Huvudmeny

_JACOB, HÄR ÄR DIN VÅRGARDEROB

Brita Zackari 13:54 22 Apr 2012

Det bästa jag vet förutom att käka quesadillas och hångla med min man är när en kompis säger "Brita, kan inte du hjälpa mig att hitta en/ett [valfritt klädesplagg], jag ska på date/rave/stugsista i helgen och har inget att ha på mig" typ. Spelar ingen roll vad jag gör för tillfället, kommer det in en sån här brief så släpper jag och löser som i förrgår (dock att det tog tre sekunder):

Det här är Jacob, förresten. En av mina bästisar, och därför toastmaster på vårt bröllop där han sportade den aprikosaste linnekostym nån någonsin burit norr om Leipzig.

Och eftersom Jacob är ett reklamgeni (även han) så återkom han såklart med en superrunkig brief gällande en hel vårgarderob.

För er som inte är vana att läsa värdeord och sånt vi håller på med inom reklams kan jag hjälpa er att tolka detta: "glömt ta på ena skon" betyder inte bokstavligt talat "glömt ta på ena skon" - han vill få in lite knas, ba. Jag tycker det här briefen är helt briljant, men eftersom jag som hatar att lyda order tog jag mig friheten att slänga in nåt han inte bett om: mönster och skinn. Dels för att jag fick för mig att Jacob skulle se helt fantastico ut i ett par skinnshorts med matchande magväska, dels för att han är tillräckligt obrydd/modig för att ha en massa mönster, och mönster är fucking fint, dudes.

Ok, då kör vi. 

En fin grej som kommer nu är att köra topp-till-tå-mönstrat eller topp-till-tå-färg. Alltså man kör rubbet samma. Det kanske inte är asofta man råkar ha både topp och bralla i samma färg som ens keps men fint blir det och man behöver inte ens ha samma nyans, väldigt fint med skiftningar, typ som att ett av plaggen legat ute i solen och torkat en sommar. Jag tycker även att det är väldigt fint att matcha starka färger med lite krämigare, typ en starkt orange shortsbralla blir fin med en krämgul tröja. Eller neon med jordigt. Och om ni liksom Jacob gillar fina material så kan jag tipsa om Weekday som har basplagg i linne och annat fint nu till våren.

Ugglebrosch American Apparel, gul jeansskjorta Weekday, Margiela-sneakers med färgspill (OBS stilbyggare!) Tres bien shop, gul tisha Weekday, mockaskor Our legacy, orange shorts Marni for H&M, gråmelerad tisha Weekday Collection, orange skärp American Apparel, farfarströja Nigel Cabourn, tunn blekrosa tisha H&M, murarskjorta i linne Weekday, väska American Apparel, blekgul stickad tröja H&M.

Fiskbensmönstrad sweatshirt American Apparel, holkärmad t-shirt COS, helt jävla magisk fågelkostym Tres Bien Shop, skinnshorts H&M, ryggsäck American Apparel, armband J Crew och Kooperation utan gränser, paisleymönstrad skjorta Junuya Watanabe, paisleyboxers Liberty, ryggsäck North Face purple label, mockaskor Tres Bien Shop.

Jeanskeps Acne, camo tee APC, linneskjorta Weekday, sneakers New Balance, skjorta B store for Liberty, ljusblå skjorta med kontrasterande krage Marni for H&M, jadegrön merino/silketröja COS, jeansshorts minns fan inte, blommiga shorts "floral camo" så fint Our Legacy, kornblå chinos Weekday, tunn långärmad tisha Weekday, blå mockaskor Tres Bien Shop, grå skjorta COS, grått linne Weekday.

FINT VA?!

Lämna en kommentar, bild eller gif här

6 kommentarer

 1. Bild för Olle Hemmendorff
  Olle Hemmendorff

  LIKE

 2. Bild för Ted
  Ted

  Ja fint

 3. Bild för Jacob
  Jacob

  :'))))))))

 4. Bild för Anna
  Anna

  Brita, om några av dina heta genivänner är singlar bör du snarast börja matchmaka (!?). Ja det var allt. Nu Schmidt glädje i NG. x

 5. Bild för Anna
  Anna

  Brita, om någon av dina heta genivänner är singlar bör du snarast börja matchmaka (!?). Ja det var allt. Nu Schmidt glädje i NG. x

 6. Bild för Pete
  Pete

  GRYYYYMT! Nu fick jag lust att tömma sparkontot och gå lös på Tres Bien (igen)

Fler blogginlägg från Brita Zackari

SENASTE FRÅN ALLA BLOGGAR

21/10
Baton Rouge-rappare med samma namn som gamlingar
21/10
När någon talar om teknik...
21/10
ÄT & GLO
21/10
Se första avsnittet i ny tecknad serie om Mike Tysons kapacitet för våld
21/10
Weekday + RFSU = sant
21/10
Farväl Oscar de la Renta
21/10
Beyoncés cameo i Bojack Horseman
21/10
Uppläxning förklädd till intervju
21/10
Talar Hannibal Buress sanning när han kallar Bill Cosby för en våldtäktsman?
21/10
Had the club going up on a Tuesday
21/10
Happy Socks x Snoop Dogg(!)
21/10
#minhemmaplan avslöjar bara Aftonbladets självgodhet
21/10
Jag kan inte sluta titta på det här
21/10
Fira att det är tisdag med Drake och Makonnens nya musikvideo Tuesday
21/10
Blondinbellas nya parfym
21/10
Addera lite fräschör och lyx här i livet
20/10
Roma dag 3!
20/10
NYTT PODCASTAVSNITT: "52. Vår rasse till podlyssnare"
20/10
Trailer: Jönssonligan återvänder nästa år och vi fruktar redan resultatet
20/10
Gubbsvamp
20/10
Malou von Sivers broccolidans
20/10
Yves Saint Laurent via Roxanne Lowits lins
20/10
Förlåt för the never ending story (WANGxHM) men...
20/10
Drönarrejsa som i Star Wars
20/10
Som bloggare får jag ta del av riktigt intressant information
20/10
PODCAST: Avsnitt 73
20/10
Vad pågår?
20/10
Ta ert ansvar TV4!
20/10
Drake är återigen bitter över ett ex med nya låten How About Now
19/10
Feministisk filmsöndag; Ann-Sofie Back
Meny