Zetterlund 13:33 30 Aug 2014
Så mycket som händer va! I Stockholm vann igår Jills Veranda rättmätigt pris på Kristallengalan varpå producentgenit och allroundgenit Agnes-Lo brakade av ett riktigt bra tacktal <3 och as I type pågår en antinazi-demo där borta som ni måste ta er till om ni är i Stockholm!!!! Själv är jag utanför Ockelbo någonstans, med mitt main crew. Mjukar loss på landet, gör inte många knop. Förutom att bli utmanad på ice bucket challenge SÅ KLART som jag abso inte ville men men. For a good cause osv. Har skickat d vidare till Petra (som BAD OM att bli utmanad hahahah <3) och Hanna, så nu jävlar.
Gilla:
upp
29 röster

Fredagsfrågor!

Kristin Zetterlund 17:36 29 Aug 2014

Klicka HÄR för att läsa om mina helgplaner m.m på Devote! På riktigt svinkul att göra intervjuer när du är antingen bakis eller råstressad, och här var jag faktiskt det senare. SÅ underhållande att läsa svaren sen för en minns knappt något av vad som sades!!! Mmmmm stress-blackouts *viker ner alla röda flaggor*. Som att lära känna en ny, helkul person, som råkar vara du själv TIHI

PUSS O KRAM NU TAR VI HELG!

Gilla:
upp
26 röster

Tripp, trapp, trull

Kristin Zetterlund 07:26 29 Aug 2014

Gull-Ebba fångade mig på bild i onsdags under modeveckan! Samma kläder som på kontoret hela dagen som till visningen, det enda jag kan tycka hjälper för uppiffning är en liden hårborste att trassla ur bobban på huvudet med. Gör jag inte det kommer jag visserligen hem med en enda stor dreadlock så har inte direkt mycket till val om jag vill i vill bibehålla något i närheten av min befintliga frisyr!!

jacka - Cheap Monday, skjorta - Uniqlo, jeans - Monki, skor - Miista, väska - Stella McCartney

Gilla:
upp
38 röster

Hinka på

Kristin Zetterlund 18:48 28 Aug 2014

Ok jag kanske är den enda som inte tycker att denna dära ice bucket challange är sviiiinkul, men det är for a good cause så kan inte tillåtta mig att störa mig alltför mycket (förutom alla turds som verkar missuppfatta och tro att det är hälla vatten ELLER donera pengar?? uuh). 

Har ett par favoriter hittills som jag ville dela med mig av - dock har jag sett låååångt från många eftersom de är så jävla överallt att det liksom slår tillbaka och min hjärna vill bara skydda sig från alla klipp. Så jag garderar mig för att det nog kan finnas roligare ändå........................... (Men att ALLA heter typ samma sak: "YOU CAN ALL STOP DOING THE ICE BUCKET CHALLANGE, THIS KID JUST CHANGED THE GAME!", "JON HAMM JUST WON THE ICE BUCKET CHALLANGE! STOP WHAT YOU'RE DOING!" "YOU WON'T BELIEVE HOW THIS GUY DOES THE ICE BUCKET CHALLANGE - WATCH AND LEARN!" - tror liksom inte på att något klipp är "bäst" längre?? aja. DESSA är iaf mina bästa hittills..............)

Tina Feys klipp för att hon är Tina Fey och blir alldeles TILL MIG enbart av hennes uppenbarelse. Men denna är så varm, gullig och Tina! Bonus 1: det är hennes riktiga dotter i klippet looool. Bonus 2: Att bli utmanad av självaste Kermit?? så fett

Lilla barnet som svär som en pirat för att jag kan relatera så fruktansvärt hårt. Hahhaha asså detta är väl hemkt egentligen, vem häller vatten på ett litet barn? Men det ÄR askul att hen svär (grovt!) så sjukt naturligt och som första reaktion. HHhahahaha. Eller det är visserligen OCKSÅ hemskt men va fan barn e skitroliga

Senaste i ledet av favoriter är Donatella Versaces klipp! Att hon utmanar Prince och Pedro Almodovar hahahahha orkar inte hur sval hon är. Och att hon avslutar med att be folk skänka pengar till......................... ASL???

OBS: e du som jag och skulle hellre göra *sumn nasty* än hälla isvatten på dig själv framför en kamera kan vi alltid plain old SKÄNKA PENGAR: smsa ALS till 72901 så skänker du 100 kr till Hjärnfondens ALS-forskning!

Gilla:
upp
36 röster

Modeveckan SS15: Cheap Monday

Kristin Zetterlund 07:23 28 Aug 2014
Se alla artiklar om: 

Kommer inte hinna med så värst många visningar alls denna säsong men en jag bara inte ville missa var Cheap Monday – på badhus! Och faaan vad glad jag är att jag gick dit! Inne på badhuset fick alla varsin solfjäder + skoskydd á la vårdcentral, det var 450 grader varmt och fuktigt, men redan då förstod en ju att något var Bound 2 happen!

Som ni kan se var det en visning utöver det vanliga. Modellerna gick runt en stor bassäng, samlades vid kortsidan och i visningens slut hoppade alla i och lekte med badleksakerna! Så jävla uppfriskande och kul jämfört med det sedvanliga lunket.

Själva kollektionen kändes lite som barnkläder möter high school; 90-tal, lite grunge, stentvättad denim, tubtoppar, barnrandigt – MUMSFILLIBABBA. Allt till tonerna av high school film-musik i tunga remixer, t ex Britney, Blink 182 och Shakira! Också så SJUKT uppfriskande jämfört med den flesta andra visningsmusiken en får ta del av under dessa dagar.

BÄSTA PÅ LÄNGE!

Gilla:
upp
40 röster

Rita Ora x Adidas

Kristin Zetterlund 19:50 27 Aug 2014

Jag älskar Rita Ora och jag älskar Adidas och jag älskar deras samarbete! Artisten har precis släppt sitt första "pack" för märket, Black pack, med mycket sportiga influenser, läder och tja, svart. Den 4e september släpps nästa pack som vi redan fått se en liten tease av; Pastel!

Ok så efter Pastel kommer Colourblock, Spray och Roses. Störst ha-begär väcks dock sekunden du inser att självaste Blue Ivy och hennes mamma sportar pieces från Rose pack!! 

Ja så där kan jag ju tänka mig att se ut om vi säger så.......................................

Gilla:
upp
35 röster

Polar Music Prize 2014!

Kristin Zetterlund 07:15 27 Aug 2014

Men I told you so, mig själv? Vem var mest förvirrad på Polarpriset igår då tror ni?! Säger som Liz Lemon: BLERGH!!!

Börjar med att jag ba hmmm va lowkey allt är här, liten ingång, ingen kö, mysigt, folk sitter och chillar, äter... Tror ni inte att jag inser efter typ 30 min att jag råkat gå in nån jävla bakväg? In i någon slags artistloge? Låg fan instrument och mackor överallt, GANSKA tydliga signaler eller?! Nänä jag njöt av hur mysigt det tydligen var. Så kollade jag ut genom fönstret och ser det enorma pådraget med röd matta, köer, tv-kameror. Hahahaha, hepp, där satt jag med nån trummis som drack juice istället? Såååå typiskt mig att bara irra mig in någonstans. Men men, mest besviken blev mamma som inte ville något hellre än att dottern skulle ta en selfie med kungen på röda mattan. Ledsen att jag gjorde dig besviken mami :(

Jag svepte några glas och tog selfies (sans kung) i brist på röda mattan-bilder. Sååå synd att inte mina galet feta kläder kommer fram ordentligt på mobilbilderna bara!!! Sidenkimono och fakeläder-klänning, båda från Jean-Paul Gaultier for Lindex. Yesyesyall jag drog en Kylie och ägde alla i morgonrock(ish)! Kommer nu aldrig sluta äga alla då jag bestämt mig för att jag aldrig kommer ta av mig den.

Vinnarna av årets Polarpris var Peter Sellars och Chuck Berry, så alla uppträdanden var hyllanden till dem. Kungen delade ut priset, men bara den förstnämnde var på plats. Hade ingen koll på honom men han höll ett extremt vackert tal som jag tänker leta upp! Mest bäst var tveklöst Melinda De Lange och Sabina Ddumbas framträdande, jag rös helt galet! Men publikens favorit verkade vara Jerry Williams, haha? Jo men han var väl gulle men tjejerna rocked my world alltså. Sen var det flera emellan och det hela avslutades med ett Chuck Berry-medley med Maria Andersson, Dregen, Kim Cesarion mfl - äkta go stämning faktiskt! 

Tack för en ball eftermiddag!

Gilla:
upp
30 röster

Röda mattan: The Emmys 2014

Kristin Zetterlund 21:30 26 Aug 2014

Natten bjöd på ännu fler moments från en röd matta, nämligen The Emmys! Måste säga att denna inte var lika skoj som VMAs men det fanns några guldklimpar jag vill dela med mig av. 

PS 1 att OITNB inte vann massa??
PS 2 Breaking Bad vann iofs jättemycket och det var ändå kul
PS 3 SÅ pass skönt att inte True Pruttective vann nåt stort zzzzzz

Samira Wiley: strålade nog så det räckte och blev över för alla surpuppar där!! Älskar dig Poussey!!!!!

Lena Headey: kommer jag nånsin ens kunna se så här tuff ut ens om jag anstränger mig till tårna?? Tror ej det tyvärr

Lizzy Caplan: ååh Lizzy verkar vara sån sköning, leker äkta svalis här dock. 

Dascha Polanco: SKE-REK av kärlek och av imponerma då någon verkar ha lyssnat extremt väl till Tyras Livslektioner aka Top Model

Sarah Hyland: perfekta 90-tals vibbar men ändå superGLAM. 

Kerry Washington: jag väljer att tro att det är paljetter där i varje sömm, även fast jag inte ser exakt. Är det det undrar jag varför inte precis alla sömmar i världen sys så där?

Edie Falco: FINNS HON?? VAKNADE HON SÅ DÄR?? TROR FAN DET? så många frågor nu

Keke Palmer: hur ska någon kunna uppfinna en snyggare silhuett på klänning när sjöjungfrumodellen redan finns?? Sry

BONUSEXTRASKOJ:

Julia Louis-Dreyfus lade upp en helt normal prepp-bild innan galan *kändisar - de är precis som oss* *lägger mig på min enorma marmorköksbänk* *solbränd assistent ger mig huvudmassage* *mängder av färsk frukt*

Sarah Silverman såg sig själv i kameran tydligen och skulle sen visa upp innehållet i sin väska. Ändå starkt prioriterat i en så pass liten väska?? Har typ mobil och pipan hahhha nej nu :(

Lizzy Caplan tyckte kameran kom lite väääl nära och wasn't afraid to show it

Amy Poehler blev presenterad som Beyoncé framför miljontals människor - om inte det är en avcheckning på bucketlistan vet jag inte VAD som är

Gilla:
upp
32 röster

Mo' Z, less problems

Kristin Zetterlund 17:22 26 Aug 2014

Alltså ni!! E bäst. Inga nyheter för mig, men ändå återsmälter ni mitt hjärta för jämnan med hur underbara ni är?!

Michaela skickade mig länk till denna Z-klänning och tänkte att detta kanske vore nåt för mig! Och det har du så klart väldigt rätt i, Michaela. The more Z the merrier - me. TACK för den <3

När jag haft en stressig dag och gårkvällens Paradise Hotel-avsnitt var skitsegt kan jag alltid lita på er att muntra uppmä med såna här små gobitar va!!

PUSS O KRAM på er!

Gilla:
upp
20 röster