Huvudmeny

Har ni sett en bättre bildsättning idag?

Amat Levin 17:23 27 Mar 2015

Okej, själva händelseförloppet var säkert aningen traumatiskt för föräldrarna. De var på en restaurang för att fira en födelsedag och beställde in tranbärsjuice till sin tvååriga dotter. Men restaurangen fick beställningen om bakfoten och istället kom ett glas sangria in. Föräldrarna märkte inget förrän dottern började ”make strange faces” strax efter intagandet av drycken. Resultatet?

Restaurangen menar att det var ett ärligt misstag, bjöd som ursäkt på hela middagen och en av de anställda följde med föräldrarna till sjukhuset där det mycket riktigt konstaterades att flickan fått i sig alkohol. Men krogen råkade samtidigt vara snäppet för kaxig i sin replik:

”The child took a few sips of the product at approximately 8.30pm. After ordering, eating and celebrating a birthday, the family called 911 at approximately 9.30 pm and went to the hospital via ambulance around 10.00pm. This was nearly two hours after sipping the cup."

En stämning är alltså att vänta inom 3… 2… 1…

Exakt alla som spelat basket känner igen detta

Amat Levin 17:36 26 Mar 2015

Min utomhusbasketsäsong tog slut alldeles för fort förra året då jag för första gången i mitt liv stukade foten. Gjorde inte så farligt ont, men kommer aldrig glömma knäckljudet som uppstod när jag landade med hela min vikt på min felvinklade fot. Ouch.

Men snart är det april och det betyder att en ny säsong närmar sig. Blev inte direkt mindre peppad av klippet ovan. Skulle säga att jag har mött 100 procent av dess stereotyper.

Nöjesguiden #3 ute nu!

Amat Levin 11:30 26 Mar 2015


Från och med idag börjar årets tredje nummer av Nöjesguiden ligga ute på stan!

Förutom tidigare nämnda intervju med Seinabo Sey har vi dissekerat multitaskingens fallgropar och snackat överklassuppväxt och drogtexter med Billboard-stammisen Tove Lo. Vi har intervjuat Benny Andersson om musiken till omtalande Cirkeln och pratat svenskt mode med Firas Al-Saffar. Dessutom har vi med hjälp av Ronnie Sandahl, regissören bakom hyllade Svenskjävel, tagit reda på varför unga svenskar är oönskade i Norge, ätit fermenterad haj i Reykjavik och kommit på hur vi kan förbättra den usla kommentarskulturen på nätet.

Som om inte det vore nog funderar vi på poängen med kåren, oroar oss för när robotarna ska ta över våra jobb och ger tips på hur du kan förbättra ditt minne i vår splitternya studentbilaga. Och precis som de senaste 33 åren bjuder vi på allt detta helt gratis.
 

Läs min omslagsintervju med Seinabo Sey!

Amat Levin 17:03 25 Mar 2015


Foto: Daniel Stigefelt

Idag publicerades äntligen min långa omslagsintervju med Seinabo Sey, som är aktuell med en Nordenturné och nya ep:n For Maudo. Det var en av de mest intressanta intervjuer jag har gjort och vi snackade om allt från hennes uppväxt i Gambia och Halmstad, varför hon inte vill att hennes röst ska lindas in i ”mysig soul”, svårigheterna med att spela in debutalbumet och hur hon har gjort för att försöka återförena sin familj.

Läs den och passa samtidigt på att kolla in vår nya omslagssida här!

 

Senaste inlägg från Amat Levin

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Bloggar


Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!

Meny