NYC: massa göttigt

Kristin Zetterlund 17:32 12 May 2012

1. Göttigt vego på Dirt Candy!
2. På The Standard i försök att övervinna jetlaggen - sluta med att alla beställde redbull vodka.............. OCH vi fick den sämsta servicen i kvinnaminne f.ö!!
3. Dock GOA och enorma freak-lökringar där fan
4. På Le Bains takterass! Fetaste utsikten och bästa bögklubben med pool inomhus!! Asså om man hade vågat ta kort med blixt hade ni fått sett på grejor
5. Bästa!!
6. *en i gänget*
7. Hitta heting i Central Park
8. Men FIN!
9. Unnat mig 2012
10. Käkar massa veganskt här! Detta hemlagade från A och M asså nooooom. Tänk om tofun i Sverige var lika god som här!!
11. Sen gick vi på synthspelning i Williamsburg! Älskar å testa nytt. Vi såg min killes favvoband Xerox and Zoolander (?? äääeee) och d va TUSEN sladdar på scen, deras grej e tydligen att spela helt utan datys och istället ha tusen synthar. Mest impad av deras sladdkopplarförmåga.
12. Hade smileybandana från Opening Ceremony!
13. Och Isabel Marant-lookies från Steve Madden! Dålig bild och jag har typ toapapper under skon men dom ÄR fina, lovar. 

Gilla:
upp
19 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Shuuu

Kristin Zetterlund 16:22 28 Jul 2014

Linda Piras dubbellåt från tidigare i somras har nu fått en dubbelvideo! "Shu Katt/Överlever allt" heter de ju och jag älskar dem bägge, tror dock inte alla gjorde det?? Och ba....................... HUR INTE men aja. Videon(arna) är inget ground breaking men härliga och passande till låtarna! 

Hmmmm nowlemmegetbackto det jag just gjorde: en snart två timmars-nap mvh queen of vacay

Gilla:
upp
7 röster

A Spike Lee joint

Kristin Zetterlund 11:06 28 Jul 2014

Fick en perfekt sommargåva från New Era precis innan jag åkte till Samos!! Från deras Heritage Series, Spike Lee-kepa, och kan ju meddela att den användes flitigt. Min grej blev att jag ofta hade den högt på huvudet á la Justin Bieber då jag alltid går runt med håret i knut på semester. Och orka ta ner knuten när jag OCKSÅ vill ha keps på? Ja då blev det en bulle däremellan och kepsen satte sig högt och fint på huvudet. Eller fint och fint men det gjorde jobbet åtminstone!!

Gilla:
upp
12 röster

Stormtrooper

Kristin Zetterlund 16:59 27 Jul 2014

Hahahhaha okejjj moder jord, jag fattar piken - ska EJ klaga på värmen ever again då!! Idag har vädret varit ca i stil med Day After Tomorrow, blixtrat åskat regnat SÅ HÅRT att flera billarm gick av på vår gata och det flög utomhusmöbler lite varstans (!!!!!!!). Verkligen helt galet, aldrig sett nåt liknande. 

Men magy behöver ju mat så hade inge andra val än att ge mig ut'it, dock obs när saker lugnat sig lite för det var nästan farligt där ett tag va?? SÅN TUR att jag har mina nya, vita gummistövlar att 1) skydda från väta 2) förstärka Grekland-brännan ;))) Viktigt att va snygg även när det stormar ni vet!!!!!!!....................................

gummistövlar - Hunter, gammal regnjacka som äger - Adidas

Gilla:
upp
13 röster

Från en värme till en annan

Kristin Zetterlund 10:18 27 Jul 2014

MAMA'S BACK!

Landade inatt till vår underbara lägenhet som tydligen blivit en mokrovågsugn under resans gång :))) *pistolemoji*. Natten slutade med att jag kravlade ut och la mig på soffan för att få lite bättre luft, då våra fönster i lägenheten är vid vardagsrummet och köket. Nä men inte för att det var något svalare utomhus än inomhus då?? Inga fläktar alls???? VARFÖR VÄLKOMNAR DU MIG HEM SÅ HÄR SVERIGE?! Aja, en får ju inte klaga i knoooow.

Men nu är jag här, nu är jag fortfarande ledig och jag helt helt jävla dränkt i svett och sömnberövad so let's do this Stockholm!!!!

Gilla:
upp
11 röster

MALLÅ!

Kristin Zetterlund 07:53 24 Jul 2014

HEJ MINA ÄLSKADE!!!

Nåt står inte rätt till med min mobilbloggning just nu för inget kommer fram och wiffyt är så kasst att jag inte kan ladda upp en endaste bild heller.............. MEN av någon anledning funkar det att instagramma alldeles utmärkt så följ min resa där så länge vettja!! Dock att d e pretty much samma sak hela tin: öl, bad, sol och friterad fetaost. But look who's not complainingggg!

PUSS O KRAM PÅ ER!!

Gilla:
upp
15 röster

Samos a la playa!

Kristin Zetterlund 17:03 18 Jul 2014

Radiotystnad pga tror jag körde på lite väl hårt post-Gagnef och pre-semester, jag sov nog varje sekund jag inte jobbade igår och idag. Ibland måste en stanna upp, känna av OCH SOVA. 

Så här ser min countdown-app ut på mobileon!!!!! Samos, Grekland imorgon!!!!!! Kommer gråta lyckotårar hela vägen ner och skaka lite smått förrän jag får första moskiton i hand. 

Nu ska jag försöka packa en "rimlig" mängd klänningar, lol har aldrig använt de tre orden i följd nånsin förut och kommer nog aldrig igen??

Gilla:
upp
15 röster

Oh hai

Kristin Zetterlund 23:09 16 Jul 2014

Halloj från en rekordinnehavare!!!! Av personligt rekord.................... iiiii.................... ork

Nä men så här trött som jag varit innan semestern + ändå lyckats träna 3 (TRE) dagar i rad + hunnit hänga med polare + rensat ut massa skit hemma, yep I pretty much set my own record skulle jag vilja säga. 

Nu är jag dock så slut att jag faktiskt inte ens har något vettigt att skriva här mer än bbnnnjöööööööööörrrrrffffhhhhhhhhhh

PUSS O KRAM

Gilla:
upp
14 röster

Min hylla heh

Kristin Zetterlund 07:33 16 Jul 2014

Sakta men säkert börjar lil' hemmet ta sig samman <3 <3 <3 En sak jag kom på att jag inte visat är hyllan vi satt opp ovanför soffan! Tanken var att fylla den med böcker men VART har alla ens böcker tagit vägen i flytten??? Fattar ingenting, det är som om precis alla försvunnit. Tror kanske jag hittade tre stycken när vi packade upp?! Men det är nästan lite skönt, känns som att en får starta om lite på bokfronten - vilket även innebär att köpa om hela Harry Potter-serien, dyrt men helt klart LIVSNÖDVÄNDIGT och värt.

Men det är såååååå roligt med skillnaden på min och killys grejor här. Han har tex: böcker om metal, sport och andra världskriget, serier och nån fotbollsnalle han iofs fått av mig. I lol a little @ hans typiska killintressen även om han är mig mest kär av alla i världen!!!! Mina grejer är Lil' Kim-vinylerna aka fin jävla konst, modeböckerna, familjefotona, doftljusen och en originalillustration på mig av Pernilla Jansson (för fin för att inte rama in och ha framme ok, älskar mig själv och skäms ICKE). Och jo, jag har bidragit med the drink goggles där i mitten också ja *mina främsta intressen på display*.

Vi är väldigt, väldigt olika på så sjukt många vis, men en sak jag är extremt tacksam över att vi tycker lika om och det är inredning. För helvete vilken pärs det är att hitta, bestämma sig för och ha råd med nåt ÖVER HUVUD TAGET, men tänk om vi var oense om vad vi skulle köpa också?? Nej tacolov har det ändå varit i princip smooth sailing hittills. Eller låter han mig bestämma för att slippa shitstorm kanske?? DON'T CARE EITHER WAY.

Försöker hålla er uppdaterade på våra små framsteg här hemma, även om jag undviker att fota för det mesta då det i princip betyder att jag måste ssssstädaa förlåt mamma :(

Gilla:
upp
23 röster

Rap Game Jackie Arklöv

Kristin Zetterlund 20:23 15 Jul 2014

Under hela Gagnefresan hade vårt camp ett solklart soundtrack: Ivory! Främst låtarna "Andreas Kleerup" och "Fotboll", varav den tidigare handlar om hur han vill hitta samma langare som Andreas efter att ha sett hur bäng han verkade under en tv-intervju (vilket är den sjukaste, roligaste och barely legal (???) idén till en låt jag nånsin stött på) och den andra handlar om hur en ska kämpa på i livet, oavsett om du langar eller pluggar *aaw*. 

Han har släppt två skivor som finns på Spotify som jag tänkte lyssna in mig på mer ordentligt också, men dä bådar ju gött dä gö dä. Håll dig på din kant och kör på din grej Ivory, 'cause I think it's working for you!!!

Gilla:
upp
17 röster