Ett päron till pizza

11:17 8 Feb 2007
Att servera dryck och mat under ett och samma tak, kan det vara något? Ja, faktiskt. Arizona har hängt med ett tag nu och konceptet med finpizza, texmex och drinkar tycks hittills ha fungerat utmärkt. Kanske beror det på pizzornas förträfflighet. Lyxpizzorna har stått oss upp i öronen och stundtals har vi kanske fått en pervers längtan tillbaka till burkchampinjonerna. Men Arizona har gått steget längre än de andra lyxpizzorna och spelar i en egen division med sin kalvfilé med tryffel-kreation (220 kr / 2 pers). Att lägga exklusiva råvaror på stenugnsbakat vitt bröd var Arizona långt ifrån först med. För fyra år sedan hade var och varannan gourmetkrog en liten minipizza med bladguld och ortolansparv på. Arizona är dock den enda krogen som kan slänga på ett par portvinsmarinerade päron och en klick gorgonzola på pizzan och få det att kännas tvunget och dessutom billigt (180 kr / 2 pers).
Arizona Drinks & Pizza
Karlbergsvägen 70
Tel: 08 32 27 37
 
Fem saker man inte får lägga på pizzan:
1. Apelsin
2. Quorn
3. Pizzasallad
4. Armbågarna
5. Micke Svensson
Stad: 
Lokal: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!