Huvudmeny

_NU BEHÖVER JAG ER HJÄLP

Brita Zackari 15:52 3 Jan 2013

Jag ska alldeles strax sammanfatta 2012 på lite olikas ätt, men först måste vi ta tag i en riktigt akut fråga. Jag har hållit på och velat fram och tilbaka med håret, och det finns egentligen bara ett sätt att settle detta och det är genom att låta er bestämma. Så rösta nu, och rösta igen i morgon. Pollen är uppe en vecka. Sen kommer jag göra som ni bestämt.

Vilken hårfärgsjävel ska jag ha egentligen?

Lämna en kommentar, bild eller gif här

3 kommentarer

 1. Bild för Sia
  Sia

  När mörkt hår (på en person med naturligt ljusare hår) växer ut ser personen flintskallig ut.

 2. Bild för Emma L
  Emma L

  Tycker inte det är ngt fel på din huvudform!

 3. Bild för Filippa
  Filippa

  Nu röstade jag på blont (tycker ej att du har konstig huvudform, omfg) men man behöver inte vara psykolog för att inse att det är mörkt hår du vill ha. Så kör på det. Eller lilla sjöjungfrun-rött, kanske?

Fler blogginlägg från Brita Zackari

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

Meny