Öppningen av Apple Store i Täby eller det läskigaste ni har sett

Amat Levin 11:51 17 Sep 2012

Gilla:
upp
211 röster

Lämna en kommentar, bild eller gif här

67 kommentarer

 1. Bild för John Eriksson
  John Eriksson

  Hej då Apple! Jag hatar att vara en hater men trist att ni helt förstörde AD-känslan jag hade med min MacBook med detta genomamerikanska sekttrams.

 2. Bild för Kristian
  Kristian

  Vad är det för fel på folk?

 3. Bild för Ellinor
  Ellinor

  Vad.. i.. helvete?

 4. Bild för greg
  greg

  Nähä ! är apple-användare dumma jävla får som bräker med oavsett vad skräpföretaget fiser ut, och betalar aldeless för mycket för samma hårdvara som finns i andra produkter, i ett dessutom stulet OS , det kunde jag då aaaaaaaaaaaldrig tro.

 5. Bild för Emilie
  Emilie

  Jag är rädd.

 6. Bild för moley
  moley

  ALLAH MAC-BAHR

 7. Bild för Žanatotal
  Žanatotal

  Awkward!
  Horror show!

 8. Bild för Gabriel
  Gabriel

  Om ni tycker detta är för mycket skulle ni vara med när vi öppnade TGI Friday's i Malmö 2009 :)

 9. Bild för Robin
  Robin

  Lagom obehaglig sektkänsla.

 10. Bild för Silvio
  Silvio

  Det är så lätt att vara cynisk när man driver med hur ett av världens mest lönsamma företag arbetar, för när det kommer till kritan är det är så klart så att du vet bättre än dem hur man öppnar nya butiker.

 11. Bild för e
  e

  Jag älskar apple. Eller nej. Älskade. Vad i helvete?

 12. Bild för Dagobert
  Dagobert

  Endast i Stockholm.
  Är det något som är värre än Apple så är det Stockholmare.

 13. Bild för mediabyrån
  mediabyrån

  john: sekttramset har funnits där i 10 år, minst, så det är inget nytt. förr var bara sekten mindre, men ännu mer fanatisk.

 14. Bild för Berlusconi
  Berlusconi

  Silvio: Blev du tappad som liten eller vad är det för fel på dig? Menar du på fullaste allvar att det där du fick se i klippet verkar helt normalt oavsett vad det är för företag som skulle stå bakom eländet? Gå och lägg dig och kom inte tillbaka förrän du tänkt över hela din världsbild riktigt ordentligt.

 15. Bild för Anti
  Anti

  Join us... Join us...

 16. Bild för Vladimir
  Vladimir

  Ett tag trodde jag att de skulle börja haila vilken sekund som somhelst, satt och ksllsvettades! Man blir ju mörkrädd!

 17. Bild för Alexander
  Alexander

  Men lägg aav med allt sekttramseri! Detta kallas för företagsanda mina damer och herrar! Där ordet TILLSAMMANS har en stor innebörd! Mer sånt här behöver vi tråkiga svenskar!

 18. Bild för Joakim Berlin
  Joakim Berlin

  Vad är det för fel på lite tal ,en sång från nån kändis kanske lite nedräkning men de här såg ju ut som om nån gett dem för mycket socker innan. När starbucks öppnade i central gbg öppnade de bara. när Clarions grundare öppnade i Gbg var det bara han som var lite to much men det här för var lite to much...

 19. Bild för Johanz
  Johanz

  Precis som Silvio skriva.
  Och som tillägg, ni andra verkar har aldrig jobbat på ett stort international företag och varit på en kick-off träff.
  Ni är så jävla Svensson!

 20. Bild för Evolver
  Evolver

  Kommentarerna och denna vinkling kanske också säger ngt om hur jävla rädda Svenskar är för varandra och att agera i grupper, och hur otroligt dåliga vi är på det?! Varför tror ni att vi har problem med att hålla produktiva möten och ska ha konsensus hela tiden. #hänsynslekensuger

 21. Bild för Johanna Berggren
  Johanna Berggren

  Jag har kanske jobbat tio olika företag i hela mitt liv och gått på åtskilliga konferenser, kick-offs och liknande men ALDRIG sett någon som liknar det där. Helt sjukt beteende.

 22. Bild för OSX4 LIFE
  OSX4 LIFE

  det där är egentligen inget konstigare än att peppa sin personal och peppa mäniskor i deras köplust. kolla bara länken hur dom beter sig på svenska säljkontor

 23. Bild för Jakob
  Jakob

  Det här är en av orsakerna till att jag börjar tröttna på apple.

 24. Bild för PellePutt
  PellePutt

  Alexander: vadå TILLSAMMANS? De skiter i dig, de vill bara ha dina pengar. Punkt.

 25. Bild för André
  André

  Silvio. Religion var också ett framgångsrikt "företag" en gång i tiden (och är det fortfarande i viss mån) och visst för detta tankarna till religiösa fanatiker. Läskigt, pinsamt, löjligt. Finns många ord som beskriver detta.

 26. Bild för sandman
  sandman

  För oss som inte är med i sekten så är det svårt att förstå att man är beredd att betala 7.000:- för en iPhone 5 jämfört med en Galaxy S3 som är 2.000:- billigare och som åtminstonde prestandamässigt är jämförbara.

  Men eftersom priserna styrs av utbud och efterfrågan samtidigt som IPhoneanvändarna är extremt lojala så kommer vinstmaskinen Apple självklart fortsätta med sina ockerpriser.

  Även om vi nu skrattar åt de korkade iPhonenördarna så blir Apple allt mäktigare och stämmer sina konkurrenter på löpande band tyvärr oftast framgångsrikt.

  Snart kanske vi alla blir tvingade att bli slavar i världens största sekt.

 27. Bild för Loke
  Loke

  Ett stenkast från "Jimmie Åkesson, sha-lala-lala".

 28. Bild för Natalia
  Natalia

  Jag tycker att det är bara härligt!! Bra energi och positiv känsla av det hela! Fattar inte att folk kan klaga.. Klart, i Sverige är man antingen störd eller full när man gör oväsen.. Grow up people!

 29. Bild för Simon
  Simon

  Frågan är vad de har åstadkommit som gör att de tycker att det förtjänar så mycket applåder? De har ju inte ens öppnat butiken än. Det är väl ingen bedrift att få ett hyreskontrakt? Sen att de applåderar sig själva ska vi inte ens gå in på.
  Nä, det finns en chans för underkastat månggifte och blind tro på den allsmäktiga sedelgudomen härnäst, eller vi kanske redan är där?

 30. Bild för Uffeguffe
  Uffeguffe

  Dom får väl öppna sin butik hur dom vill. Valet är ju ändå köparens och hur man uppfattar det. Själv tyckte jag det var skit-töntigt men kommer ändå att fortsätta använda Apples produkter. Diskussionen om vad som är bra och dåligt med Apple vs. PC har ju pågått så länge jag minns och det kommer ju alltid finnas två sidor eller fler gällande vad som är fel, rätt, billigt, dyrt, bra, dåligt osv, osv... släppt det, gör som DU vill och skit i vad andra säger...

 31. Bild för Örjan
  Örjan

  Till Sandman:

  Iphone 5 kostar 4300:- upplåst, priserna släpptes igår.. Sååå, billigare än en Samsung alltså?

 32. Bild för The Clase
  The Clase

  Jaja. Töntigt tycker jag personligen, men om de anställda tycker att det var kul, så vilken skada orsakar det?
  Cirkus kring öppningseventet syftar till att skapa uppmärksamhet. Påverkar inte min syn på deras produkter, positivt eller negativt.

 33. Bild för Elias Wahlund
  Elias Wahlund

  Underbart!
  Dagens bästa!

 34. Bild för Silvio
  Silvio

  Svar till BERLUSCONI:

  Det du, jag och 74 000 andra människor har sett i klippet är samma sak, skillnaden är väl hur man reagerar på det.

  Från vad jag har sett så sker detta framträdande över hela världen när Apple öppnar nya butiker, det är deras grej helt enkelt. Kanske tog de dessutom i lite extra mycket då deras svenska PR-konsulter visste hur mycket den "amerikanska" framtoningen skulle sticka i dina ögon, oavsett så vet 74 000 personer nu om att det nu finns en Apple-butik i Täby Centrum.

  Svar till ANDRÉ:

  Jag håller med, människor har alltid varit sökare och i ett sekulärt samhälle tar andra makter över de sökandes behov, må det vara ett teknikvarumärke eller en popartist. Precis som tidigare så blir vissa inspirerade och andra förskräckta av det men det är upp till individen att skrapa på ytan och bilda sig en egen uppfattning om sammanhanget där "religionen" utövas".

  För att sammanfatta så tycker jag Apple gjort ett fantastiskt arbete med denna butiks-öppning ur en PR-synpunkt, varenda krona de lagt på öppningen har de snart, om inte redan nu, fått igen på försäljning.

  Det är så lätt att sparka uppåt och klaga på vad ett populärt företag gör, analysera och förklara hur de gör fel. Lägg den energin på att motbevisa dem, jag säger inte att ni ska göra en ny telefon men gör något, vi skulle alla må bra av det!

 35. Bild för Peter Lundholm
  Peter Lundholm

  Nog har jag sett många saker som var mycket läskigare än detta... Det här är ju inte på läskighetskartan ens. Har någon varit på fotbolls/hockeymatch? Krogen?

  Som sagt, herregud.

 36. Bild för Magnus Nilson
  Magnus Nilson

  De hade väl inte ens några öppningserbjudanden...?

 37. Bild för J
  J

  Så underbart osvenskt!

 38. Bild för Örjan
  Örjan

  Svar till SILVIO:

  Håller med! För att vara ett så stort företag så tycker jag de gjorde ett fruktansvärt bra jobb med öppningen då de maximerade vinsten på så små medel som möjligt. Inga erbjudanden, ingenting, bara ett överenergiskt personalbemötande som OBVIOUSLY stack folk i ögonen till den punkten att den här videon har gjort åtminstone ett varv runt nätet so far. Vad jag vet så har det nog inte undgått någon att Apple Store öppnat i Täby, oavsett om man gillar det eller inte så vet man, och Apple har lyckats utan att slösa en onödig peng. Det är skickligt och jag personligen uppskattar minimalismen och avsaknaden av "köp två för en" eller clowner som knyter ballongdjur.

 39. Bild för Emma B
  Emma B

  Haha, lite over the top kanske men läskigt..!? Visar väl bara en jävligt framgångsrik business. Det är NI som köper produkterna och har tagit dom dit dom är idag. Vore kul om ni som inte gillar filmen slutade köpa Apple...

 40. Bild för Alexander
  Alexander

  Underbart ju! Älska APPLE! Underbara produkter och helt fantastisk personal på samtliga butiker jag besökt

 41. Bild för Stevenson
  Stevenson

  APPLE Byt PR-byrå/eventbyrå snabbt. Som macanvändare sen -88 så skäms jag för detta. Pinsamt.

 42. Bild för Doomsdaydevice
  Doomsdaydevice

  Eller så kan man välja att betrakta det som ett gäng arbetsamma männsikskor som är stolta över att ha jobb, stolta över varumärket dom företräder och jävligt taggade inför butiksöppningen. Men så får man givetvis inte lov att se saker i vårt återhållsamma land där det är förbjudet att tjäna pengar.

 43. Bild för sandman
  sandman

  Örjan var har du fått denna uppgift ifrån? en Apple produkt har väl aldrig behövt vara billigare än någon konkurrents likvärdiga produkt så skulle de endast ta 4.300:- för nya luren.

 44. Bild för Dew
  Dew

  Jag ser inget skrämmande i detta. Det är så det går till då man med glädje öppnar en efterlängtad butik. Kanske inte så complient med jantelagen men roligare än att låta tystnaden tala.

 45. Bild för Dew
  Dew

  Jag ser inget skrämmande i detta. Det är så det går till då man med glädje öppnar en efterlängtad butik. Kanske inte så complient med jantelagen men roligare än att låta tystnaden tala.

 46. Bild för Arne
  Arne

  Dessa reaktioner är så typiskt Svenska. Inte sticka ut, inte göra sig hörd och för guds skull, tagga inte igång personal och konsumenter på att vilja köpa/sälja. Ja, det är inte direkt en Svensk ceremoni de håller på med där, kanske skulle de inte snott öppningsmallen direkt från deras systerbutiker i USA. Fortfarande, dom firar att dom öppnar en butik, något som skall framstå som stort. Att göra raketen på midsommar och detta, hålla ungefär samma nivå.

 47. Bild för Duck on sale
  Duck on sale

  Nu älskar jag päron mycket mer än tidigare...

 48. Bild för Andersen
  Andersen

  Vidrigt. Har varit lite inne på att gå över från iPhone till Android. Detta fällde avgörandet.

 49. Bild för Dew
  Dew

  Bytte från en samsung S2 till en IPhone efter detta. Lycka till med butiken. Och fortsätt att vara stolta över ert arbete, sprid glädje och ha kul på jobbet. Sådant skapar framgång. Jag önskar att min arbetsgivare var lika inspirerande..

 50. Bild för Olle
  Olle

  Nu förstår jag varför alla djurgårdare gick lite tidigare från matchen

 51. Bild för Ellis
  Ellis

  Kul med den där värmlänningen som typ är den enda som svarar på "andra sidan"

 52. Bild för Skoladan
  Skoladan

  Kommer det alltid att vara så där mycket personal i butiken. Så att man knappt kommer in. Man tycker synd om dom på nåt sätt. Dom har blivit beordrade att hålla på så där förstås.

 53. Bild för Rasmus
  Rasmus

  Jag tycker det var en otroligt trevlig öppning, personalen tog emot en trevligt man fick bra service. Lite för hög musik skulle jag vilja påstå men det är ju en smaksak.

 54. Bild för Joe Fake
  Joe Fake

  Stackars lurade idioter. Ni fått jobb i en butik. Som butiksbiträden.

 55. Bild för iSvensson
  iSvensson

  En andel av er är säkerligen fans av nåt hockeylag eller fotbollslag. På en match är det helt ok att vråla, vara förbannad, sinnessjukt glad, alkoholpåverkad, hotfull, provocerarande, våldsbenägen, ja till och med att banka på folk o.s.v. Ni vet själva alla känsloyttringar som uppstår bland en publik på en match. Det är tydligen helt ok att ha ett beteende som i det övriga samhället hade klassats som förargelseväckande eller rent utav brottsligt. Detta sker varje vecka på arenor runt om i Sverige. Tusentals människor som i grupp agerar så, konsekvent varje vecka. En del av er har säkert varit på en företagsfest och vaknat upp med ångest dagen. Detta på grund av ett mindre smidigt beteende. Diskussionen om Apples invigning känns ganska blek i relation till hur vi alla emellanåt agerar i grupp. Koppla på er verklighetsuppfattningen och jämför med vad ni själva är med om i olika situationer. Framgång kräver inga förklaringar eller bevis. Apple är framgångsrikt företag. Gå in i butiken så ska ni få uppleva hur ni hanteras som kund. Sen kan ni jämföra det med resten!

 56. Bild för Martin
  Martin

  Apple liknar en leligion. Vf sådan löjlig uppståndelse över en affär med eletronikprodukter? iphone, ipad, ipod är inget märkvärdig längre, produkterna är svindyra och är "inne" ett år på sin höjd sen ska det vara nytt annars är man konstig och omodern. Folk blir förtrollade när dom hör ordet Apple och nästan mordiska om man kritiserar någon iprodukt.

 57. Bild för Hulken
  Hulken

  Antar att ni är lika skrämda av IKEA och slutat handla där?

 58. Bild för Peder
  Peder

  Bara i sosselandet Svärje folk blir arga över en sån här event, att gilla ett varumärke och vara lojal mot sitt företag är förbjudet här. Och gnällvänstern fortsätter med sin klagosång, lite ironiskt för det är ju så här gemenskap ser ut. Det är väl avundsjukan som visar sitt fula tryne igen, men ni borde ju ha råd det är bara att gå till socialen så kan ni få en telefon

 59. Bild för Em
  Em

  Roligt att man automatiskt är trakig svensson för att man tycker att en hysterisk hejarklack är lite för mycket.

 60. Bild för Hassan P
  Hassan P

  Höjden av ironi är när Lena Sundström twittrar om att detta sektbeteende är läskigt och konstigt trots att hela denna videon är en enorm metafor för journalistkårens beteende och mentalitet.

 61. Bild för Peter A
  Peter A

  Det mår så vara att det ser lite väl arrangerat ut. Dock vill jag påstå att jag sällan skådat bättre service hos någon annan tele/data butik. De tog emot en vid entrén, guidade mig, vi satt ner i lugn och ro och diskuterade mitt problem jag hade med min utrustning. De bytte ut min utrustning utan några som helst problem, inga väntetider, inga reparationer.

  Det tycker i alla fall jag är värt ett hurra!!

  Peter

Kladdigt kladd och ett försök att hitta vita män i avsnitt tre av Nöjesguidens val-tv!

Amat Levin 10:22 3 Jul 2014

I det tredje avsnittet av Nöjesguidens val-tv från Almedalen gästades jag, Parisa och Judith av Rummets Mireya Echeverría Quezada, RFSL:s Maria Ramnehill, Victoria Percovich Gutierrez från Malmö stad och Vanda Kehr från jagvillhabostad.nu.

Vi analyserade Jimmie Åkessons tal, noterade att han lanserat medmänsklig rasism som begrepp och funderade på vad han menade med det ”kladdiga kladd” som inte skulle kladda ner Sverige. Dessutom diskuterade vi om den feministiska våren kommer att få en höst samt vilka steg som bör tas för att lösa bostadskrisen.

Vi skickade även ut vår nattliga reporter Tobias Boström för att försöka lokalisera några vita män i Almedalen samt undersöka hur bostadsbristen slår mot rosédrickande politiker under denna vecka. 

Gilla:
upp
12 röster

Nazifobi, hot och fejkinslag i avsnitt två av Nöjesguidens val-tv

Amat Levin 10:08 3 Jul 2014

I avsnitt två av Nöjesguidens val-tv gjorde jag sällskap med Parisa och Judith i studion för att tillsammans med Expos Daniel Poohl prata om nazisternas närvaro här på Almedalen, hot som politiker mottagit mitt under pågående paneldiskussion samt SD:s vitbok.

Vi snackade även migration och öppna gränser med Foujan Rouzbeh (F!) och Linda Nordlund (LUF) och det antirasistiska initiativet #namnofobi med Kommunals Annelie Nordström och Sveriges unga muslimers ordförande Rashid Musa.

Som om inte det vore nog lät vi vår stjärnreporter Tobias Boström ta tempen på Almedalens nattliv och se om ett fejkinslag kunde locka några åskådare. 

Gilla:
upp
11 röster

Premiär för Nöjesguidens valvaka

Amat Levin 13:51 1 Jul 2014Jag, Parisa Amiri, Judith Kiros och Tobias Boström har äntligen gjort Nöjesguiden-premiär på Almedalen. I gårdagens program snackade vi bland annat aktivism med Nabila Abdul Fattah, aktivist, ickevåldsutbildaren Martin Smedjeback och Kulturhusets debattchef Johan Wirfält. Kolla in det första avsnittet ovan. Ikväll vid 17.00 ska vi prata migrationspolitik och antirasistiska initiativ. Tune in!

Gilla:
upp
16 röster

8 tips till killar för att inte våldta

Amat Levin 16:22 27 Jun 2014Det här initiativet älskar jag! Ung Vänster har delat ut lappen ovan till snubbar på Bråvallafestivalen. Allmänna tips för att inte våldta.

Föga förvånande har reaktionerna varit blandade. Många har tydligen blivit väldigt upprörda av att få blanketten i handen och påpekat det absurda i att misstänkliggöras bara för att man är kille. Världens minsta fiol spelar för er. För poängen är naturligtvis inte att säga att ”alla män” (åh, detta uttryck) ÄR våldtäktsmän eller att "alla män" på riktigt ska undvika toaletterna, utan att starta en diskussion och visa på det absurda i att kvinnor hela tiden prackas på tips om hur de inte ska bli våldtagna, att män slipper ta ansvar och att det ses som något normalt.

Jag har tidigare (här och här) skrivit om att vi som samhälle måste bli bättre på att prata med män om deras roll i att undvika våldtäkter och det här initiativet bör få upp fler ögon för det. 

Gilla:
upp
77 röster

Nöjesguidens sommarnummer är här!

Amat Levin 15:15 27 Jun 2014Nu har vi äntligen släppt ett nytt nummer av Nöjesguiden! I det här numret har vi passande nog styrt upp den enda festivalguiden du behöver. Vi har träffat Mapei och tillbringat 48 timmar i München. Vi har även snackat med personerna bakom Revolution Poetry, intervjuat fackförbundet Kommunal om deras nylanserade namnofobikampanj samt pratat stadsbyggande med organisationen Yimby. Dessutom har vi låtet Döskalle & Mästerligt få ett samtal med Sommar i P1-chefen Bibi Rödöö, listat Sveriges bästa ölpubar och snackat med Newtimers. Och som vanligt bjuder vi på de bästa guiderna till stans kultur- och nöjesliv. Helt gratis!

Gilla:
upp
18 röster

Iran vs. Bosnien den 25 juni!

Amat Levin 15:19 17 Jun 2014Med tanke på hur många jag känner som själva är födda i, eller har minst en förälder från, Bosnien eller Iran känns det extra kul att Nöjesguiden ordnar en specialvisning av VM-matchen mellan Iran och Bosnien. Nästa onsdag, den 25 juni, är det dags och vi öppnar dörrarna till Kulturhusets tak från 17.30. Klicka på bilden ovan om ni vill osa och komma förbi!

Gilla:
upp
10 röster

En soulklassiker att starta dagen med

Amat Levin 10:13 17 Jun 2014Wu-Tang Clans Raekwon förbereder sig för sitt kommande album F.I.L.A., som säkert är någon inte-så-smart-som-han-tror-ackronym. (Nej, orkar faktiskt inte kolla upp, sist jag gjorde det fick jag reda på att hans andra album Immobilarity stod för ”I Move More Officially by Implementing Loyalty and Respect in the Youth”…)

Men! Innan albumet lanseras släpper han en låt varje vecka över några av sina soulklassiker. Den första, Wishing On A Star, gillar jag! Mycket för att originalspåret, Rose Royces låt med samma namn från 1977, är grym i sig, men ändå!

Gilla:
upp
13 röster

Vilket skydd finns kvar?

Amat Levin 17:06 16 Jun 2014

Minns ni den uppmärksammade våldtäktsfallet jag skrev om i januari? Det där en kvinna följt med en man hem och de hade hånglat, men att hon, när hon insåg att det skulle leda till sex, sa nej? Det där mannen struntade i hennes protester och våldtog henne? Det där tingsrätten godkände hans förklaring om att han trodde att de var en lek, trots att kvinnan skrikit nej så att halsen hade svullnat upp?

Själva domen är mer detaljerad, men tingsrätten ansåg att det ”rent objektivt är bevisat att 27-åringen med våld tvingat kvinnan till sex”. Anledningen till att de ändå friade var att det, enligt dem, inte gick att bevisa att mannen hade uppsåtet att våldta kvinnan. Att han inte förstod att han våldtagit henne för att han fått för sig att hon gillade BDSM-sex och att hennes skrik var en del av leken.

Nu har även hovrätten friat mannen. De anser att kvinnans berättelser har varit för vag och odetaljerad (för alla vet att hjärnan fungerar som ett anteckningsblock när man utsetts för ett brott?) i jämförelse med mannens. Och man väljer igen att bortse från kvinnans skrik och att det finns vittnen på att hon förtvivlat sprungit ut på gatan

Rättens ordförande Lennart Svensäter kommenterar hovrättens dom med: ”Han tror att hon vill ha dominanssex. Det är svårförklarligt hur han kan ha kommit till den slutsatsen. Hon har så vitt vi har kunnat finna inte gett uttryck för att hon vill ha det så” men landar ändå i att beviskraven har varit rimliga.

Om det nu är möjligt att tolka lagen så här, är det ännu en gång uppenbart att vi behöver en lagförändring. För bara hittills i år har vi lärt oss att man inte kan våldta en kvinna om hon är prostituerad eller om var berusad så till den grad att hon inte kunde stå men man trodde att hon nyktrat till. Och nu får vi veta att en man inte kan våldta en kvinna så länge hon vid något tillfälle har visat en intresse för honom eller så länge han, i sitt eget huvud, har varit övertygad om att det bara var en lek.

Jag kan ärligt talat inte längre se vilket juridiskt skydd kvinnor har när det gäller våldtäkt.  

-----

Här kan man läsa mer om hur rätten tänkte. 

Gilla:
upp
19 röster

Sov hungrig, i kyla och nu även på metallspikar

Amat Levin 13:39 7 Jun 2014

Dagens obehagligaste: Andrew HortonWorldview Media var i förrgår på väg till sitt jobb då han noterade att det vid ett lägenhetskomplex vid 118 Southwark Bridge Road i London hade satts upp spikar utanför huset för att motverka att hemlösa skulle överväga att använda platsen för övernattning.

Vet att det, både utomlands och här, tas till rätt fula knep för att vi som har ett hem ska slippa se de som saknar ett, men det här är ett av de mest känslokalla hittills.

Gilla:
upp
30 röster