NYC: massa göttigt

Kristin Zetterlund 17:32 12 May 2012

1. Göttigt vego på Dirt Candy!
2. På The Standard i försök att övervinna jetlaggen - sluta med att alla beställde redbull vodka.............. OCH vi fick den sämsta servicen i kvinnaminne f.ö!!
3. Dock GOA och enorma freak-lökringar där fan
4. På Le Bains takterass! Fetaste utsikten och bästa bögklubben med pool inomhus!! Asså om man hade vågat ta kort med blixt hade ni fått sett på grejor
5. Bästa!!
6. *en i gänget*
7. Hitta heting i Central Park
8. Men FIN!
9. Unnat mig 2012
10. Käkar massa veganskt här! Detta hemlagade från A och M asså nooooom. Tänk om tofun i Sverige var lika god som här!!
11. Sen gick vi på synthspelning i Williamsburg! Älskar å testa nytt. Vi såg min killes favvoband Xerox and Zoolander (?? äääeee) och d va TUSEN sladdar på scen, deras grej e tydligen att spela helt utan datys och istället ha tusen synthar. Mest impad av deras sladdkopplarförmåga.
12. Hade smileybandana från Opening Ceremony!
13. Och Isabel Marant-lookies från Steve Madden! Dålig bild och jag har typ toapapper under skon men dom ÄR fina, lovar. 

Gilla:
upp
19 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

DON'T WORRY BE YONCÉ

Kristin Zetterlund 07:32 3 Sep 2014

Denna snart 26-åring hade en sån där härlig månad där jag glömde att betala räkningar?? Alltså ATT det ens händer när jag är s.k vuxen trodde jag ju aldrig. Men nerå jag har gått omkring och göttat mig en jävla massa tydligen. Sen loggade jag in på banken, ändå med en liten känsla i magen av att hmmmm var det inte lite väääl länge sen vi sågs................ så ba jo fan. Där låg De Obetalda. Men SKÖNT det var att glömma bort CSN-lån och allt sånt som vuxenlivet innebär även om det bara var för en kort tid!!

TUR också då att jag såg att jag hade tillräckligt mycket kvar på kontot för att köpa någon av dessa billiga och flawless tröjorna "I woke up like this" eller "DON'T WORRY BE YONCÉ"! YASSSS!

Gilla:
upp
6 röster

This is the part when I break free

Kristin Zetterlund 21:24 2 Sep 2014

Ibland finns det inget bättre än GOOD OL' PÖP!!

Blev så jävla till mig av Ariana Grandes nya album "My Everything", pure pop gooooold. Och med jätteroliga/otippade samarbeten?? The Weeknd, A$ap Ferg, Cashmere Cat, Childish Gambino - även om jag måste säga att jag tycker Ari är en sån talang i sig att hon behöver ingen extern hjälp alls meeeen meeeeen.

Ni vet ju redan hur mycket jag älskar "Problem", men alltså "One last time" och "Break free"!!!!!!!! Är helt galet besatt. Speciellt den sistnämnde; jag fick killy att få den på hjärnan innan han nånsin ens hört den i verkligheten för jag sjöng på den så mycket??? Han trallade med och kunde orden tillslut looool stackarn. 

Nä asså jag tycker bara det här är så sjukt jävla bra pöp, lyssna om du gillar att leva TILL EXEMPEL

Gilla:
upp
31 röster

I AM ICON

Kristin Zetterlund 19:37 1 Sep 2014

Ni känner ju mig vid detta laget och vet om att jag inte direkt har långt till gråt om jag tycker nåt är rektet fint. TROR NI INTE att jag bokstavligt talat bölade mig igenom hela 1.30-minuter långa trailern för Icona Pops kommande realityserie "I am Icon"??? Märks ju att den kommer va så himla stark

Serien har premiär på onsdag kl 20 på MVH!! Jag kommer sitta beredd med näsduken <3 

Gilla:
upp
40 röster

Bäst med bästa

Kristin Zetterlund 21:45 31 Aug 2014

Hemma i Stockholm igen efter den bästa helgen på läääänge. Som sagt var jag utanför Ockelbo i en bästa väns stuga, med två till bästa vänner + bästa killy, hela helgen och vi hade kräftis, käkade marängswiss stor som en gratäng och lyckades på nåt jävla vänster dricka upp den skrattretande mängd alkohol vi köpt med oss. "Bättre att det blir över än att köpa för lite!!" öööööhhh visst vi kämpade på till sex på morgonen men nog fan tog den slut ändå................................. Nedersta bilden är den sista jag tog inatt och ni ser ju modet där hahahahha. 

Vi spelade brädspel (jag har utvecklats till en ok förlorare men vinner jag är jag HELT olidlig tyvärr), lärde killarna discodans och skreksjöng Whitney tills rösterna inte orkade med längre. Och idag är tröttman beyond okej, jag kommer sova som en bebis inatt!!! Det är tur att jag sällan går in så här hårt längre, det KÄNNS betydligt mer nu än det gjorde för några år sen om vi säger så.  Och nu ska tanty kolla Big Brother tills ögonlocken slår igen...............................

PUSS O KRAM hoppas ni haft en ägig helg <3

Gilla:
upp
42 röster

Ockelbo

Kristin Zetterlund 13:33 30 Aug 2014

Så mycket som händer va! I Stockholm vann igår Jills Veranda rättmätigt pris på Kristallengalan varpå producentgenit och allroundgenit Agnes-Lo brakade av ett riktigt bra tacktal <3 och as I type pågår en antinazi-demo där borta som ni måste ta er till om ni är i Stockholm!!!! Själv är jag utanför Ockelbo någonstans, med mitt main crew. Mjukar loss på landet, gör inte många knop. Förutom att bli utmanad på ice bucket challenge SÅ KLART som jag abso inte ville men men. For a good cause osv. Har skickat d vidare till Petra (som BAD OM att bli utmanad hahahah <3) och Hanna, så nu jävlar.

Gilla:
upp
46 röster

Fredagsfrågor!

Kristin Zetterlund 17:36 29 Aug 2014

Klicka HÄR för att läsa om mina helgplaner m.m på Devote! På riktigt svinkul att göra intervjuer när du är antingen bakis eller råstressad, och här var jag faktiskt det senare. SÅ underhållande att läsa svaren sen för en minns knappt något av vad som sades!!! Mmmmm stress-blackouts *viker ner alla röda flaggor*. Som att lära känna en ny, helkul person, som råkar vara du själv TIHI

PUSS O KRAM NU TAR VI HELG!

Gilla:
upp
49 röster

Tripp, trapp, trull

Kristin Zetterlund 07:26 29 Aug 2014

Gull-Ebba fångade mig på bild i onsdags under modeveckan! Samma kläder som på kontoret hela dagen som till visningen, det enda jag kan tycka hjälper för uppiffning är en liden hårborste att trassla ur bobban på huvudet med. Gör jag inte det kommer jag visserligen hem med en enda stor dreadlock så har inte direkt mycket till val om jag vill i vill bibehålla något i närheten av min befintliga frisyr!!

jacka - Cheap Monday, skjorta - Uniqlo, jeans - Monki, skor - Miista, väska - Stella McCartney

Gilla:
upp
55 röster

Hinka på

Kristin Zetterlund 18:48 28 Aug 2014

Ok jag kanske är den enda som inte tycker att denna dära ice bucket challange är sviiiinkul, men det är for a good cause så kan inte tillåtta mig att störa mig alltför mycket (förutom alla turds som verkar missuppfatta och tro att det är hälla vatten ELLER donera pengar?? uuh). 

Har ett par favoriter hittills som jag ville dela med mig av - dock har jag sett låååångt från många eftersom de är så jävla överallt att det liksom slår tillbaka och min hjärna vill bara skydda sig från alla klipp. Så jag garderar mig för att det nog kan finnas roligare ändå........................... (Men att ALLA heter typ samma sak: "YOU CAN ALL STOP DOING THE ICE BUCKET CHALLANGE, THIS KID JUST CHANGED THE GAME!", "JON HAMM JUST WON THE ICE BUCKET CHALLANGE! STOP WHAT YOU'RE DOING!" "YOU WON'T BELIEVE HOW THIS GUY DOES THE ICE BUCKET CHALLANGE - WATCH AND LEARN!" - tror liksom inte på att något klipp är "bäst" längre?? aja. DESSA är iaf mina bästa hittills..............)

Tina Feys klipp för att hon är Tina Fey och blir alldeles TILL MIG enbart av hennes uppenbarelse. Men denna är så varm, gullig och Tina! Bonus 1: det är hennes riktiga dotter i klippet looool. Bonus 2: Att bli utmanad av självaste Kermit?? så fett

Lilla barnet som svär som en pirat för att jag kan relatera så fruktansvärt hårt. Hahhaha asså detta är väl hemkt egentligen, vem häller vatten på ett litet barn? Men det ÄR askul att hen svär (grovt!) så sjukt naturligt och som första reaktion. HHhahahaha. Eller det är visserligen OCKSÅ hemskt men va fan barn e skitroliga

Senaste i ledet av favoriter är Donatella Versaces klipp! Att hon utmanar Prince och Pedro Almodovar hahahahha orkar inte hur sval hon är. Och att hon avslutar med att be folk skänka pengar till......................... ASL???

OBS: e du som jag och skulle hellre göra *sumn nasty* än hälla isvatten på dig själv framför en kamera kan vi alltid plain old SKÄNKA PENGAR: smsa ALS till 72901 så skänker du 100 kr till Hjärnfondens ALS-forskning!

Gilla:
upp
52 röster