Dagens låt

Emelie Thorén 12:26 1 May 2012

http://www.youtube.com/watch?v=nyByqUgwh3o

Nu har ju jag smoked weed exakt två gånger i mitt liv. Men ÄNDÅ. Gillar'en.

Gilla:
upp
25 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

1 kommentarer

Whatchatola

Emelie Thorén 15:59 21 Jun 2014

Ooooh, Lisa spelade så bra låt igår så den blir dagens låttips. Jag har aldrig GILLAT Future så mycket, tyckt mycket han gjort varit rätt tråkigt och liksom bara... pågående. men jag hartydligen inte lyssnat tillräckligt noga ba för HALLOJ vilken rökare i krysset denna är (kan iofs bero på Andre 3000 som jag är tokig i och alltid har varit):

Gilla:
upp
11 röster

Johnny var Evas hjärtas låga

Emelie Thorén 10:54 21 Jun 2014

Midsommar igår rå. Och man hatar ju inte en dag som börjar med en timmas sånt här:

Vi hade bestämt att inte göra något extravagant eller hallaballoo-igt, så efter att jag och Hanna varit i Vitabergsparken med en miljard andra kvarblivande i stan-familjekonstellationer så slöt vi upp med Jossan och Ante hemma hos Ruben och Lisa. Där trollade vi fram en midsommarbuffé i lusthuset på deras innergård och efter att vi käkat gick vi upp i lägenheten och spelade spel (När då då?), åt marängswiss, sög på en öl eller två och hade en fantastiskt anspråkslös men ändå så himla härlig och gemytlig midsommarafton. Vid halv elva var vi hemma igen. Helt slut i rutan.

Annat var det för två år sedan. The year of angst 2012. Mycket kan man säga om att må skit pga heartache, en tar sej för mycket saker allafall. En får aldrig stå still, stanna upp, för då går en i tusen bitar. Eller jag funkar så allafall. Så självklart satte sej detta social misfit ute på landet med ett gäng människor varav hon aldrig träffat hälften tidigare. *karaktärsdanande*

Nu ska jag grilla i Vällingby tydligen. Hej!

Gilla:
upp
13 röster