NYC: massa göttigt

Kristin Zetterlund 17:32 12 May 2012

1. Göttigt vego på Dirt Candy!
2. På The Standard i försök att övervinna jetlaggen - sluta med att alla beställde redbull vodka.............. OCH vi fick den sämsta servicen i kvinnaminne f.ö!!
3. Dock GOA och enorma freak-lökringar där fan
4. På Le Bains takterass! Fetaste utsikten och bästa bögklubben med pool inomhus!! Asså om man hade vågat ta kort med blixt hade ni fått sett på grejor
5. Bästa!!
6. *en i gänget*
7. Hitta heting i Central Park
8. Men FIN!
9. Unnat mig 2012
10. Käkar massa veganskt här! Detta hemlagade från A och M asså nooooom. Tänk om tofun i Sverige var lika god som här!!
11. Sen gick vi på synthspelning i Williamsburg! Älskar å testa nytt. Vi såg min killes favvoband Xerox and Zoolander (?? äääeee) och d va TUSEN sladdar på scen, deras grej e tydligen att spela helt utan datys och istället ha tusen synthar. Mest impad av deras sladdkopplarförmåga.
12. Hade smileybandana från Opening Ceremony!
13. Och Isabel Marant-lookies från Steve Madden! Dålig bild och jag har typ toapapper under skon men dom ÄR fina, lovar. 

Gilla:
upp
19 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Q&A 220414

Kristin Zetterlund 22:26 22 Apr 2014

Grattis till lägenheten, vilken grej! Och gud vilka fina ögonfransar du har – får man fråga vilken mascara du använder? Skulle vilja springa till NK och köpa samma pronto! Karin M
Tack Karin!! Just nu använder jag L'Oreals Miss Manga till vardags, den är ok men världens bästa mascara är egentligen L'Oreals Double Extension!!!! Kommer använda denna som kvällmascara till mitt sista andetag (tyyp)


Vad är dina skor för modell? Mycket fina! Sofie om http://nojesguiden.se/blogg/kristin-zetterlund/sol-och-snor
Adidas ZX Flux! Sååååå snygga. Funkar lika bra på jobbet som på gymmet tycker jag

naiz!!!! men är inte den blonda tjejen galet lik kissie??!! känns som att jag har gjort världens upptäckt här! JohannaMMM om http://nojesguiden.se/blogg/kristin-zetterlund/as-if-iggy
Tyvärr Johanna det är MIG hon är lik!!!!! *ger aldrig upp drömmen*

Hej! Såg en bild på dina supersnygga reebokskor, rosa! Får man fråga var du köpt dem? /elina
Har funnits på Sneakersnstuff!! Come sommar nu vågar jag plocka fram dem igen nu yaaaaay

Hej!
Jag har haft kontakt med en kille i typ 2 månader men vi har inte setts så ofta, typ en gång i veckan kanske. I början var han rätt på och jag var rätt neutral, han brukade alltid föreslå saker vi kan göra och jag hakade på liksom, sen är det typ jag som de tre sista gångerna har föreslagit att vi ska ses och då hakar han på och typ styr upp massa och tar initiativ men jag får ta första steget. Det har blivit som ett spel då vi hör av oss varann gång och det känns som han inte vågar fråga om jag vill ses igen. Sen skrev han för någon vecka sen att vi kanske kunde ses i helgen och jag skrev ja det vore kul och sen sa vi att vi skulle höras då men ingen har hört av sig. Jag vill ändå veta om han är intresserad eller bara osäker på mig? För han backar ju aldrig när jag frågar om vi ska ses och då lagar han middag till mig eller gör andra gulliga saker. Fattar inte hur jag ska tolka honom. Ska jag vänta ut honom eller höra av mig? Hur frågar man rätt ut vad det här är? Nu har vi inte setts på två veckor typ. Anjas

Hej Anja!! Alltså ain't nobody got time for that?? Skulle inte palla tre timmar av'ett, dags att tala klarspråk. Hade detta varit jag/annan otålig: så hade jag smsat typ "en gång för alla" och ba fast ok det här känns ju väldigt osoft, jag har inte tid eller ork att vara den enda som hör av mig så hur vill du ha det? Livet är för kort för sölpölar, du ska känna dig WANTED. Och så är det med det. Svarar han inte eller ba "nää jag vill att du hör av dig" well då är han väl dumihövve ändå och såna har du verkligen inte heller tid med kan jag lova. Livet är för kortkortkort för killar som inte fattar. Upupandawayyyyy mot nästa bara, för tro mig det finns alltid fler :)))Alltså HUR gör man dessa skor? hittar det inte på nikes hemsida:/ Zelda om http://nojesguiden.se/blogg/kristin-zetterlund/team-soder#comments
Vasheguuuuu

Hej!! Måste först och främst säga att jag älskar dig och din blogg. Din blogg tillsammans med Hanapees är där jag försöker få ett bättre genustänk och bli mer härlig som person i allmänhet. Älskar hur du skriver din texter sååå tack så mycket för det! Brukar vanligtvis inte kommentera bloggar, men är så nyfiken på din ny lägenhet! Kan inte du lägga ut pics? Puss. Alexandra
Men HEJ Alexandra och puss ska DU ha!!! <3 Och JA bilder kommer snartsnartsnart. Har bara inte så mycket att visa opp känns det som?? Så tomt osv. Men jag löser nåt! PUSS!


Kristin pliz help a gurl out - finns dessa skor online och/eller i Stockholm? Habegäret har sällan varit så påtagligt.. o.0 har scoutat internet men är antingen usel på det eller så finns dessa ej. Help! Lo om http://nojesguiden.se/blogg/kristin-zetterlund/sakert-vartecken
Nää asså de verkar vara helt slutsålda i know :(( MEN som alltid i dessa lägen börjar jag höka på ebay...... ALLT finns fan där, lär gå att hitta där, en får bara ha lite tålamod!!Kan du inte dela med dig av din bästa vegetariska/veganska mat? behöver lite inspo :))))) Fanny
Fanny! Kul att du tror att jag kan................... nåt! Men jag kämpar på bara. Vegomat har ju blivit asmycket roligare att laga sen jag fick ugn nu iaf!! Det jag gillar bäst är typ gratänger av alla sorter! Där kan du ju ha i precis allt, typ rester hej o hå....... Pasta är 100% awesome som vego för även där kan du ha i lite ditt och datt som är gott - OCH KAN OCKSÅ GÖRAS TILL GRATÄNG!! Hiiiiyooooo. Och allt med potatis är gott också. Soppor e nice. Ungefär så här långt sträcker sig mina matkunskaper, annars höftar jag mig fram liksom?? Därför är min prenumeration på VEGO ca helt livsnödvändig. Jag älskar husmans mer än livet så det blir en jävla massa sånt fast med ersättningsprodukter istället för typ köttbullar och fiskpinnar! Som är aaaasgoda visserligen men inte särskilt kreativt kanske. Men i övrigt använder jag alltid vegetabiliska produkter när jag lagar hemma, dvs havregrädde, mandelmjölk osv. Finns ingen ursäkt att inte göra det egentligen, speciellt i matlagning smakar allt verkligen prick likadant. Så jag gör rätter vegan så ofta jag kan pga bäst! PUSS Fanny förlåt att jag inte är bättre på detta ännu asså <3

Gilla:
upp
15 röster

Full-on, Full Patte

Kristin Zetterlund 18:57 22 Apr 2014

Och på tal om roligheter hörrni: 24 april har Full Patte premme på det dära SVT Flow (som jag inte vill gå in mer på riktigt då jag inte riktigt fattar vad det är men imma figurridout tills första avsnittet av detta ok)! Men HUR KUL är inte trailern då?? Redan så mycket skratt denna vår, ska vi slå nåt slags rekord eller vad händer!!!!!!!

Förhoppningsvis ingen newsflash för nån att allt Bianca och Tiffany rör i blir till skratt-tårar i mina ögon, så nu tycker jag vi googlar lite mer hur d dära SVT Flow funkar och så bänkar vi oss den 24e (eller är det "ON DEMAND" kan du sätta dig när fan du vill men men jag har ingen koll än som sagt sorry)

Gilla:
upp
10 röster

This broad's city

Kristin Zetterlund 21:30 21 Apr 2014

Tre bilder från de tre senaste dagarna: yes y'all, tan mom's in the making! Obs featuring SPF samt "ej under solens starkaste timmar" ÄNDÅ har jag fått fräknar och lyckats bli lide småröd i dekollatagagetét (jag tänker inte ens googla hur d stavas).

Är vi redo att gå tillbaka till jobbet nu eller?? Är en nånsin det efter ledighet är ju frågan. Men vet ni vad som hjälpt???? Jag har klämt alla avsnitt av Broad City på en dag och iom det + solen känner jag mig fuqin nyfrälst på livet. SE DET. Vi snackar en order här. Ni kommer inte ångra er!!! Det roligaste jag sett på kanske nånsin, handen på hjärtat. Enda klagomålet jag har med den serien är att det inte finns FLER avsnitt, bara 10 av detta geniala räcker inte.

PUSS O KRAM seriöst kolla Broad City nu, jag säger till skarpt bara för att jag bryr mig om er

Gilla:
upp
13 röster

They sure won

Kristin Zetterlund 17:37 20 Apr 2014

Men vilka nooooooniiiiisar här då!!!

Future har släppt nytt och i låten "I Won", featuring Kanye West, sjunger han om sin kärlek till sin gal Ciara (som borde föda deras barn inom kort right??). Sen kommer Kanye och rappar om Kim och referar till North, Bound-videon och hennes systrar och iiiiiiih i'm a sappy ol' fool men jag tycker det är himla gölligt asså.

Befriande att de "vågar" vara känsliga, stå och fåna sig på nån jävla strand, smådansa lite fult haha och är geniunt personliga i sina texter om kärlek. 

Nussnussnuss mer kärlek åt folket osv!!

Gilla:
upp
13 röster

International Nasty Girls

Kristin Zetterlund 23:28 19 Apr 2014

Nu ska ni få höra!! För typ två veckor sen var Icona Pop med på ett hörn i SNL, då Anna Kendrick medverkade. Sketchen var SVINKUL men försvann efter det heeeelt från internet (åtminstone "in your region" fnnnnnrrrhrhhhhhh 2014). Men från första lyssningen var låten SÅ PASS catchy att jag fortfarande utbrister i plötsliga "DONGS!" titt som tätt - obs enbart hemma med killy, men det blir liksom ändå konstigt?? - låten är bara en instant success.

Så under dessa två senaste veckor har min most frequented google varit: dongs all over the world. Det är alltså vad sketchen/låten heter, men out of context i min sökhistorik blir HILARE. 

Nu verkar jag ha funnit den so enjoy while it lasts! Låten och alla ladies är så klart ASROLIGA och fatta vilken besannad dröm för Carro och Aino att få gästa på självaste SNL!!!!!! Så pass stolt och post-skrattgråtig. 

Gilla:
upp
9 röster

Mid week recap!

Kristin Zetterlund 20:37 18 Apr 2014

 

Guuuu känns som jag ska ha weekend recap med er??? Så är det bara fredag!!! *lyckosvindel*

Torsdag var halvdag på jobbet så redan på onsdag infann sig fredagsmodet - och nu så här på fredagkvällen känner jag mig nästan nöjd och belåten liksom?? Och så ba........ är det massa ledigt kvar??? LYCKOTÅRARNA NU?

Onsdagmorgon fick jag sån jävulsk feeling och gjorde något som jag typ aldrig gör: tog en morgonpromenad till jobbet! Iiiiih det här är min utsikt då liksom, #blessed. Köpte med mig en smoothie till jobbet som frulle men detta då?? Vart finns alla smoothieställen på söder?? Inser nu att det var typ det bästa med ömalm, fan smoothies i varje hörn. Har inte kommit på ett enda smootheiställe här i söderkrokarna.......???

På jobbet var påsknivån hög och det var godis en masse, ägg, fick bukett och böcker!!!!!! 

............... och kom hem till påskpresenter från Nelly också!!! <3 <3 <3 

Har verkligen kommit in i ett bra tränings- och matlagningsmode nu också, sååå skönt! Är verkligen periodare, kan leva på pizza i flera månader sen vill jag bara träna och laga hemma i flera månader, noll eller hundra, allt eller inget..................... Tex denna bloggfrulle imorse: bananpannkakor + hallon + kokosflingor + frön & nötter och aaasgod juice jag gjorde med vår nya sån dära centrifug. Vi har faktiskt gjort juice varje morgon i flera veckor nu?? Trodde jag skulle tröttna dirr men icke. 

Och idag då! Började dagen med yoga (usch jag gillar typ inte yoga fan detta var spiken i kistan, får så jävla ont i handlederna av hängande i hundens position............) och sen har jag hängt med grymma Tiffany Kronlöf och spelat in en kul grej. Sen sol + dagens på Marie Laveau med lide brudar. Och nu blir d chipskväll hemma!!

Fyyy faaan detta är allt jag behöver i livet för att må bra: godis, sol, god mat, träning, vänner, killy OCH CHIPS så klart. Hhahahah va low maintenance och härlig jag låter nu :)))) 

Gilla:
upp
27 röster

Den lilla vita

Kristin Zetterlund 07:24 17 Apr 2014

Jaha nu har jag gjort detta hästjobb också: hittat de snyggaste jävla studentklänningarna just nu, i alla prisklasser och passformer!! 

Nu är det fan bäst att nån av er tar studenten också.....................!!!

Grattis isf :D

Minns att det var en sån grej med klänningen! Letade såååå länge. Hittade tillslut en asfin från Stylein (redan 2007 jeez?!) som jag unnade mig. Iiiiiih. Va kul ni ska ha då!!!! Minnen för livet osv. 

Göttig loose fit: fatta skööönt att ha loose fit på studenten! Varför? Därför loose fit är ALLTID skönast

1. Med luva HÄR 2. Med lite volang om höften HÄR 3. Oversize spets med trekvartsärm HÄR

Lite sessigt: för att det är så sjukt snyggt???

1. Fyrkantig ringning som är det snyggaste som finns HÄR 2. En go djup urringning sitter aldrig fel HÄR 3. Ok korsurringning kanske är d snyggaste då HÄR

Blommigt/spets: lite roligare än bara helvitt kanske?

1. Fina axelband på 50-talsmodell HÄR 2. Hög 90-talsringning är alltid fett HÄR 3. Oooouuffff HÄR

En rakare passform: jo men för att loose fit e gött sa jag ju??

1. Axlebandslöst och stjärntyg ändå mjuk å go HÄR 2. Älskar ju dem dära bara axlarna HÄR 3. UNNA DIG HÄR

Gilla:
upp
11 röster

Kulturinjektion

Kristin Zetterlund 07:02 16 Apr 2014

jeansjacka - Gina Tricot (liknande här), klänning - Diane von Furstenberg, skor - Acne, väska - By Malene Birger

Igår lajvade jag och killy kulturella då vi hann med både vernissage ("Den Andra Sidan" på Riche, tips!) och Dramaten där vi såg uppsättningen av Mästaren & Margarita! Jag kan iiiiiiiinte det minsta om teater men jävlar vad fet jag tyckte den var??? Typ lite väl lång, men svårt att få med allt ur boken utan att det blir ganska många timmar ändå. Extremt skickligt regisserad och scenografin var kanske ändå det bästa med det hele. Nää bäst var ändå att både Jesus och Mästaren spelades av en quinna!! Det var ju pricken över i:et.

Nu tillbaka till min icke-finkulturella vardag för just nu vill jag bara lyssna på min idol Dolly Parton and imma follow my heeaart

Gilla:
upp
10 röster

Queen til the death of me

Kristin Zetterlund 23:05 15 Apr 2014

Videon till en av Trinas senaste låtar "Money ain't a problem" är här! Gillar som sagt denna bättre än den andra låten hon släppte samtidigt, "You", och gillar även ämnet i denna ;))) Men hur sjuk är inte den extrema KImmy K lookaliken här?? Och hur får jag Trinas kroppsmålning som konst i mitt hem??

Haft låten på hjärnan hela dagen och brister ut i just ".....money ain't a problem!" lite i tid och otid. Extra kul då ett av min och mina vänners största interna skämt är just "pengar är inget problem!". Jag, Ida och Forni tänkte ju tex döpa vår klubb till Medges Ej pga varenda gång vi hängde under vår klubbisperiod var det alltid nån av våra kort som inte medgavs och pengar var så klart alltid ett problem. Så det blev liksom standardskämtet; men guuuuuud pengar är ju inget probleeeeeeeem *Forni får pröjsa min lunch :(*.

Men alltså det är farligt det där med interna skämt för en blir så himla bekväm med dem?? Typ exemplet ovan. Så började jag dejta killy.................. och hade druckit lite vin en gång (haha "en gång") ..................... och säger då i en situation att PENGAR ÄR INGET PROBLEM!!!! i förbifarten ofc som skämt i mitt huvud men hur i helv ska han fatta det???? Äeeee asså det VAAAR. Som tur är såg han bortom ytan (av cava) och köpte mitt dåliga skämtomdöme! Tur en har ibland alltså.

Gilla:
upp
19 röster