[B]Tävlingen Årets Kock[/B] är avgjord och vinnaren heter Peter Skogström. Han älskar att tävla och har ställt upp tre gånger förut utan att vinna. Uppgiften i år var att laga en modern söndagsmiddag. Peter körde pepparstekt högrev.
[B]Grattis! Hur många gånger lagade du upp rätten innan tävlingen?[/B]
- Åtta gånger.
[B]Okej. Det var inte mycket. Måste man inte träna mer än så för att vinna?[/B]
- Alltså, jag kan laga mat. Det svåra är att få till känslan, att hitta de rätta fjärilarna i magen den dagen.
[B]Jaha, vad blir nästa trend inom matlagning? Jag tycker om udda styckdetaljer som tungor, kinder, fötter och svansar.[/B]
- Visst, det är gott men jag tror inte att det blir nån större trend, det är för komplicerat. Jag tror på närproducerade rotsaker som majrova och gulbeta. Back to basics, helt enkelt.
[B]Att vara kock är en livsstil. Vilket annat yrke skulle du kunna tänka dig?[/B]
- Vet inte. Kanske möbelsnickare, eller nej förresten, jag har ju tummen mitt i handen.
Stad:
Lokal:
Kategori: