Röv

Emelie Thorén 13:43 18 Jun 2013

Väcktes klockan halv två i natt av Hanna som kom in i mitt sovrum och ba: mamma mamma, vad betyder röv?. Slut på story. Ett snippet ur mitt liv bara.

Mitt lilla geni.

Gilla:
upp
45 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

Ähmen vad i

Emelie Thorén 10:02 1 Sep 2014

Jaha! Då har en gått och dratt på sig något som inledningsvis skrämde gnistan ur den här relativt hypokondriska kroppen. Sedan googlade jag lite och ser man på, en har drabbats av en vanlig liten broskknöl. Eller vätskefylld knöl. Knöl allafall. På handleden. Ganglion kallas det, och jag tänker nog ändå gå till en doktor för att få ett OK. Nån som haft en sån här (se bild)? Jag hade en när jag var i sjuårsåldern som försvann efter nåt år och vissa gör det, av sig självt alltså, andra får opereras bort (bildgoogla ej det, det var inte så kul).

Gilla:
upp
10 röster

Du måste flytta på dej featuring Hanna

Emelie Thorén 09:05 14 Aug 2014

Emma lade upp den här videon på Facebook igår och jag - för att använda ett riktigt arbetat uttryck - SKREK RAKT UT. Hjärtat orkade knappt! Så grymt att just Emma är Hannas bonusmamma då jag aldrig skulle kommit på tanken på något så här avancerat (till mitt försvar är hon kamerageniet i den här familjekonstellationen).

 

Förra veckan, när Hanna var hos mej, så frågade Hanna om vi inte kunde göra en "instruktionsvideo med hennes Minecraft-grejer och lägga upp på YouTube". Det är det hon gör allra helst nu, Netflix och TocaBoca har fått step aside för Minecraft och YouTube. Jag tänker att vi ska försöka mecka ihop en sån i helgen, vet inte hur en gör rent tekniskt bara. Hon ska liksom tala över det hon på bildskärmen? Får googla.

Nu ska jag göra slutfasen av min rotfyllning, hej och hå! Huu.

Och hörrni, om ni kan (och jag tänker att de flesta av oss kan det ändå), skänk pengar till hjälporganisationer. Det är i mångt och mycket en vidrig värld där ute och jag har svårt att se att den kommer bli rimlig snart igen. Så hjälp med det du kan?

Gilla:
upp
53 röster

Last days of disco

Emelie Thorén 09:27 11 Aug 2014
Igår var Antes sista dag på semestern. Det har varit helt jäkla ljuvligt att få vara tillsammans alla fyra/tre i en hel månad, blivit vansinnigt bortskämd. Nu måste jag göra allt med en hand igen. Skära banan till cornflakesen blir plötsligt ett gissel. Sätta på mascara. Leta napp. Koppla in iPaden till stereon för att lyssna Spotify. Ja ni fattar. Gissligt men mysigt. Och jag kan GILLA att det är augusti och snart dags för höst ändå. Älskar rutiner. Skickat från min iPhone
Gilla:
upp
24 röster