Huvudmeny

_JACOB, HÄR ÄR DIN VÅRGARDEROB

Brita Zackari 13:54 22 Apr 2012

Det bästa jag vet förutom att käka quesadillas och hångla med min man är när en kompis säger "Brita, kan inte du hjälpa mig att hitta en/ett [valfritt klädesplagg], jag ska på date/rave/stugsista i helgen och har inget att ha på mig" typ. Spelar ingen roll vad jag gör för tillfället, kommer det in en sån här brief så släpper jag och löser som i förrgår (dock att det tog tre sekunder):

Det här är Jacob, förresten. En av mina bästisar, och därför toastmaster på vårt bröllop där han sportade den aprikosaste linnekostym nån någonsin burit norr om Leipzig.

Och eftersom Jacob är ett reklamgeni (även han) så återkom han såklart med en superrunkig brief gällande en hel vårgarderob.

För er som inte är vana att läsa värdeord och sånt vi håller på med inom reklams kan jag hjälpa er att tolka detta: "glömt ta på ena skon" betyder inte bokstavligt talat "glömt ta på ena skon" - han vill få in lite knas, ba. Jag tycker det här briefen är helt briljant, men eftersom jag som hatar att lyda order tog jag mig friheten att slänga in nåt han inte bett om: mönster och skinn. Dels för att jag fick för mig att Jacob skulle se helt fantastico ut i ett par skinnshorts med matchande magväska, dels för att han är tillräckligt obrydd/modig för att ha en massa mönster, och mönster är fucking fint, dudes.

Ok, då kör vi. 

En fin grej som kommer nu är att köra topp-till-tå-mönstrat eller topp-till-tå-färg. Alltså man kör rubbet samma. Det kanske inte är asofta man råkar ha både topp och bralla i samma färg som ens keps men fint blir det och man behöver inte ens ha samma nyans, väldigt fint med skiftningar, typ som att ett av plaggen legat ute i solen och torkat en sommar. Jag tycker även att det är väldigt fint att matcha starka färger med lite krämigare, typ en starkt orange shortsbralla blir fin med en krämgul tröja. Eller neon med jordigt. Och om ni liksom Jacob gillar fina material så kan jag tipsa om Weekday som har basplagg i linne och annat fint nu till våren.

Ugglebrosch American Apparel, gul jeansskjorta Weekday, Margiela-sneakers med färgspill (OBS stilbyggare!) Tres bien shop, gul tisha Weekday, mockaskor Our legacy, orange shorts Marni for H&M, gråmelerad tisha Weekday Collection, orange skärp American Apparel, farfarströja Nigel Cabourn, tunn blekrosa tisha H&M, murarskjorta i linne Weekday, väska American Apparel, blekgul stickad tröja H&M.

Fiskbensmönstrad sweatshirt American Apparel, holkärmad t-shirt COS, helt jävla magisk fågelkostym Tres Bien Shop, skinnshorts H&M, ryggsäck American Apparel, armband J Crew och Kooperation utan gränser, paisleymönstrad skjorta Junuya Watanabe, paisleyboxers Liberty, ryggsäck North Face purple label, mockaskor Tres Bien Shop.

Jeanskeps Acne, camo tee APC, linneskjorta Weekday, sneakers New Balance, skjorta B store for Liberty, ljusblå skjorta med kontrasterande krage Marni for H&M, jadegrön merino/silketröja COS, jeansshorts minns fan inte, blommiga shorts "floral camo" så fint Our Legacy, kornblå chinos Weekday, tunn långärmad tisha Weekday, blå mockaskor Tres Bien Shop, grå skjorta COS, grått linne Weekday.

FINT VA?!

Lämna en kommentar, bild eller gif här

6 kommentarer

 1. Bild för Olle Hemmendorff
  Olle Hemmendorff

  LIKE

 2. Bild för Ted
  Ted

  Ja fint

 3. Bild för Jacob
  Jacob

  :'))))))))

 4. Bild för Anna
  Anna

  Brita, om några av dina heta genivänner är singlar bör du snarast börja matchmaka (!?). Ja det var allt. Nu Schmidt glädje i NG. x

 5. Bild för Anna
  Anna

  Brita, om någon av dina heta genivänner är singlar bör du snarast börja matchmaka (!?). Ja det var allt. Nu Schmidt glädje i NG. x

 6. Bild för Pete
  Pete

  GRYYYYMT! Nu fick jag lust att tömma sparkontot och gå lös på Tres Bien (igen)

Fler blogginlägg från Brita Zackari

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

31/10
Feast your eyes! Och...mind. Amy Poehlers AMAA!
31/10
Gästblogg: En lista med alla listor
31/10
staycore lanseringsfest!!!!!!!!!
31/10
Din ultimata guide till RBMA Weekender 2014
31/10
Folkets val till Halloween
31/10
Rösta bort folkomröstarna
31/10
Jag är Sims
31/10
Förslag på halloweenutklädnad
31/10
Undra när vi ska lämna tillbaka den här hunden vi lånat
31/10
1987 gör åter dansant melanokoli bättre än alla med Bomb
31/10
Systembolagets öppettider allhelgonahelgen
31/10
Fältstudier på Press Stop
31/10
Den lille mannen strikes again
31/10
Findus Imam
30/10
Best of BT
30/10
Filmer jag sett på sistone: lösnäsor och skogsväsen
30/10
LYSSNA: SKAPARNA # 10 LISA NILSSON
30/10
En lyckad lunch på Cevicherian
30/10
Låt er beröras av T-Pain utan auto-tune
30/10
kvinnan som talar med hästar
30/10
Boktips: Triologin om kråkflickan
30/10
Anita Sarkeesian på The Colbert Report
30/10
jag <3 amie
30/10
En modenyhet som glömdes bort
30/10
Missa inte nya Nöjesguiden!
30/10
VIDEOPREMIÄR: Finess - Innan stjärnorna faller med J-Riz & Dida
30/10
Håååååår
30/10
Har du spelat bingo någon gång i Colombia?
30/10
Taylor's Secret
30/10
RECAP - Anna Books natt i spökhuset
Meny