Scrolla ner för att komma till sajten

”1776 will commence again if you try to take our fire arms!”

Amat Levin 11:05 16 Jan 2013

I USA har det, sedan skolskjutningen i Newtown i december, pågått en hetsig debatt om vapenlagar. En av de främsta förespråkarna för att fortsätta med de slappa lagarna, och i vissa fall göra det ännu enklare att få tag på vapen, är libertarianen och konspirationsteoretikern Alex Jones. Jones har genom sitt radioprogram lyckats samla ihop väldigt många sympatisörer och efter att CNN-programledaren Piers Morgan kritiserat de amerikanska vapenlagarna, startade Jones en namninsamling för att få den brittiske Morgan deporterad. Morgan svarade med att bjuda in Jones i vad som redan nu är en klassisk intervju.Inte för att jag inte var övertygad innan, men förutom att vara ett prima exempel på ofrivillig humor när Jones inom två minuter tappar humöret, fungerar Alex Jones själv som det kanske främsta exemplet på varför hårda vapenlagar bör existera – jag vill inte se ett automatvapen i den galningens händer.

Jon Stewart visar på det absurda vapenförespråkarnas argument:

 

Lämna en kommentar, bild eller gif här

3 kommentarer

 1. Bild för simon
  simon

  herrejävlar, vilket jävla fittcp!

 2. Bild för layne staley
  layne staley

  Förutom 9/11-jiddret vid slutet har han ju rätt, lyssna på vad han säger istället för tonläget. Förresten låter det mesta av snacket om banker, USAs regering, överstatlighet etc som sånt du skulle kunna skriva om Amat. Smart gubbe som går ut offensivt mot en så skicklig intervieware som Piers Morgan.

  2nd amendment är en jävligt vettig tanke i grunden och en av hörnstenarna i en demokrati borde vara att regeringen fruktar folket och inte tvärtom. Kritisera 2nd amendment ena stunden och grina över att Bashar al Assad slaktar Syriens befolkning andra, fan höjden av dumhet

 3. Bild för IS
  IS

  Layne: USA är ingen demokrati, det är en republik.

Fler blogginlägg från Amat Levin