mat och bak

Bakat sockerfria bollar, såhär smakade det

Hej Sonja 12:07 25 Aug 2014

Detta gjorde jag denna helg:

image-40.jpeg

Jag bakade socker- och smörfria chokladbollar enligt detta recept. Skonsamma för magen och för kroppen, så länge som man inte lider av nötallergi, för i så fall är detta dödens bollar, livsfarliga att inmundiga och bör undvikas till vilket pris som helst.

Så smakade de: 

Först fylldes munnen av en ganska bitter smak, och jag tänkte: vad är detta? Ska detta vara gott? Det är inte gott. 
Sen ba: Mmm. Nånting här smakar gott. 
Efter det: Det här smakar ju chokladmousse. 

Overall betyg: Det var gott. 

Jag la till och med bollarna i sonens finaste fat för att de skulle bli en fröjd för era ögon att se på. Till skillnad från dessa, som till och med smakade värre än vad de såg ut. 

 

 

 

 

Läs mer

Hej Sonja

Sonja kommer från kallkällorna i Lapplands Latikberg men för tio år sen lämnade hon Västerbotten och drog till västkusten. Detta gjordes utan någon större eftertanke och så har de allra flesta av Sonjas livsavgörande beslut sett ut.

Förutom att hon har barn och ett par vänner som är schyssta så gillar Sonja att vara för sig själv och utforska alternativa världsåskådningar. Utöver det frilansar hon som krönikör i både tidningar och radio.
Sonja älskar underhållning, tunga grejer och att läsa visdomscitat på kylskåpsmagneter. Denna blogg är en direkt avspegling av detta.

Sonja är kanske mest känd från twitter så följ henne gärna där på @hejsonja och vill du maila henne är adressen mail@hejsonja.se.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla