NYC: massa göttigt

Kristin Zetterlund 17:32 12 May 2012

1. Göttigt vego på Dirt Candy!
2. På The Standard i försök att övervinna jetlaggen - sluta med att alla beställde redbull vodka.............. OCH vi fick den sämsta servicen i kvinnaminne f.ö!!
3. Dock GOA och enorma freak-lökringar där fan
4. På Le Bains takterass! Fetaste utsikten och bästa bögklubben med pool inomhus!! Asså om man hade vågat ta kort med blixt hade ni fått sett på grejor
5. Bästa!!
6. *en i gänget*
7. Hitta heting i Central Park
8. Men FIN!
9. Unnat mig 2012
10. Käkar massa veganskt här! Detta hemlagade från A och M asså nooooom. Tänk om tofun i Sverige var lika god som här!!
11. Sen gick vi på synthspelning i Williamsburg! Älskar å testa nytt. Vi såg min killes favvoband Xerox and Zoolander (?? äääeee) och d va TUSEN sladdar på scen, deras grej e tydligen att spela helt utan datys och istället ha tusen synthar. Mest impad av deras sladdkopplarförmåga.
12. Hade smileybandana från Opening Ceremony!
13. Och Isabel Marant-lookies från Steve Madden! Dålig bild och jag har typ toapapper under skon men dom ÄR fina, lovar. 

Gilla:
upp
19 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Kulturinjektion

Kristin Zetterlund 07:02 16 Apr 2014

jeansjacka - Gina Tricot (liknande här), klänning - Diane von Furstenberg, skor - Acne, väska - By Malene Birger

Igår lajvade jag och killy kulturella då vi hann med både vernissage ("Den Andra Sidan" på Riche, tips!) och Dramaten där vi såg uppsättningen av Mästaren & Margarita! Jag kan iiiiiiiinte det minsta om teater men jävlar vad fet jag tyckte den var??? Typ lite väl lång, men svårt att få med allt ur boken utan att det blir ganska många timmar ändå. Extremt skickligt regisserad och scenografin var kanske ändå det bästa med det hele. Nää bäst var ändå att både Jesus och Mästaren spelades av en quinna!! Det var ju pricken över i:et.

Nu tillbaka till min icke-finkulturella vardag för just nu vill jag bara lyssna på min idol Dolly Parton and imma follow my heeaart

Gilla:
upp
7 röster

Queen til the death of me

Kristin Zetterlund 23:05 15 Apr 2014

Videon till en av Trinas senaste låtar "Money ain't a problem" är här! Gillar som sagt denna bättre än den andra låten hon släppte samtidigt, "You", och gillar även ämnet i denna ;))) Men hur sjuk är inte den extrema KImmy K lookaliken här?? Och hur får jag Trinas kroppsmålning som konst i mitt hem??

Haft låten på hjärnan hela dagen och brister ut i just ".....money ain't a problem!" lite i tid och otid. Extra kul då ett av min och mina vänners största interna skämt är just "pengar är inget problem!". Jag, Ida och Forni tänkte ju tex döpa vår klubb till Medges Ej pga varenda gång vi hängde under vår klubbisperiod var det alltid nån av våra kort som inte medgavs och pengar var så klart alltid ett problem. Så det blev liksom standardskämtet; men guuuuuud pengar är ju inget probleeeeeeeem *Forni får pröjsa min lunch :(*.

Men alltså det är farligt det där med interna skämt för en blir så himla bekväm med dem?? Typ exemplet ovan. Så började jag dejta killy.................. och hade druckit lite vin en gång (haha "en gång") ..................... och säger då i en situation att PENGAR ÄR INGET PROBLEM!!!! i förbifarten ofc som skämt i mitt huvud men hur i helv ska han fatta det???? Äeeee asså det VAAAR. Som tur är såg han bortom ytan (av cava) och köpte mitt dåliga skämtomdöme! Tur en har ibland alltså.

Gilla:
upp
11 röster

Golden Rule

Kristin Zetterlund 07:42 15 Apr 2014

Snart e d påsk och då vill jag, här med hjälp av Lindtharen, påminna om att detta är det enda djuret som behövs på påskbordet! 

ps såg Noah på bio igår och han var tydligen värsta raw food vegan?? obs har ej källgranskat detta i BIBeln men men. dock var det typ det bästa med hela filmen :( :)

Gilla:
upp
17 röster

Coochella

Kristin Zetterlund 22:39 14 Apr 2014

Så här va: varenda år säger jag och mina Gals att vi ska till Coachella, men det blir aldrig av :((( Men jag fick lite feeling när jag gick igenom gamla bilder och INSPIRERADES AV MIG SJÄLV (obs detta händer ofta?? e jag normal, Bullen?? aja) - så här är vad jag skulle vilja ha på mig om jag vore på Coachella om dagarna och inte på kontoret där jag faceslammar mitt påskägg med godis var femte minut. 

Jag älskar min kaftan ovan mer än livet självt (njaaaaaaa), så jävla skön och praktisk att jag vet inte vad. OCH jag har hittat en fanimig likadan som min gamla Filippa K från Asos! Så då bestämde jag mig för att slänga ihop ett lided cool-lage utifrån detta ultimata plagg som skulle passa så perfa på Cooch-ella:

kaftan - Asos dårå, solglasögon - Wildfox/Nelly, väska - Stella McCartney/My Theresa, gummiskor - Asos

Gilla:
upp
12 röster

Mammas älsklingar del 1

Kristin Zetterlund 07:31 14 Apr 2014

Har fått önskemål om att skriva om mina bebisar förlåt väskor och eftersom your wishes are my commandssssssss................

Alla har vi våra små fetischer/saker vi lägger mer pengar på än vi borde och så länge jag kan minnas har väskor varit min. Den allra första jag minns att jag var helt ohälsosamt besatt av och kär i var i lågstadiet nån gång när jag fick en rosa liten ryggsäck med "KZ" broderat på (obs ej custom utan nog mer att nån släkting typ hittat nåt random företag som nog hette så och kanske hade nån konstig liten ryggsägg med deras logga på). Det var det fiiiiinaste jag ägde och jag låste den min garderob, vågade knappt använda, men kikade in i garderoben varje dag bara för att försäkra mig om att min heliga lilla graal låg där i tryggt förvar. 

Besattheten har följt mig in i vuxen ålder och blir bara värre och värre = dyrare och dyrare............................ Som tex denna lilla godisbit från Gucci! Köpt för ganska exakt ett år sen i Paris, precis alla färger var slutsålda typ jorden runt, men så fanns några fula - och korallen!! Som var tvungen att bli min. Rymmer mer än en tror och har en snärtig liten tofs jag brukar använda för att piska på killy när han e dum (obs skämt (??)).

Den lyser nästan och jag tycker den gör sig bäst när den får stå lite för sig själv och vara just en godisbit för ögona, typ som jag bar den här en gång:

Gilla:
upp
15 röster

Grönt är skön.............t

Kristin Zetterlund 17:27 13 Apr 2014

Oh lordy lordy igår åkte spenderarbysserna på (lol som jag har varje dag då :( )

Jag + farmor + mamma + Svenskt Tenn är oftast ingen "lugn kombo". Hade lite presentkort också sen i jul och den har ju legat och brännt i fickan........................ Nä men nu när jag äntligen har fönsterbrädor, riktigt djupa marmor sådana också, så är jag lite kruktokig!!!! Lite granna jo. Så jag köpte på mig ett par riktigt stora i terracotta med mässingfat till! Innan vi ens hade stolar hade jag köpt på mig fikonträd, nån vit......................... blomma, med mera. Mina gröna fingrar har bara väntat på att få komma ut och leka (= vattna några gånger i veckan). Köpte också lite annat oplanerat hehehehe men men jolo eller vad en säger.

Helgen har inte baaaara varit slösaktig. Har nämligen tränat både lördag OCH söndag *wuuuut* och tvättat i nya tvättmaskinen (lol allt mitt smink som låg på flög åt HELV när centrifugen körde igång, varför har ingen varnat om sånt). Saker börja sakta men säkert falla in i rutin här i Nya Hemmet och Nya Livet och är det NÅT jag gillar så är det just rutin /MVH ordförande i trygghetssökarnas södermalmsförening

Gilla:
upp
21 röster

Follow Sunday

Kristin Zetterlund 09:00 13 Apr 2014

Jag är waaaay too dålig på att rekommendera bloggar som jag själv läser!! Jag läser inte så många som är bara mode eller bilder egentligen, men en av de som jag följer och som jag tycker gör det awesome är min kompis Chrystelle! Svinstylish, aaasskön och mamma till världens gulligaste lillkille. 

Söndagstips well waddayaknowww

Gilla:
upp
19 röster

Comfyseksi

Kristin Zetterlund 20:57 12 Apr 2014

Har chillmaxat denna helg med farmorfarfarmammapappa som varit på besök - vi har 100% ätit gott och fixat i Nya Hemmet (fick MVG på min kladdkaka också, känns hedrande)!

Hade jag fått välja fritt i hela världen hade jag haft på mig ovan hopkok av det jag tycker är comfyseksi:

luvtröja - Rodarte, kjol - Warehouse/Asos, wedge sneakers - Nike/Asos

Gilla:
upp
8 röster

A happy psycho

Kristin Zetterlund 21:16 11 Apr 2014

oooooooOOOOooooo idag släpptes Gnuccis EP "Psychohappy" och den är såååååå bra. Förutom de feta en redan hört, som Finders Keepers och Work! finns nya anthems som min nya favorit I Can Be That - en låt som single handedly tog mig genom denna dag alltså herrrrregud, trodde klockan var 19 när den var 14 bara en sån sak.

Men nu har jag druckit lite prosecco och svidat om till pyjamasbraxxer so it's aaaaaall gooooood in the new hoods

Gilla:
upp
11 röster

Heta fantasier

Kristin Zetterlund 22:31 10 Apr 2014

Mmmmmmmm sexig kvällssurfning här i Nya Hemmet......................................

Är helt UGNSTOKIG!!!! Känns såååå hett just nu. Gratänger, klyftpotatis, lasagne, pajer och idag lagade jag KLADDKAKA för första gången på kanske fem år. Ooooooooweeeeee this is the good life. Men jag vill uppgradera, vi har nu en lite äldre gasspis och jag bryr mig inte om vad nån av er säger - I just don't like it. Så jag tänkte att vi ska unna oss en induktionsspis! JAG tänkte det hehheh. Och därför blir det så B-)

Ooooooh yeaaaah look at that piece of work soooo hooot

Gilla:
upp
54 röster