Huvudmeny

_JACOB, HÄR ÄR DIN VÅRGARDEROB

Brita Zackari 13:54 22 Apr 2012

Det bästa jag vet förutom att käka quesadillas och hångla med min man är när en kompis säger "Brita, kan inte du hjälpa mig att hitta en/ett [valfritt klädesplagg], jag ska på date/rave/stugsista i helgen och har inget att ha på mig" typ. Spelar ingen roll vad jag gör för tillfället, kommer det in en sån här brief så släpper jag och löser som i förrgår (dock att det tog tre sekunder):

Det här är Jacob, förresten. En av mina bästisar, och därför toastmaster på vårt bröllop där han sportade den aprikosaste linnekostym nån någonsin burit norr om Leipzig.

Och eftersom Jacob är ett reklamgeni (även han) så återkom han såklart med en superrunkig brief gällande en hel vårgarderob.

För er som inte är vana att läsa värdeord och sånt vi håller på med inom reklams kan jag hjälpa er att tolka detta: "glömt ta på ena skon" betyder inte bokstavligt talat "glömt ta på ena skon" - han vill få in lite knas, ba. Jag tycker det här briefen är helt briljant, men eftersom jag som hatar att lyda order tog jag mig friheten att slänga in nåt han inte bett om: mönster och skinn. Dels för att jag fick för mig att Jacob skulle se helt fantastico ut i ett par skinnshorts med matchande magväska, dels för att han är tillräckligt obrydd/modig för att ha en massa mönster, och mönster är fucking fint, dudes.

Ok, då kör vi. 

En fin grej som kommer nu är att köra topp-till-tå-mönstrat eller topp-till-tå-färg. Alltså man kör rubbet samma. Det kanske inte är asofta man råkar ha både topp och bralla i samma färg som ens keps men fint blir det och man behöver inte ens ha samma nyans, väldigt fint med skiftningar, typ som att ett av plaggen legat ute i solen och torkat en sommar. Jag tycker även att det är väldigt fint att matcha starka färger med lite krämigare, typ en starkt orange shortsbralla blir fin med en krämgul tröja. Eller neon med jordigt. Och om ni liksom Jacob gillar fina material så kan jag tipsa om Weekday som har basplagg i linne och annat fint nu till våren.

Ugglebrosch American Apparel, gul jeansskjorta Weekday, Margiela-sneakers med färgspill (OBS stilbyggare!) Tres bien shop, gul tisha Weekday, mockaskor Our legacy, orange shorts Marni for H&M, gråmelerad tisha Weekday Collection, orange skärp American Apparel, farfarströja Nigel Cabourn, tunn blekrosa tisha H&M, murarskjorta i linne Weekday, väska American Apparel, blekgul stickad tröja H&M.

Fiskbensmönstrad sweatshirt American Apparel, holkärmad t-shirt COS, helt jävla magisk fågelkostym Tres Bien Shop, skinnshorts H&M, ryggsäck American Apparel, armband J Crew och Kooperation utan gränser, paisleymönstrad skjorta Junuya Watanabe, paisleyboxers Liberty, ryggsäck North Face purple label, mockaskor Tres Bien Shop.

Jeanskeps Acne, camo tee APC, linneskjorta Weekday, sneakers New Balance, skjorta B store for Liberty, ljusblå skjorta med kontrasterande krage Marni for H&M, jadegrön merino/silketröja COS, jeansshorts minns fan inte, blommiga shorts "floral camo" så fint Our Legacy, kornblå chinos Weekday, tunn långärmad tisha Weekday, blå mockaskor Tres Bien Shop, grå skjorta COS, grått linne Weekday.

FINT VA?!

Fler blogginlägg från Brita Zackari

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

27/11
Årets fem hetaste julklappar 2014 #LISTA
27/11
"Stängd mussla"
27/11
Årets näst sista Nöjesguiden är ute nu!
27/11
Modellflickor
27/11
Två på resa - Helsingfors (med färjan)
27/11
Avicii klar för Summerburst
27/11
Diving, diving, diving
26/11
Producenten Clams Casino återvänder när A$AP Ferg släpper låt om Ferguson
26/11
Motsols
26/11
Samtidigt från Stockholms undre värld
26/11
Senaste fyndet
26/11
Gårdagen va kaoz
26/11
Tog mig en titt på Carolina Gynnings konst
26/11
Om esporten och sexistproblemet
26/11
Hashtangenten
26/11
Thailand rensat på solstolar
26/11
Navidad en México
26/11
Det blir en till säsong av Paradise Hotel
26/11
Fresher than you
26/11
LYSSNA: Little Jinder - Little Jinder
26/11
Thomas Ravelli: "Idag var d inspelning av årets Jullåt, "Hårda Paket"
25/11
Jag - en del av krögareliten
25/11
Berlinbästa
25/11
Jurassic World har fått en trailer och det är inte okej!
25/11
Årets julklapp 2014
25/11
Min nya favoritapp
25/11
Årets julklapp - ett aktivitetsband
25/11
Årets mest kackliga musikvideo (recap)
25/11
Röda mattan: AMAs 2014
25/11
Är närmre Lorelai än Rory i ålder nu
Meny