_2012 ÅRS BÄSTA DJUR

Brita Zackari 12:34 5 Jan 2013

Ni som följer mig på insta vet att jag hade en lite speciell encounter med säl när jag var på Skansen för att möla i mig hela deras julbord. Jag höll på och mind my biz borta vid säldammen och så simmar den här magiska sälen fram och liksom stannar upp och ställer sig i vattnet (fattar att man inte kan stå per se i ett vatten, men den höll kroppen lodrätt helt stilla) och tittar rakt på mig i vad som kändes var slow motion och stirrade ut mig som att jag inte alls stod mitt bland typ åtta tyskar och två rödhåriga utan var helt ensam och den enda som kunde bära sälarnas meddelande till människorna. 

Ööööögonen. DUBBELHAKAN! Som världens gulligaste farbror och bebis samtidigt.

Sen snubblade jag över den här kepsen som handlar om ett gammalt 40-talslag som hette San Fransisco seals. Måste ju ha den???

Den här tishan är dock den obehagligaste djur/människakorsningen man någonsin sett.

2012 ÅRS BÄSTA DJUR- BUBBLARE: TRATT-KAKAN

Pga jaktsäsong har Kakan (hunden) sprungit runt lite mycket i skogen och skadat tassarna på oliak sätt, så hon har i omgångar fått bära bästa hundaccessoaren: tratt. Inget är så heartbreaking som när ens hund har tratt och söter i dörrkarmar med den och putar iväg vattenskålen med den (då hjälper man till obs) och så, just därför kanske som det är så himla gullligt. 

 

Fler blogginlägg från Brita Zackari